Requiem for the phantom (seyretmekte olanlar girsin)
+9
KheKho
RaJeV
KaranlıK
meyday
sakura hime
CHOBiTS
özz
riflem@n
edemirci44
13 posters
3 sayfadaki 5 sayfası
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Requiem for the phantom (seyretmekte olanlar girsin)
bugün 14.bölümü türkçe altyazılı olarak izledim ve doplar olarak bazı konuşmaları daha iyi anladım benim teorim şöyle
- Spoiler:
- eren ile reiji finalede birleşecek ama baya bişi olacak bu olayları merakla bekliyorum cal reiji'yi değiştirecek hatta değiştirmeye başladı bile bakalım neler olacak
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben claudia yı seviyorum, öyle deme sakura:D
biçme ustası ölsün yeter bana.Eren de ölse olur onuda peksevmiyorum.CAl cığıma birşey olmasın yeter.16. raw izledimde en sevdiğim bölüm bu oldu.Tabi Cal seviyorsanız.İlk başalrdada dediğim gibi Cal ın gelmesini bekliyordum veyalnızca o insan eder bizim oğlanı diyordum ve bunu görecegime inanıyorum.
spartiate demiş ki:ben claudia yı seviyorum, öyle deme sakura:D
o da ölsün sparti onun yüzünden eren ve reiji ayrıldı belki daha farklı olurdu ah ah diyorum size usta ile birbirlerini öldürsünler
Ruh Hali :
14. bölümü izledim. acaba o gördüğümüz kadın gerçekten
- Spoiler:
- Eren miydi? kılık değiştirmiş bir başkası da olabilir, hatta Claudia' dan şüphelendim ben. tabi erenin yaşıyor olmasını istiyorum ama bu işlerden elini eteğini çekmiş olarak. bu arada Cal çok tatlı bir kız, ama onu da kaybetmeyelim sonra, Reiji büyük bir hata yapıyor olabilir.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
cal ya, bayılıyorum o kıza... yeni bölümde bol bol cal var, ayrıca sorunun cevabınıda alacaksın özz:)
yeni bölümü dörtgözle bekliyorum, elim mahkum sana
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Cal ahrika özellikle 16 bölümü izlediğinizde dahada çok seveceksiniz gerçi ben seriye girdi gireli seviyorum.
sonunda seriyi yakaladım tabi her konuşmayı anlayamıyorum ama türkçesi izleyince bir sorun kalmıyor
15.bölüm
evet kısaca bölümler hakkında ki düşüncelerim bunlar artık nasıl olaylar olacak hiç bilemiyorum
15.bölüm
- Spoiler:
- bu bölüm reiji ve cal ağırlıklıydı reiji daha çok insan oldu diyebilirim bu arada claudia sinsi planlarını sürdürüyor ne planlıyor acayip merak ediyorum bölümün sonuna doğru reijinin tetikçiyi yüzünü görene kadar tereddüt etmesi eren olduğunu düşünmesi ve ateş edememesi aslında beni baya etkili 14.bölümün sonunda eren'i gördüğü andan beri sürekli onu düşünüyor bölüm sonunda eren nasıl uyarı atışı yaptı ama bayıldım o kadar uzaklıktan süperdi
- Spoiler:
- bu bölüm hakkında pek bişi demicem cal sağolsun reiji'i tamamen duyguları olan birine çevirdi ve aralarında güzel bir abi kardeş ilişkisi oldu umarım böyle devam eder bu bölümü tekrar izlicem anlamadığım noktolar var
- Spoiler:
- şuana kadar en beğendiğim bölüm bu oldu heralde çünkü hem claudia'nın planlarının bir kısmını öğrendik hemde reiji ve eren karşı karşıya geldi biraz konuşmaları bile beni mutlu etti ama eren reiji kaç dedi infernoyu bırak gibi bişiler dedi bakalım ne olacak şuan yeni bir teori ürettim bence claudia ve biçme ustası beraber çalışıyorlar bu ikili bişiler çeviriyorlar ama ne daha çözemedim birde cal var tabiki umarım ölmemiştir ben kaçırıldığını düşünüyorum hemen öldürmezler sadecce reijiye acı vermek için böyle bişi olmuş olabilir son olarak 18.bölüm videosunu izledim ve eren reiji kapışması var bakalım ne olacak bu çifti bir birleştiremedim ya artık mutlu olsun bunlar bide yeni kuklalar ortaya çıkacak sanırım eren gibi maske takan tipler vardı
evet kısaca bölümler hakkında ki düşüncelerim bunlar artık nasıl olaylar olacak hiç bilemiyorum
Ruh Hali :
hehe sonunda izlemissin.Ama benden farklı olarak sen 17 daha çok begenmissin bense 16 yı.
ya aslında ben tüm bölümleri sevdim ama 17.bölümün yeri ayrı şuan ama 18 i izledikten sonra fikrim değişebilir
Ruh Hali :
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
cal çok şirin bencede... bugün 16. ve 17. bölümlerin çevirisiyle uğraştım, 17. bölümde neler olduğunu biliyorum ama izleyemedim daha:D
serkan yoksa bize süpriz yapıp bu hafta 2 bölüm mü vereceksin ? umarım böyle olur 17.bölümü türkçe altyazılı izlemek için sabırsızlanıyorum
Ruh Hali :
Bana 17 demeyin.Banaaa 17777 demeyinnnn.CAll CAllllllll ne olacak senin halinnnnnn.bu bölümü çıktığı gece raw izledim altyazılı izleyemiyorum şimdi.....
yaaa 17 de kötü bişey mi olacak korkutmayın beni
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
özz benim için 17 güzel bir bölümdü ama chobits için pek iyi bir bölüm sayılmaz ikimizin öncelikli karakter sıralaması biraz farklı 17.bölümü senin hangi karakteri çok sevdiğine bağlı olarak yorumlamalıyız
Ruh Hali :
o anki duruma göre değişecek sanırım benim görüşüm. anladığım kadarıyla cal ve eren arasında bir seçim yapılacak. ben ikisini de alsam benim hayalimde 3 kişilik bir aile portresi vardı. hangisi gitse üzülürüm
sparti bu haftaya yetiştirse bari bölümleri
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet bu potrenden bendede var Sakurada böyle istiyordu sanırım.ama favotrim hep Cal seride.özz demiş ki:o anki duruma göre değişecek sanırım benim görüşüm. anladığım kadarıyla cal ve eren arasında bir seçim yapılacak. ben ikisini de alsam benim hayalimde 3 kişilik bir aile portresi vardı. hangisi gitse üzülürüm
özz demiş ki:o anki duruma göre değişecek sanırım benim görüşüm. anladığım kadarıyla cal ve eren arasında bir seçim yapılacak. ben ikisini de alsam benim hayalimde 3 kişilik bir aile portresi vardı. hangisi gitse üzülürüm
valla 2 bölüm birden zor, bayağı işim var çünkü şu aralar:D ama 16 garanti onu söyliyim:D
CHOBiTS demiş ki:Evet bu potrenden bendede var Sakurada böyle istiyordu sanırım.ama favotrim hep Cal seride.özz demiş ki:o anki duruma göre değişecek sanırım benim görüşüm. anladığım kadarıyla cal ve eren arasında bir seçim yapılacak. ben ikisini de alsam benim hayalimde 3 kişilik bir aile portresi vardı. hangisi gitse üzülürüm
evet bende bunu istiyorum ama benim favori karakterim eren olduğu için o ve reiji ölmesin şuan için yeterli tabi cal'ında ölmesini istemem
serkan deme ya çok ümitlenmiştim 16 ve 17'yi çeviriyorum diyince nese artık merakla bekliyoruz şuan cumartesiyi iple çekiyorum 18'i raw da olsa izlicem
Ruh Hali :
18. bölüm RAW:
Cal'a ne olacağını öğrenmek isterseniz (Eğer Visual Novel'ı takip etmeye devam ederlerse):
Visual Novel'a göre:
Umarım en sonunda Elen ve Reiji birlikte olurlar. Çok fazla iyimser bir son olur belki Phantom için ama ben hala umutluyum
- Spoiler:
Cal'ın öldğünü düşünen Reiji, artık hiç bir şeyi kalmadığını düşünerek ilk bölümlerdeki suikast eğitimini aldığı yere gider ve orada Elen ile karşılaşır. Elen ile kısa bir süreliğine dövüşürler. Bu sırada yanılmıyorsam Reiji Elen'in güçlü olduğuyla ilgili bir şeyler düşünür. Reiji Elen'e zarar vermeyi reddeder (bıçağını yere atar). Elen de Reiji'yi öldüremez. Elen geçen haftaki preview'daki sözlerini söyler ve ağlamaya başlar. Bunun üstüne Reiji Elen'e sarılır. Bu sırada söz vermekten ya da sözünü yerine getirmekten bahseder ama konuşmaları ne yazıkki tam olarak anlayamadım. Serideki şu ana kadar en romantik sahnelerdi diyebilirim.
Lizzie ve Claudia, deniz kıyısında bir yere giderler ve Lizzie Claudia'yı orada öldürür.
Elen ve Reiji'nin kaçma planları yaptıklarını düşünüyorum. Bir restoranda Reiji'nin baktığı iki tane pasaport vardı ama gene de emin olamıyorum. Sonra Elen ile yolda giderken (o sırada daha önceden Cal ve Reiji'nin önceki bölümlerden birinde gezdiği yolda kilise gibi bir yer gösterilir) Reiji bir an için Cal'ı düşünür ama Elen'in sesiyle düşüncesinden sıyrılır ve yürümeye devam ederler.
Veee 19 bölümün preview'unda da gösterilir ki Cal aslında yaşıyordur. Cal, Reiji'nin kendisine yalan söyleyip onu terkettiğini düşünmeye başlar... Yalnız ben neden previewda Elen'i Scythe'ın yanında gösterdiler onu anlayamadım. Yanlış gördüğümü umuyorum
Benim yorumum:
Çok sıkı bir Elen/Reiji fanı olarak bu haftaki bölümde "EVET, EVET, EN SONUNDA BEKLEDİĞİM AN!!!!!" diye çığlık attığımı söyleyebilirim. Özellikle Reiji'nin Elen'e sarıldığı ve Elen'in ağladığı o sahne... Mükemmeldi diyebilirim. Şimdi beraber kaçma aşamasındalar sanıyorsam. Claudia'nın ölmesine ise çok çok üzüldüm. O öleceğine Cal ölse daha iyiydi. Serinin en karizmatik karakterlerinden biri öldü. Her bölümde daha da çok bağlandığım bir karakterdi. Bölümle ilgili tek kötü şey diyebilirim.
Gene de keşke Reiji, Cal'ın öldüğünü düşündükten sonra daha fazla tepki verseydi. Yani en azından Inferno'ya saldırmayı düşünebilirdi. Sonuçta tüm bu olanlar Inferno'nun suçu. Benim sevdiğim bi insanı öldürseler, ben şu halimle neler yaparım bilemiyorum.
Cal'a ne olacağını öğrenmek isterseniz (Eğer Visual Novel'ı takip etmeye devam ederlerse):
- Spoiler:
- Cal,kendisini terkettiğini düşündüğü Reiji'ye kin beslemeye başlar. Tam o sırada da Scythe Master ile karşılaşır ve Scythe onu Drei olarak yetiştirir. Artık Cal, eski karaterinin tersine kötü ve karanlık biri olarak karşımıza çıkar. Ama hafızası silinmemiştir, aksine Cal hala her şeyi bilmektedir. Sadece Scythe Master onun nefretini kullanmıştır.
Visual Novel'a göre:
- Spoiler:
- Ya Elen, ya Cal ya da Reiji ölecek. Elen ya da Reiji'den hangisi sağ kalırsa da Reiji onunla birlikte olacak.
Umarım en sonunda Elen ve Reiji birlikte olurlar. Çok fazla iyimser bir son olur belki Phantom için ama ben hala umutluyum
Spinel Sun- Yeni Üye
Ruh Hali :
ve evet, requiem for the phantom konusunda bir uzmanın yorumlarını aldık:) spinel sun, spoilerları açmaya korkuyorum valla
ben 18.bölüme bayıldım bundan sonra favorim 18.bölüm ah ah serkan haftaya 2 bölüm peşpeşe versen süper olur 17 ve 18 peşpeşe izlenmeli
yorumum
yorumum
- Spoiler:
- tek kelime ile harika bir bölümdü claudia'yı liz öldürdü gibi gösterdiler ama bence öldürmedi o kadın bu kadar çabuk pes edip ölmeyi seçecek bir değil... reiji ve eren sonunda bir arada eren ustadan kaçtı yanılmıyorsam beraber kaçacaklar ya da intikam alacaklar reiji suikastçi eğitimi aldığı yere gittiğinde eren de oraya geldi ikisi dövüştüler ama reiji eren'i öldürmedi hatta eren hakkında daha da güçlenmiş diye bir yorum yaptı reiji savaşırlarken elindeki bıçağı yere attı tam eren ona saldırıyordu ki reiji eren'in maskesini çıkardı ve ikisi de yer düştü uzunca bi konuştular reiji seni öldüremem gibi bişiler dedi bir seni koruyamadım sözümü tutamadım gibi bişler söyledi tam anlayamadım ama eren ona ben senin sayende yaşıyorum dedi ve ilk vurulduğu zaman reiji'nin kuşunu çıkardığı yarayı gösterdi ve ona lütfen beni sen öldür dedi tabi reiji yapamadı ordaki konuşmaların tamamını anlamadım ama sonunda birbirlerine sarıldılar sanırım reiji ve eren bişiler yapacak ama ne olacak bilemiyorum umarım ikiside ölmez ve beraber olurlar
- Spoiler:
- claudia öldü diyelim bide şu usta ölse süper olacak eren ustayı bıraktı ama adamın eren dışında bir sürü kuklası daha var birde bu usta yine gitti inferno başkanı ile konuştu adam ne işler çeviriyor bi anlamadım
Ruh Hali :
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
3 sayfadaki 5 sayfası