Requiem for the phantom (seyretmekte olanlar girsin)
+9
KheKho
RaJeV
KaranlıK
meyday
sakura hime
CHOBiTS
özz
riflem@n
edemirci44
13 posters
4 sayfadaki 5 sayfası
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Requiem for the phantom (seyretmekte olanlar girsin)
ben spoilerlara tıklayamıyorum:D belki olabilir sakura haftaya 2 bölüm... aslında bu hafta verebilirdim ama bugün ve yarın işlerim var, yetişmeyecek kesinlikle yeni bölüm...
aslında haftaya 2 bölüm vermen en iyisi bu hafta tek bölüm yeterli.. bende senin gibi spoilerle bakmıyorum bu bölümü izledikten sonrabaktım spoilere tahim ettiğim gibi bişi çıktı
chobits 18'i izleyince bana haber ver
chobits 18'i izleyince bana haber ver
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Phantom' animesinin afişlerinden biri, naruto forums'da denk gelmiştim. İlginizi çeker diye düşündüm
- Spoiler:
Spinel Sun- Yeni Üye
Ruh Hali :
aaa ilginç gerçekten, söylemesen muhtemelen Cal'ı tanımazdım; ayrıca sen visual novel dedikçe benimde okuyasım geliyor, meraktan çatladım:S
Sakura bugun diyarbakır a sınava gidiyorum.en erekn pazartesi izlerim gibi.Ama seriden soğudum spoilerlerden sonra.Bide Spinel resme baktımda Cal ne olmuş öyle.Eren daha çocuk kalıyor yanında.
chobits sen her şeye rağmen izle bu kadar izlemişsin bitirmek olmaz spinel o resim ne ya öle cal olduğunu söylemesen tanımazdım ama eren çok çocuk gibi duruyor bide cal bu resimde çok büyük aradan kaç yıl geçiriyorlar ki?
Ruh Hali :
16. bölümü izledim.
her bölüm bir öncekinden güzel oluyor, bu bölüm de çok güzeldi.
her bölüm bir öncekinden güzel oluyor, bu bölüm de çok güzeldi.
- Spoiler:
- cal reijiyle birlikte olmak için tetikçi olmak istiyor, reiji tekrar eski yaşamına dönmek istiyor kendini değiştiren cal'ın gitmesini istemiyor. ama bence bu durum işleri iyi bir yere getirmeyecek gibi. cal reijiye karşı abiden öte bişeyler hissediyor olabilir ve bu ilerde erene karşı nefret duymasına yol açabilir gibi geldi (benim fantastik hayalgücümün bir oyunu da olabilir bu düşüncem )
ah ah reijiye aşık olmaya başladım, rezil bir durum.
öhöm öhöm iğrenç pis usta reiji üzerinden bir komplo kurdu, claudia' ya bişey olmaz olan bizim zavallılara olur. sonraki bölümde beklenen karşılaşma olacak eren & reiji. umarım eren biraz kafasını kullanmayı öğrenmiştir, yine salaklık yapmaz.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Şimdi bu söyleyeceklerim biraz (hatta epey) mantık dışı gelebilir ama o resim son bölümden sadece bir yıl sonrasını gösteriyor. Bu konu epey bir süre kafamı kurcalamıştı ama bir süre sonra düşünmeyi bıraktım Eğer bu resmin anlamını merak edenler varsa, 18. bölüm ile ilgili yormumun altında yazdığım spoiler kısmını okuyabilirler. Aslına bakarsanız bu resim Cal'ı neden hiç sevmediğimi bir nebze açıklıyor. Tüm neden içinse:
Şu anda beni bu seri ile ilgili iki uca da çevirebilecek iki alternatif son var. Bir tanesi bu seriyi benim içim son 10 yılın en mükemmel serisi yapar, diğeri ise benim gözümde yerle bir eder.
Ha bu arada aklıma gelmişken, Elen severler, 4. bölümün son sahnelerine bir daha göz gezdirin derim neden derseniz:
Hikaye benim de tahmin ettiğim gibi üçüncü (ve son) kısma giriş yapıyor. Bu hafta çıkacak olan bölüm 11. bölüm gibi bir tekrar bölümü olabilir (ikinci kısıma geçmeden öncesi gibi aynı). Hayal kırıklığna uğramayalım sonra . Seri 52 bölüm olabilir diye bir söylenti okudum bazı anime bloglarında, sakın inanmayın o sadece bir blog yorumu, gerçeği yansıtmıyor!
spartiate, Visual novel'da şimdiden sonrası için bir kaç tane alternatif son var (bir tanesinin olması mümkün olmasa da). Eğer ilk ve ikinci kısımların da seçimerini katarsak toplam 9 farklı son var visual novel'da. Bir nevi kendi öykünü kendin yaz oyunu gibi aslındabu visual novel. Bence fena değil, seni daha da meraklandırayım dedim
Böyle uzun uzun makale modunda saçmalamak istemiyorum ama hep hesapta olmayan işler çıkıyor ve ben sadece siteye şöyle bir bakıp çıkmak zorunda kalıyorum. Yazacak pek çok şey birikiyor, sonra da böyle oluyor
Pşt, uyumayın >_>
- Spoiler:
- Cal hiç de insanların zannettiği gibi masum biri değil. Hatta Elen ve Reiji'ye göre kat kat kötü niyetli diyebilirim. Elen ve Reiji tamamen zorla ve çok büyük acılarla suikastçi yapılırlarken, Cal tamamen kendi isteği ile Scythe Master'ın yeni suikastçisi oluyor. Hatta Scythe, Cal'ın beynini yıkamanın sadece onun gücünü düşüreceğini düşünüyor. Reiji de belki küçük bir çocuğu öldürdü, Elen de belki pek çok cinayetler işledi ve Scythe'ın yanında kaldı ama ikisinin de elinde olan bir şey değildi bu. Özellikle Elen'in beynini yıkamak için çok büyük miktarlarda uyuşturular kullanıldığı malum. Bu hem Visual Novel'da, hem de OVA'da belirtilmişti. Reiji'de resmen öldürülecek diye bir psikolojik işkenceye tabi tutuldu. Ama Cal'a bunların hiç biri olmadı. O sadece kendisini hoş tutacak birileri olduğu sürece iyi, yoksa bkz şekil 1-a.
Üstelik eğer Drei ending ile bitirirlerse Elen'in ölmesi söz konusu. Eğer Ein's endingin son kısmına alternatif endingi düşünürsek de bu sefer direk Reiji'yi öldürüyor.
Şu anda beni bu seri ile ilgili iki uca da çevirebilecek iki alternatif son var. Bir tanesi bu seriyi benim içim son 10 yılın en mükemmel serisi yapar, diğeri ise benim gözümde yerle bir eder.
Ha bu arada aklıma gelmişken, Elen severler, 4. bölümün son sahnelerine bir daha göz gezdirin derim neden derseniz:
- Spoiler:
- Elen'in kaçırılmadan önce yaşadığı yerin neresi olduğunu görüyoruz O kitapçık ya da gezi rehberi gibi bir şey var ya, o işte Elen'in memleket ile ilgili
Hikaye benim de tahmin ettiğim gibi üçüncü (ve son) kısma giriş yapıyor. Bu hafta çıkacak olan bölüm 11. bölüm gibi bir tekrar bölümü olabilir (ikinci kısıma geçmeden öncesi gibi aynı). Hayal kırıklığna uğramayalım sonra . Seri 52 bölüm olabilir diye bir söylenti okudum bazı anime bloglarında, sakın inanmayın o sadece bir blog yorumu, gerçeği yansıtmıyor!
spartiate, Visual novel'da şimdiden sonrası için bir kaç tane alternatif son var (bir tanesinin olması mümkün olmasa da). Eğer ilk ve ikinci kısımların da seçimerini katarsak toplam 9 farklı son var visual novel'da. Bir nevi kendi öykünü kendin yaz oyunu gibi aslındabu visual novel. Bence fena değil, seni daha da meraklandırayım dedim
Böyle uzun uzun makale modunda saçmalamak istemiyorum ama hep hesapta olmayan işler çıkıyor ve ben sadece siteye şöyle bir bakıp çıkmak zorunda kalıyorum. Yazacak pek çok şey birikiyor, sonra da böyle oluyor
Pşt, uyumayın >_>
Spinel Sun- Yeni Üye
Ruh Hali :
nihayet 18. bölümü bende seyrettim... gerçekten çok güzle bir bölümdü, hele son 5 dakikası bayağı duygusaldı... yeni bölümü merakla bekliyorum, gitgide bağlanıyoum bu seriye:D
19.bölüm için dayanıp türkçesini izleyecekdim ama dayamadım
ah ah bu seri süper yaa
- Spoiler:
- bu bölüm olayları özet gibi göstern bir bölümdü ve cal tarafından olayların nasıl algılandığı anlatıldı ve patlama sırasında cal'ın dışardı olduğunu ve ölmediğini öğreniyoruz ama biçme ustası cal'ı kendi tarafına çekti bölüm sonunda bizim ikili reiji ve eren meksika'ya gitti 20.bölümün özet görüntülerinde ikisini gayet mutlu mesur gördük çok hoşuma gitti merakla 20'yi bekliyorum
ah ah bu seri süper yaa
Ruh Hali :
internetim kotalı olmasaydı keşke meraktan çatlıcam. spoileri okumamak için zor tutuyorum kendimi.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
özz 19.bölüm özet niteliğindeydi yani bu kadar sabırsızlanmana gerek yok ama 20 süper olacak
Ruh Hali :
yine geriden gelen benim 17. bölümle ilgili yorumlarım
- Spoiler:
- shiganın bir şeyler çevirdiği belliydi zaten ama nedenleri ne merak ettim doğrusu. biçme ustasından nefret edip yine de ondan yardım alması ilginç, bu arada biçme ustasının derdi infernoyla değil sadece claudia ile anlaşılan onu yok edip tekrar inferno ile çalışmaya devam edicek. cal'a birşey olduğunu sanmıyorum. ya dışarı çıkmıştır ya da sakuranın dediği gibi kaçırılmıştır ama hangi grup kaçırdı tahmin edemiyorum. nedense içim rahat bu konuda tabi ters köşeye de yatırabilir senaryo.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yine bir dayanamamazlık anında ....
20.bölüm
21.bölümü büyük bir merakla bekliyorum ama bir yandan da devamını izlemekden korkuyorum umarım benim istediğim gibi bir son olur
20.bölüm
- Spoiler:
- ah deli olmak üzereyim sen o kadar kaç iki yıl geçir aradan reiji-eren ilişkisini abi kardeş gibi göster çok sinirlendim bu gerekliydi anlıyorum ama yine de sevgili olsalar daha mutlu olurdum bide bu cal ne ara bu kadar büyüdü yaw reiji ve eren'den büyük duruyor kızı acayip büyütmüşler bide yüzündeki ifadeyi hiç beğenmedim bakalım nasıl bağlayacaklar ne güzel bizimkiler yaşamlarını kurmuşlardı eren reiji seni mutlu gördükçe bende mutluyum diyordu ah ah bu mutluluğun sürmesini bende isterdim ama cal geldi ve herşeyi bozacak bide bizim bu ikili daha lise çağındaymış ben onları üniversite öğrencisi olarak bekliyordum biraz şok oldum
21.bölümü büyük bir merakla bekliyorum ama bir yandan da devamını izlemekden korkuyorum umarım benim istediğim gibi bir son olur
Ruh Hali :
Spinel sağolsun, ben de sonunda bu seriye başladım ve daha ilk bölümden sardı, şuan 8. bölümdeyim ve bir iki güne yetişicem galiba seriye, güncel güncel yorumlarımı yapıcam Ein'le Zwei'yi çok sevdim şimdiden. Açılış ve kapanış şarkıları da çok güzel ayrıca, özellikle açılışın hem müziği hem de videosu çok etkileyici. Kendimi tutamayıp spoilerlara bakmadım bu sefer neyse ki.
evet bir ein & zwei fanı daha bulmak çok sevindirici bu aralar spinel'in yorumları alamıyoruz boşluk hissediyorum
Ruh Hali :
18. bölümü izledim. mükemmeldi, serideki en romantik bölüm buydu
20. bölüme kadar olan tüm spoileri okudum ve 19. bölümle ilgili gösterilenlere göre
20. bölüme kadar olan tüm spoileri okudum ve 19. bölümle ilgili gösterilenlere göre
- Spoiler:
- cal' ın yaşadığını öğrendik (yani şu üçlüye keşke dokunmasalardı) ama kaybettik aynı zamanda. yani sırf bırakıp gitti diye ki reiji bırakıp gitmedi zaten, kalkıp intikam almak için düşmana katılması çok mantıksız ya. ben hala umutluyum mutlu sonla biteceğine. hatta cal bile sonunda doğru yolu bulur belki ama hadi bulamadı ve sonunda eren öldü reijinin cal' ı o haliyle kabul edeceğini düşünmüyorum. eğer ölecekse biri bence de cal ölsün.
claudia öldü, lizi vurdu. claudia' nın ölmesine değil de lizinin onu vurmasına üzüldüm, sonuçta eski dostular. ve erken öldürdüler bence sanki daha çevirmesi gereken dümenler vardı gibi. şu biçme usta da gebersin artık iyice sinirime dokunuyor.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
19. bölümü ben izleyemedim henüz, ufaktan altyazı üzerinde çalışıyorum... daha çok cal ile ilgili olayların bir çzeti sanırsam... esas 20. bölümü merak ediyorum... bu arada gerçekten, spinel nerede:S
19.bölüm tamamen özet hiç bişi anlattıkları yok bu arada 20'yi raw izledim ama sonu beni deli etti bakalım sizin yorumlarınızı merakla bekliyorum
Ruh Hali :
20. Bölüm:
21. bölüm içinse...
Cal için şunu diyebilirim:
- Spoiler:
- Bu bölümde Elen ve Reiji'nin kardeş rolünde oldukları kısmı sevdim. Özellikle Elen'in kimlik sorununu düşünürsek, bu kardeşlik oyunu gerekliydi. Bana en etkileyici gelen taraf ise, bunların dışarıda gayet sevilen ve sosyal kardeşler iken kapılar kapandığında yalnız ve çaresiz iki insan olmaya devam etmeleri. Özellikle Elen ve Reiji'nin diyalogları ve ardından Elen'in Reiji'ye sarılması benimest etti. Dışardaki kardeşlikten eser kalmamıştı. Dediğim gibi, dışarda ne olursa olsun, içerde gene birbirine muhtaç iki çaresiz ve yalnız insan var.
Cal'ın girişi ise gerçekten güzel yapılmış. Mükemmele yakın bir sahneydi diyebilirim. Reiji'nin şoku, Cal'ın yüzündeki ifade, arkada çalan müzik, background'un karartılması... Her şey çok güzel yapılmış. Evet evet, seride Chapter 3'ün flash karakteri için sağlam bir girişti.
Reiji'nin farklı şekillerde "I like you, I love you, it's not about money" demesi çok güzeldi. Uzun süredir ilk defa Reiji'ye karşı bir sevgi hissettim. 10. bölümden sonra gitgide sevgim azalmıştı. Bu bölümde Reiji geri dönüyor... umarım...
21. bölüm içinse...
- Spoiler:
Cal'ın "adios, chinese" dediği kısım sağlam bir sahnedi. Bölümün en güzel ikinci sahnesi! Evet Cal'ı sevmiyorum ama burada cool olduğu bir gerçek!
Elen'den biraz hoşlanan bir karakter eklenmiş. Bu karakter visual novel'da yoktu. Bence hoş bir ekleme olmuş. Evet evet, ben beğendim
Cal henüz yeni Phantom değil. Çünkü Phantom adını almayı hakedecek mertebeye henüz erişebilmiş değil. O yüzden bu lakabı alması halen erteleniyor. Sonuç olarak Cal, Elen ve Reiji'nin halen gerisinde. Peki Cal, üçüncü Phantom ünvanını alabilir mi?
En güzel sahne, Sanae'nin Reiji'ye siscon demesi. Hmmm... Reiji ve Elen, siscon tarzı... XD Bir düşündüm de...
Cal için şunu diyebilirim:
- Spoiler:
- Öl artık, n'olur öl, yavarırım öl! Dayanamıyorum artık... Özellikle Elen'e takması beni delirtti. Elen'i artık rahat bıraksınlar... Neden normal bir hayata kavuşamıyor ki şu kız T_T
Bir de sırf Cal'ın yeni görünümü yüzünden "ditch that bitch (Elen) and go to Cal" diyenler var. Nasıl bir... zavallılık? bayağılık? ne dese bilemiyorum. Yani sorf Cal'ın göğüsleri daha büyük diy Reiji Cal'la mı olsun? Evet kızlar, formül belli oldu. Saçları sarıya boyatın ve silikon olayına girin. Başka bir şey yapmanıza gerek yok güzel olmak için! Öyle Claudia, Asuka Langley, Amanda Werner, Re-L Mayer falan hikaye! Sarışın ve koca göğüslü olcaksınız güzel olmak için! Adriana Lima? Hayır, sarışınlık bir zorunluluk!
Dikkat ettiyseniz daha sırf görünüm için bir karakteri sevenlere değinmedim bile...
Spinel Sun- Yeni Üye
Ruh Hali :
Bölüm 20
- Spoiler:
- Güzel bi bölümdü yalnız iki senede Cal noolmuş öyle Master buna fazladan hormon basmış galiba. Bi oha çektim. Kendi halinde bir yavrucaktı bu, nooldu işte Reiji de yaşıyor kendisini ölmüş sanmış derdi ne bu hatunun anlamadım ki?
Reiji-Eren sahneleri çok güzeldi harbiden rahat yok ama onlara. Şu Mio'yu da anımsıyordum ama Eren söyleyene kadar hatırlayamadım halbuki izleyeli de fazla olmadı uçmuş gitmiş aklımdan. Mio'nun abisi bu kızı o gözlüklü elemana emanet etti zamanında iyi hoş da bu ona ihanet etti, çıkarları gerektirirse Mio'yu da normalde pek sallayacağını sanmıyorum. Bir sürpriz olur duygusallaşır ya da bu kıza aşık maşık çıkar olayın içine dram katmak gerekirse, anca o zaman belki. Ama Inferno onları keşfedince zor biraz işler.
Bir de tamamen alakasız ama, Eren'in saçları az daha uzatsalarmış keşke XD Yakışırdı. Ama Cal olayı hala hiç kafama yatmadı ya, küçük veletti bu.
21.bölüm
her bölüm sonunda finalini daha çok merak ediyorum
- Spoiler:
- cal karizma bir karakter olarak geri geldi ama kendi isteğiyle tetikçi olduğu ve öldürmekden zevk aldığı için nefretimi kazandım elen ve reiji öyle değildi onların başka seçenekleri yoktu ama cal bunu kendi istiyor ve insanları öldürürken gülmesi beni deli etti...
elen&reiji ikilisi evde ki yalnız hayatlarıyla ve hala tetikte olmalarıyla beni etkilemeye devam ediyorlar bunlar bi mutlu olamayacaklar ama ya...
liz ve usta'yı yan yani görünce küçük bir şok yaşadım çünkü herşeye rağmen claudia liz'in yakın arkadaşıydı cal ve usta ilişkiside bir tuhaf usta bizimkilere yaptığı gibi cal'a kukla gibi davranmıyor bu iyi mi kötü mü bilemicem
bu bölümün etkileyici sahnelerinden biri usta ve reiji konuşmasıydı reiji onu öldürmek istese bile yapamazdı çünkü etraf kalabalıktı tabi usta bunları biliyordu ve bu yüzden orada onunla konuştu zaten reiji "cal'a ne yaptın" gibi bişi sordu usta da hiçbişi dedi burda reiji küçük bi şok yaşadı sonra usta cal ve elen'in karşı karşıya geldiklerini söyledi tabi bunu duyan reiji hemen elen'in yanına gitti gerisini 22.bölümde görcez bölüm sonunda elen ve cal karşı karşıya geldi cal'ın bu elen takıntısı ne bi çözemedim
her bölüm sonunda finalini daha çok merak ediyorum
Ruh Hali :
21'i raw mı izlediniz? sub bulursam atlicam direk.
Evet, açıkçası sub çıkana kadar bekleyemiyoruz o yüzden raw + visual novel'dan bildiklerimle bişeyler çıkartıyorum ortaya! İstersen online izleme linki atayım?
Spinel Sun- Yeni Üye
Ruh Hali :
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
4 sayfadaki 5 sayfası