Requiem for the phantom (seyretmekte olanlar girsin)
+9
KheKho
RaJeV
KaranlıK
meyday
sakura hime
CHOBiTS
özz
riflem@n
edemirci44
13 posters
2 sayfadaki 5 sayfası
2 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Requiem for the phantom (seyretmekte olanlar girsin)
sana katılıyorum spinel sum.Ama bence yeni şarkı gelmeli hiç olmazsa acılış klibi degişssin benim hoşuma gitmedi.
Açılış klibinin ilk saneleri gerçekten pek iyi değil ama, son sahnelerini seviyorum ben. Tek derdim ise kapanış müziği bak, onu değiştirebilirler . Kapanış klibi güzel olmasına rağmen o müziğe pek ısınamamıştım ne yazıkki. 15. bölümü RAW olarak izledim, her ne kadar konuşmaları bir iki yer hariç anlayamasam da, bölüm fena değil gibi gözüküyor.
- Spoiler:
- Reiji'nin sniperı ateşlemeye çalışırken Elen'i düşünüp ellerinin titremesi mükemmeldi. Hele sonradan hiç beklenmedik bir anda Elen'in sniperını kullanması, son iki-üç bölümün en güzel sahnesiydi diyebilirim. Bölümün genelinde animasyon orta karar iken Elen'in bulunduğu binanın gösterildiği kısımda animasoyn kalitesi gerçekten çok iyiydi. Keşke tüm bölüm animasyon o kadar iyi olabilseydi. Hele bazen Reiji'nin çizimlerine inanamadım, o yakışıklı çocuğa ne yaptılar öyle??Bu arada bizim Reiji de saçları gittikçe uzatıyor anlaşılan . Cal'a hala ısınabilmiş değilim. Bu bölüm nispeten daha iyiydi ama genelde pek katlanamıyorum. Açıkçası Claudia'yı falan daha çok sevdiğimi söyleyebilirim. Umarım ilerleyen bölümlerde çocuk denecek yaştaki Cal ile Reiji arasında bir şey olmaz.
Spinel Sun- Yeni Üye
Ruh Hali :
bugün 13.bölümü izledim dayanamayıp 14 üde izlicem
13. bölüm
13. bölüm
- Spoiler:
- reiji kendi elleriyle küçük kızı inferno'ya dahil etti reiji beni git gide daha deli etmeye başladı artık bir kendine gelse iyi olacak neyse bu bölüm de eren ile ilgili bişiler öğrenmedik umarım 14 de öğreniriz birde bu bölümde az daha claudia'nın planları açığa çıkıyordu bu gidile iscaac ve claudia birbirlerini vururlarsa şaşmam
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sana katılıyorum bende 15 raw izledim.En güzel bölümlerinden biriydi bence.Spinel Sun demiş ki:Açılış klibinin ilk saneleri gerçekten pek iyi değil ama, son sahnelerini seviyorum ben. Tek derdim ise kapanış müziği bak, onu değiştirebilirler . Kapanış klibi güzel olmasına rağmen o müziğe pek ısınamamıştım ne yazıkki. 15. bölümü RAW olarak izledim, her ne kadar konuşmaları bir iki yer hariç anlayamasam da, bölüm fena değil gibi gözüküyor.Bu arada, sadece 11 bölüm kaldı ve konu visual novel'a göre epey yavaş ilerliyor. Endinge kadar nasıl gelecekler hiç bilmiyorum.Her neyse, bence Requiem for the Phantom bahar sezonunun ve 2009 yılının en iyi animesi olmaya aday! Tabii, Valkyria Chronicles ile aralarında karar vermek çok zor!
- Spoiler:
Reiji'nin sniperı ateşlemeye çalışırken Elen'i düşünüp ellerinin titremesi mükemmeldi. Hele sonradan hiç beklenmedik bir anda Elen'in sniperını kullanması, son iki-üç bölümün en güzel sahnesiydi diyebilirim. Bölümün genelinde animasyon orta karar iken Elen'in bulunduğu binanın gösterildiği kısımda animasoyn kalitesi gerçekten çok iyiydi. Keşke tüm bölüm animasyon o kadar iyi olabilseydi. Hele bazen Reiji'nin çizimlerine inanamadım, o yakışıklı çocuğa ne yaptılar öyle??Bu arada bizim Reiji de saçları gittikçe uzatıyor anlaşılan . Cal'a hala ısınabilmiş değilim. Bu bölüm nispeten daha iyiydi ama genelde pek katlanamıyorum. Açıkçası Claudia'yı falan daha çok sevdiğimi söyleyebilirim. Umarım ilerleyen bölümlerde çocuk denecek yaştaki Cal ile Reiji arasında bir şey olmaz.
Sakura msndeysen konuşalım 15 hakkında.
- Spoiler:
- Cal ile REiji arasında birşey olmaz bencede olursa zaten oglana gıcıgım zaten bide sübyancı olursa iyice seriden sogurum.Bence abi kardeş gibi olcaklar.Cal serinin başına gelen en tatlı şey bence.Serinin basından beri bu kızı bekliyordum gerçi seriye geç girdi ama sonuçta geldi.Herkesin gözleri ölü bakıyor tek hayat dolu gözler bu kızda umarım bu kız REiji adam eder yoksa tam tersimi olcak görecez.
ben 14ü izledim ama 15 için fansubının çıkmasını bekliyorum... merak ettim ama siz böyle deyince:)
Serkan Cal sever olarak beni oldukça tatmin etti bu bölüm.
dayanamayıp 14 üde izledim altyazıdan pek bişi anlamasam da
bence çok güzel bir bölümdü
- Spoiler:
- anladığım kadarı ile cal da reiji gibi doğuştan yeteneğe sahip ve büyük bir hızla ilerliyor üstelik eren'in yaşadığını da kesin olarak gösterdiler ama reiji hala tereddüt ediyor hayal gördüm sandı.claudia zaten ayrı bir olay kadın nerde güç orda herkesi elde ediyor sanırım infernoyu içten ele geçirip başa geçmek istiyor
bence çok güzel bir bölümdü
Ruh Hali :
CHOBiTS demiş ki:Serkan Cal sever olarak beni oldukça tatmin etti bu bölüm.
bende sevdimo kızı ya, bakalım sonu ne olacak ama:S
sakura sende ısındın valla iyicebu seriye:D
Hiç sorma Sakura kadar seven başkaüye tanımıyorum bu seriyi.
bahar sezonunda her hafta bölümünü merakla beklediğim tek seri bu daha doğrusu en merak ettiğim seri bu bir kaç tane daha var ama ne biliyim onlar için sabredebiliyorum ama bu seriye fazla sabredemiyorum birde daha önce bu türde hiç anime seyretmemiştim bana çok değişik geliyor üstelik çizimlerde süper bence bu sezonun en iyi çizimine sahip seri ama 13.bölümdeki çizimler biraz kötüydü ilk bölümlere oranla
serkan chobits bilir onu bu seri hakkında baya sıkıştırıyorum
serkan chobits bilir onu bu seri hakkında baya sıkıştırıyorum
Ruh Hali :
ahh:D valla ikinizide sevmesine bayağı memnun oldum... bencede çok güzel bir seri, birazcıkta duygusal yönü olsa şahane olacak:D
Wikipedia'dan visual novel için sonuna kadar spoiler içeren link: http://en.wikipedia.org/wiki/Phantom_of_Inferno serinin sonuna kadar bekleyemem diyeniniz varsa, bakabilir şu anda visual novel'ı torrent olarak bilgisayarıma indiriyorum. Umarım yanlış, virüslü ya da bozuk bir dosya değildir. Eğer sorun çıkmazsa ve ilgilenenleriniz olursa, torrent dosyasını size de yollayabilirim :)Bundan sonraki yorumlarım animeden de ileri spoilerlar içerdiği için riskli olabilir. O yüzden baştan uyarayım
- Spoiler:
- Açıkçası eğer neler olduğunu bilmeseydim belki daha da sevebilirdim Cal'ı. Ama Reiji ile yatmak istemesi, Scythe Master'a kolayca kanıp Drei adında bir suikastçi olarak Reiji ve Elen'le savaşmasını öğrendiğimde gerçekten çok soğudum. Biraz da loliconlara karşı önyargılarım var ne yazık ki. Eğer seride bunlar olmazsa Cal'ı animede daha da sevebilirim yoksa çok zor. Duygusallık dersek, Road of the Cerulean Sky endingi, duygusallık açısından en iyisi ve serinin gidişatına bakılacak olursa, buyönden en olası bitiş diyebilirim. Yalnız yapımcıların NitroPlus ve BeeTrain olması iyimser bir son ve seride duygusallık ihtimalini biraz azaltıyor. Benim iki tahminim var. Birincisi: Reiji'nin Elen ve Cal arasındaki düelloda ölmesi, ikincisi de Elen ve Reiji'nin bir araya gelmesi ve Elen'in geçmişini açığa çıkarmaları.
- Spoiler:
- Elen'in bölümün sonunda kullandığı silah bir anti-tank rifle daha bugün farkettim.
Spinel Sun- Yeni Üye
Ruh Hali :
spinel sun, sen bu seriden daha öne yapılan 3 bölümlük ovayı seyretmiş miydin, izlediysen yorumlarını alabilir miyiz:D serinin hayranları çığ gibi büyüyor:D
evet yorum alabilirsek çok sevinirim ben o 3 bölümlük ova'yı izlemedim ama çoğu kişi beğenmemişti serkan bu seri bittikten sonra ona da el atsana
serkan bu projeye başlayacağını açıkladığın kuşkularım vardı çünkü konu şimdiye kadar izlediğim animelere hiç benzemiyordu ama yinede merak edip izledim ilk bölümünü ve bayıldım harikaydı şimdi iyiki çevirmeye başlamışsın diyorum böyle güzel bir seri daha türkçeye kazandırıldı
serkan bu projeye başlayacağını açıkladığın kuşkularım vardı çünkü konu şimdiye kadar izlediğim animelere hiç benzemiyordu ama yinede merak edip izledim ilk bölümünü ve bayıldım harikaydı şimdi iyiki çevirmeye başlamışsın diyorum böyle güzel bir seri daha türkçeye kazandırıldı
Ruh Hali :
sakura hime demiş ki:evet yorum alabilirsek çok sevinirim ben o 3 bölümlük ova'yı izlemedim ama çoğu kişi beğenmemişti serkan bu seri bittikten sonra ona da el atsana
vallaha olabilir sakura neden olmasın:D ayrıca ben el atıyorsam bir bildiğim vardır dimi:D ilk bölümün başına cidden hasta olmuştum izlerken:D
ya zaten başını izlediğim noluyoruz demiştim çok güzeldi bu arada serkan bunu söz olarak alıyorum ve çevireceğine güveniyorum (çevirmene baskı 0 )
Ruh Hali :
Dün mesajımı yazar yazmaz çıkmak zorunda kalmıştım, yaz okulu iyice bastırdı... O yüzden daha bugün görebildim Hmmm, OVA'yı izlemiştim evet ^^. Bu konuyla ilgili anime izlemiş ve izlememiş olduğumu varsayarak iki farklı yorum yapmak lazım.Animeyi izlemişseniz: Bu durumda OVA'yı pek beğenmeyebilirsiniz. Çünkü karakterler arasındaki etkileşimler, psikolojik ögeler biraz yüzeysel işlenmiş. Sonu ne yazıkki ne komik ne de trajik bir şekilde bitirilmiş. Yani üzülmeniz gereken bir şeyler olduğunu anlıyorsunuz ama içinizden öyle bir his gelmiyor ne yazıkki. Çizimler de ne yazıkki pek iç açıcı değil. Yalnız serinin şöyle bir artısı var: OVA'daki Seiyuu'lar ile Visual Novel'daki Seiyuu'lar aynı. Yani benim gibi Visual Novel'daki seslendirmyi merak ediyorsanız, izleyebilirsiniz. Animeyi izlememişseniz ve Visual Novel'dan haberdar değilseniz: Bu durumda izlerken kesinlikle daha çok keyif alırsınız. O zaman ilk defa karşılaştığınız için, konu içinize daha çok işleyebilir. Kısaca, beklentileri biraz düşük tutmak koşuluyla fena olmayan bir seri. Bu arada 15. bölümün altyazısı da çıktı Artık serinin ingilizce altyazısının çıkarılması epey hızlandı. İki favori serim olan Senjou no Valkyria ve Requiem for the Phantom'un sublarının hızlanması beni çok mutlu ediyor açıkçası ^^. Gene de bu iki seri gerek Türkiye'de gerekse yurt dışında çok az ilgi görüyor bu kadar sağlam serilerin diğer ticari amaçlı animelere yenik düşmesi çok üzücü. Bu arada, 16. bölüm ile ilgili düşünceleri olan var mı?spartiate demiş ki:spinel sun, sen bu seriden daha öne yapılan 3 bölümlük ovayı seyretmiş miydin, izlediysen yorumlarını alabilir miyiz:D serinin hayranları çığ gibi büyüyor:D
Spinel Sun- Yeni Üye
Ruh Hali :
ooo ben baya geriden takip ediyormuşum
13. bölümü henüz izledim. Reijiye yeni saç stili yakışmış. Cal çok tatlı bir kız ama bir tuhaflık var gibi hissediyorum, o çantayı nasıl alabildi?! adamlar para çantasının peşinde değildi belki. Reiji, Eren yerine bu küçük kıza tutunacak, yaşamak için bir sebep olacak sanırım.
2009 animelerinden sadece 3 tanesini takip ediyorum ve bence de phantom çok iyi bir seri. bence duygusal yönü var ve sonuna doğru daha da duygusallaşacak gibi. mutlu son istiyorum ben...
13. bölümü henüz izledim. Reijiye yeni saç stili yakışmış. Cal çok tatlı bir kız ama bir tuhaflık var gibi hissediyorum, o çantayı nasıl alabildi?! adamlar para çantasının peşinde değildi belki. Reiji, Eren yerine bu küçük kıza tutunacak, yaşamak için bir sebep olacak sanırım.
2009 animelerinden sadece 3 tanesini takip ediyorum ve bence de phantom çok iyi bir seri. bence duygusal yönü var ve sonuna doğru daha da duygusallaşacak gibi. mutlu son istiyorum ben...
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
özz demiş ki:ooo ben baya geriden takip ediyormuşum
seriyi yakala özz, vallaha 16. bölümün çıkmasını bekliyorum büyük bir sabırsızlıkla... işler karışıyor seride:) ve evet yeni reiji daha karizmatik...
yeni reiji insanlıkdan çıkıp sadece bir katil olduğunda yani cal gelmeden öncede duygusuz ama çok havalıydı
Ruh Hali :
ama ben senin çevirinden takip ediyorum geriden gelmeye mahkumum galiba.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Cal geldikten Sonra Reiji çok degişti ve değişsecek bencede sonu mutlu bitecek.Zaten 10 bölümde yaptılar yapacaklarını.İkiside ölmüştü ama öldürmediler.
özz demiş ki:ama ben senin çevirinden takip ediyorum geriden gelmeye mahkumum galiba.
kafama kaya geldi maşallahh
aslında hiç de senin anladığın anlamda yazmamıştım bunu tamamen musumca hislerle yazdım, ama kişi kendini bilirmiş
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
2 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
2 sayfadaki 5 sayfası