Requiem for the phantom (seyretmekte olanlar girsin)
+9
KheKho
RaJeV
KaranlıK
meyday
sakura hime
CHOBiTS
özz
riflem@n
edemirci44
13 posters
5 sayfadaki 5 sayfası
5 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Requiem for the phantom (seyretmekte olanlar girsin)
valla ben raw'dan ne anlarsam yazıyorum ama baya bişi çıkartıyoruz spinelle
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet valla kafa kafaya verip bölümü çözüyoruz Bu arada
- Spoiler:
- Ben deli olacağım bu Cal'daki Elen takıntısı yüzünden! Ayrıca, tek ben miyim bu siscon olayını beğenen ve gülen yaw?
Spinel Sun- Yeni Üye
Ruh Hali :
Hımm rawa el attınız demek XD Sağolasın Spinel, en iyisi altyazıyı bekliyim ben heyecanını kaçırmiyim *der fakat... fakat?* Ehm bakalım ne kadar tutabilicem kendimi XD
O bu aradaya
O bu aradaya
- Spoiler:
- Eğer izlersem hoşuma gidecek eminim XD
Evvet, o zaman sana burdan bir 21 raw yolluyorumm: http://www.gogoanime.com/requiem-of-phantom-21-requiem-of-phantom-episode-21 güle güle izle
Spinel Sun- Yeni Üye
Ruh Hali :
21 çevrilmiş.
- Spoiler:
- Yav şimdi ne yalan söyliyim hiç anlamadım ben bu Cal'i. Nefretten katile dönüşme falan fişman hep bilindik hikayeler tamam da, Reiji'nin ne suçu var? Onu öldürmek için yaşıyorum bilmemne. Biraz daha mantıklı sebepler aradım ama bulamadım nitekim. Neyse, o bir yana hala bu gelişim mi diyim artık nedir, onu da anlayabilmiş değilim... Yani sindiremiyorum galiba bi bakıma. Allaş aşkına kızı gibi görünüyordu Reiji'nin iki sene önce :S Aman daha fazla yorum yapmicam bu konuda.
Eren vs Cal başlıyor sonunda, Cal yenerse bayağı bi komik olur ama Reiji falan da karışıyor. Şu alternatif üç-hatta dört sonu okuduktan sonra baya bi merak eder oldum olacakları. Ha bir de gelecek bölüm öngösteriminde, Reiji'nin aklına Cal'in bebe hali geliyordu, insafa falan gelecek kesin pöf.
Bu arada yeni açılış-kapanışı beğenmedim, kapanış bi nebze hoştu ama ilk açılış-kapanış cidden çok güzeldi vve animenin ağır havasına uyuyordu. Ki seriye başlamamın sebeplerinden biri de ilk açılışı izlemiş olmamdır.
Phantom hikayenin bu kısmına kadar neredeyse sıfır komedi ile ilerliyordu, ondan bu okul kısımlarını garipsedim sanırım. Eh, o kadar rahatsız edici değil. Mio tipi karakterlere kılım ama. Eğer daha büyük bi rolü olduğunu bilmeseydim baya gereksiz olduğunu düşünürdüm. Ve "siscon", evet, hoştu XD
Şimdi asıl yavaş yavaş son belirlenecek bakalım, merak içindeyim.
5 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
5 sayfadaki 5 sayfası