genel anime tartışma başlığı
+49
Lyn
kanade
ademania
halvah(J)
muhtesemmatrix
resurgam
Ozey
Hitokiri
4sprz
DarkeLia
bLue-Dragon
blackgod
Servet
Unde®kaN
Spinel Sun
aoshi
savage garden
CHOBiTS
Kitiara
wiL-
AnTiOkSiDaN
Zax
doumeki
Sora Kaze
SheaN
Ryoko Yoichi
özz
scoutcrawler
gundamaster
kordiseps
DicLonius
ecursed
riflem@n
Exile Falcon
lantis
Susano'o
sera myu
blackhydra
hione
sakura hime
yuuki_cross
zhenya
Squaw
Unde®minE
bluetear
meyday
lafolya
S.Tensei
LordCha
53 posters
35 sayfadaki 40 sayfası
35 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
evet lavi nin geçmişi tam olarak anlatılmasa da birkaç bölümde değiniliyor.Kanda nın geçmişi hakkında da hala pek birşey bilmiyoruz.
Krory i ben de pek sevmiyorum tamam arkadaşları için yaptığı çok hoştu ama yine de sevemiyorum hele bir de ikidebir eliade diye sayıklaması yok mu
D.Gray Man de en nefret ettiğim şey savaşın hiç bitmemesi akumaların hiç sonunun gelmemesi.
exorcistler 2 dakika durup dinlenemeden yine akumalar geliyor hem de bu sefer daha güçlüleri yeni seviye olanlaro adamlar öldü be ne akuması bekleyin 2 bölüm şöyle güzel eğlencelik bölüm koyun yok ille bi sonraki seviye ile savaşıcaaz
son bölümler süperdi ama yukarıda söylediğim nedenden sinir krizleri geçirdim resmen izlerken
ağır spoiler animeyi bitirmeyenler okumasın ^_^ilki çok değil ama 2. yi bitirmeyenlerin okumasını hiç tavsiye etmem
Krory i ben de pek sevmiyorum tamam arkadaşları için yaptığı çok hoştu ama yine de sevemiyorum hele bir de ikidebir eliade diye sayıklaması yok mu
D.Gray Man de en nefret ettiğim şey savaşın hiç bitmemesi akumaların hiç sonunun gelmemesi.
exorcistler 2 dakika durup dinlenemeden yine akumalar geliyor hem de bu sefer daha güçlüleri yeni seviye olanlaro adamlar öldü be ne akuması bekleyin 2 bölüm şöyle güzel eğlencelik bölüm koyun yok ille bi sonraki seviye ile savaşıcaaz
son bölümler süperdi ama yukarıda söylediğim nedenden sinir krizleri geçirdim resmen izlerken
ağır spoiler animeyi bitirmeyenler okumasın ^_^ilki çok değil ama 2. yi bitirmeyenlerin okumasını hiç tavsiye etmem
- Spoiler:
- düşmanın ardı arkası kesilmiyor yüklendikçe yükleniyorlar resmen önce 3. seviyeler sonra 3. seviyelerin birleşmesiyle oluşan o akuma yaratık noah o da yetmedi 4. seviye
- Spoiler:
- önce kandanın sonra da lavinin öldüğünü düşündüğümüz bölümlerde ben sezon boyu ağladım diyebilirim en sonda 92-93. bölümlerde yine ağladım bu seferki sevinçtendi ama
En son Lyn tarafından Salı 25 Ağus. - 13:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Lyn- Yeni Üye
Ruh Hali :
evet, road yu gebertesim gelmişti.
o indirme mevzusunda sana karşı çok mahçubum zaten.. (uff, babannem gibi konuştum )
dövüşürken çok karizma oluyor kro-chanım xD
eliade diyişi bitiriyor xD
saflığı ayrı bir alem xD
tikky çıkktı mı sahneye, sen asıl onu gör, karizzmaaa xD
edit: lyn, bana o kadar da büyük süpriz olmamıştı, açıkçası bir 5. seviyeye kadar bekliyordum, hayal kırıklığı bile oldu diyebilirim
o indirme mevzusunda sana karşı çok mahçubum zaten.. (uff, babannem gibi konuştum )
dövüşürken çok karizma oluyor kro-chanım xD
eliade diyişi bitiriyor xD
saflığı ayrı bir alem xD
tikky çıkktı mı sahneye, sen asıl onu gör, karizzmaaa xD
edit: lyn, bana o kadar da büyük süpriz olmamıştı, açıkçası bir 5. seviyeye kadar bekliyordum, hayal kırıklığı bile oldu diyebilirim
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bunlar daha çok seviye çıkarır. Hem akumaların sonu gelse daha Noahlar var. Akumalarla uğraşacaklarına düşmanın başını yenselerya :S
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
@kanade;
canım hiç takma sen o indirme konusunu
tyki çıktı çıktı çok karizma tabi ya
tam tiki
ufff benim zaafım var spoiler koyunca elım gıdıyor açasım var ya ! çıkıyorum ben bu topicten en iyisi
canım hiç takma sen o indirme konusunu
tyki çıktı çıktı çok karizma tabi ya
tam tiki
ufff benim zaafım var spoiler koyunca elım gıdıyor açasım var ya ! çıkıyorum ben bu topicten en iyisi
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
son 20 bölüm falan aralıksız izlenecek bölümler zaten, yoksa meraktan ve endişeden duramazsın.
ahh lavi!! road ı ben de gebertmek istedim hala da istiyorum daha ilk göründüğü andan gıcığım zaten. noah ailesi üyeleri birlikteyken, birbirlerini yerken eğlenceliler onun dışında tek tek ele alırsak sadece tykiyi seviyorum.
ahh lavi!! road ı ben de gebertmek istedim hala da istiyorum daha ilk göründüğü andan gıcığım zaten. noah ailesi üyeleri birlikteyken, birbirlerini yerken eğlenceliler onun dışında tek tek ele alırsak sadece tykiyi seviyorum.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
katılıyorum özz bende sadece tiki yi seviyorum .
zaten milenyum kontuna ayrı bır gıcıgım.
zaten milenyum kontuna ayrı bır gıcıgım.
Ruh Hali :
yapma ezgi, milenyum kontunun karizması kimde var ? onun yanında tyki altetmiş
daha noahların hepsini görmediğim için sadece tykiyi seviyorum diyemeyeceğim, ama road ya gıcığım, d. gray man de bir roaddan bir de kara emirden ölesiye nefret edyorum, aa yanlış anlaşılmasın komui ve tayfasından değil leverrier ve üstlerinden (doğru mu yazdım bilmiyorum ama anladınız siz ), üstler gıcık iğrenç, ki sonlara doğru anlayacaksın sen de ezgi.
daha noahların hepsini görmediğim için sadece tykiyi seviyorum diyemeyeceğim, ama road ya gıcığım, d. gray man de bir roaddan bir de kara emirden ölesiye nefret edyorum, aa yanlış anlaşılmasın komui ve tayfasından değil leverrier ve üstlerinden (doğru mu yazdım bilmiyorum ama anladınız siz ), üstler gıcık iğrenç, ki sonlara doğru anlayacaksın sen de ezgi.
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
evet kara emirin gölgede kalan yönetim kadrosu
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hadi ya ben kara emırı çok sevıodum
Ruh Hali :
@kanade ; benim gıcık olduğum durum 4. seviye değil bu şöyle 3-4 bölüm
durup dinlenmelerine izin vermeden ardı arkası kesilmeden sürekli
olarak yeni düşman çıkması noah lara da gıcığım zaten
ama 4. seviyeyi ve o noktada johnny i kendi ellerimle öldüresim gelmişti arkadaşın zaten gitmiş sırf onun için niye o kadar kişiyi tehlikeye atıyosun a şapşal
ve evet reverrier ve üstleri gerçekten nefret edilesiydi
edit: Malcom C. Louvelier imiş adı xD
durup dinlenmelerine izin vermeden ardı arkası kesilmeden sürekli
olarak yeni düşman çıkması noah lara da gıcığım zaten
ama 4. seviyeyi ve o noktada johnny i kendi ellerimle öldüresim gelmişti arkadaşın zaten gitmiş sırf onun için niye o kadar kişiyi tehlikeye atıyosun a şapşal
ve evet reverrier ve üstleri gerçekten nefret edilesiydi
edit: Malcom C. Louvelier imiş adı xD
En son Lyn tarafından Salı 25 Ağus. - 12:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Lyn- Yeni Üye
Ruh Hali :
Hitler onlar be XD
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
@lyn, gıcık olduğunu söylemedim zaten, ağır spoiler diyince ben de ne ki acep, oldum, 4. seviye bana o kadar da ağır spoiler gelmemişti yani...
evet, uyuzum topuna uyuzum, ismi her neyse yani..
johnny öldürebilirdim, giden gitmiş bırak, niye geride kalanların da canına okuyorsun ki!
bu arada özz, mangaya devam ettin mi bilmiyorum ama, mangadan devam edince kara emire nefret daha da arttı, öyleki özellikle şu olaydan sonra (ezgi, sakın okuma! )
evet, uyuzum topuna uyuzum, ismi her neyse yani..
johnny öldürebilirdim, giden gitmiş bırak, niye geride kalanların da canına okuyorsun ki!
bu arada özz, mangaya devam ettin mi bilmiyorum ama, mangadan devam edince kara emire nefret daha da arttı, öyleki özellikle şu olaydan sonra (ezgi, sakın okuma! )
- Spoiler:
- crossçuğumun ortadan kaybolması, öldüğünün söylenmesi, olayın merkezin işi olması( en azından "o" adam böyle söylüyor.), hayır hayır, cross geri gelmezse ciddi anlamda mangakaya suikast işine girişicem, o benim bir numaralı adamım, olmaz ki ama yaa..!
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
millet artık benm spoilerları açmamı engellemek için bana özel uyarı yapıo
saol maidem ancak böyle tutyorum kendımı
saol maidem ancak böyle tutyorum kendımı
Ruh Hali :
yok ağır spoiler uyarısı 2 spoiler ı da kapsıyordu birincisi çok değil ama 2. si baya baya spoiler oluyo özellikle o bölümleri izlemeyenler için yuuki_cross 'un o spoiler ı açması baya bi şok etkisi yaratır düşüncesinde olduğum için öyle deme gereği duydum
Lyn- Yeni Üye
Ruh Hali :
@kanade mangayı çevrildiği son bölüme kadar okudum. ben de çok sinir oldum bu duruma. ama tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz. kara emir
- Spoiler:
- cross için bişeyler yapacaktı ama onların işi olup olmadığı belli değil belki de cross bişeyleri farkedip ortadan yokolmanın bir yolunu bulmuştur. ben öyle umut ediyorum. ayrıca allene davranış şekilleri de hiç hoş değil. allen için ayrı üzülmeye başladım ve en son 4. seviyeyi öldürmek için kendini de bıçakladığı bölüm çok güzeldi, gözüme çok karizmatik göründü. daha bi sevdim diyebilirim. artık kendinin 14. olduğunu kabul etmiş ve kendi canının bir önemi yok
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yuuki_cross demiş ki:ufff acaip gaza geldim d.g.mande bölümler ilerledikçe ciddileşiyor. şu an 40tayım.
NOT:*bluetearı dürtüklemez artık tekmeler*
geçmişssin beni
bence sen lordcha nın tavsiyesine uy yavaş yavaş sindire sindire izle
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ahaah lyn ben kendımı bi süre bu topicte uzak tutayım en ıyısı zihinen kendımı engellesemde parmağım yerinde durmuyor spoilerı açıcam yksa
blue sen kaçıncı bölümdesin
ben gidiyim laviyi izliyim en iyisi :Ç
blue sen kaçıncı bölümdesin
ben gidiyim laviyi izliyim en iyisi :Ç
Ruh Hali :
Bu d.gray man bende bir oturuşta 15+ izlemezsem kesmiyordu
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
ikinci spoilerı görmemiştim, evet bak o cidden ağır bir spoiler ezgi özellikle onu hiç okuma ! ve evet, orda hüngürt şakırt durumuna geçtim, yine allen sağolsun xD bir de birşey sorucam, önceki mesajlarda şöyle bişi okudum (ezgi bunu okusan da olur farketmez xD )
edit: özz, ben de sonuna kadar okudum da sonlar ingilizce olduğu için pek birşey anlamadım ama allenin orda yaptığı çok hoştu, kendimden geçtim misalii, fedakar çocuk, başrolü hakediyor. kara emir için de (ezgi sakın okuma xD )
- Spoiler:
- kanda kız demişsiniz yaa =O ne zaman hangi bölüm mangada nerde, kandanın göğsü yok ki yaa xD hiç de kıza benzemiyor, kandam kız olmamalı xD şakaysa belirtin lütfen ben hemen inanırım bu tür şeylere
edit: özz, ben de sonuna kadar okudum da sonlar ingilizce olduğu için pek birşey anlamadım ama allenin orda yaptığı çok hoştu, kendimden geçtim misalii, fedakar çocuk, başrolü hakediyor. kara emir için de (ezgi sakın okuma xD )
- Spoiler:
- ya leverrier merkezin işi dememiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum, uff bilmiyorum ama umarım senin dediğin gibi paçayı sıyırmıştır, umarım, onun gibi bir karakteri kaybetmeye razı olamamm , ya ama masumiyetinin artık taşıyıcısı olmamasına ne diyorsun, yani ölmüş olması gerekmez mi, ölmemişse de bu gerçek olabiliyor mu?
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
Maide kendini kaybetme kanda kız değil
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
eminsin di mi? bak yeniden umutlandırmayın beni ezgi bana laviyle kanda birbirne aşıkmış dedi, ezgi beni aldattı
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ya eminim tabi kim dedi bunu sana.
- Spoiler:
- Gemideyken Noahla savaşırken üstü başı yırtıldı göğsü falan yoktu.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
crossun (manga ile ilgili okumayın)kanade demiş ki:ikinci spoilerı görmemiştim, evet bak o cidden ağır bir spoiler ezgi özellikle onu hiç okuma ! ve evet, orda hüngürt şakırt durumuna geçtim, yine allen sağolsun xD bir de birşey sorucam, önceki mesajlarda şöyle bişi okudum (ezgi bunu okusan da olur farketmez xD )
- Spoiler:
kanda kız demişsiniz yaa =O ne zaman hangi bölüm mangada nerde, kandanın göğsü yok ki yaa xD hiç de kıza benzemiyor, kandam kız olmamalı xD şakaysa belirtin lütfen ben hemen inanırım bu tür şeylere
- Spoiler:
ya leverrier merkezin işi dememiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum, uff bilmiyorum ama umarım senin dediğin gibi paçayı sıyırmıştır, umarım, onun gibi bir karakteri kaybetmeye razı olamamm , ya ama masumiyetinin artık taşıyıcısı olmamasına ne diyorsun, yani ölmüş olması gerekmez mi, ölmemişse de bu gerçek olabiliyor mu?
- Spoiler:
- yanlış hatırlamıyorsam 2 tane masumiyeti vardı bir o şarkı söyleyen kadın. o ortalarda yok sanırım. silahı bıraktı sadece.belki de masumiyetlerinden vazgeçtikleri taktirde artık o masumiyetin kullanıcısı olumuyorlardır.
kanda kız olayına gelince. seranın yuukiye yaptığı bir şakaydı o hişşşt çaktırma
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- Crossun masumiyetinden vazgeçtiğini sanmıyorum. Cross sadece bir silahı oradaydı 2cisini göremedik. Ya da gördükte ben hatırlamıyorum. O şarkı söyleyen kızda oralarda biryerdedir.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
- Spoiler:
- ıyy pis yemişim xD iyi ama aslında masumiyetlerinden vazgeçtiklerinde düşmüş biri olmazlar mı? öyle senden vazgeçiyorum hadi güle üle, eğer böyle olsaydı suman da vazgeçerdi, düşmüş biri olmazdı hem. işin içinde başka birşeyler var bence ama, nolur ölmemiş olsun cross.
ya şarkı söyleyen kız, maria mıydı neydi adı, ben onun hala crossla olduğuna inanmak istiyorum, oralarda bir yerde olsa çoktan bulunurdu zaten.
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
35 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
35 sayfadaki 40 sayfası