genel anime tartışma başlığı
+49
Lyn
kanade
ademania
halvah(J)
muhtesemmatrix
resurgam
Ozey
Hitokiri
4sprz
DarkeLia
bLue-Dragon
blackgod
Servet
Unde®kaN
Spinel Sun
aoshi
savage garden
CHOBiTS
Kitiara
wiL-
AnTiOkSiDaN
Zax
doumeki
Sora Kaze
SheaN
Ryoko Yoichi
özz
scoutcrawler
gundamaster
kordiseps
DicLonius
ecursed
riflem@n
Exile Falcon
lantis
Susano'o
sera myu
blackhydra
hione
sakura hime
yuuki_cross
zhenya
Squaw
Unde®minE
bluetear
meyday
lafolya
S.Tensei
LordCha
53 posters
36 sayfadaki 40 sayfası
36 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
- Spoiler:
- Ben Marianın geldiğini sanmam. Koca şeyi nasıl taşıyacak XD
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
yanında götürmüş olması daha muhtemel. yoksa dediğin gibi o koca şey şimdiye ortaya çıkmış olurdu suman için ise
- Spoiler:
- suman masumiyete ihanet etti. cross böyle birşey yapmadı. neyse bekleyip görücez
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
birden ortaya dalmak gibi olucak ama
@kanade ;
muhtemelen seni kanda dan soğutmak için söylenmiş bir sözdür o
@kanade ;
- Spoiler:
muhtemelen seni kanda dan soğutmak için söylenmiş bir sözdür o
Lyn- Yeni Üye
Ruh Hali :
kanade;
- Spoiler:
- kandanın kızolma ihtimali oldugunu ve bu durumun anımede degıl mangada
ortaya çıktıgını seradan duydum, ayrıca kanda ve lavinin aarsında
bişeyler oldugunu falan.
bende tam bilmiyorum yanı. hatta oncekı mesajalrı okuduysan sera buraya
yazmıstı ben büyük çaplı bir şok yaşamıştım. kandanın orasını burasını
ıncelemeye basladım bu gercegı öğrendıkten sonra
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Öfff ya kaç kere açıklayacaz be şaka yaptı size yok öyle birşey. Güzelim kandayı şebek yaptınız
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
şaka mı sera kızım ödümü patlattın be
Ruh Hali :
Yok şaka değil gerçekmiş Sera bana neden bunu gösterdin ya Ben artık DGM izleyemem.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
ne ! gerçekmı !
ne gösterdı bana da göster özkan.
ne gösterdı bana da göster özkan.
Ruh Hali :
inanmayın onlara yav
iftiradır ,hurafedir, doujinshidir onlar ben de gördüm bu konuda bir sürü doujinshi internette itini koparan çizmiş resmen ne alıp veremedikleri var kandayla anlamadım ki
iftiradır ,hurafedir, doujinshidir onlar ben de gördüm bu konuda bir sürü doujinshi internette itini koparan çizmiş resmen ne alıp veremedikleri var kandayla anlamadım ki
Lyn- Yeni Üye
Ruh Hali :
hey bana da gosterin ne olur
SIRINO- Aktif üye
Ruh Hali :
Of of bir yanlış anlamayı gerçek sandınız ya artık ne diyim.
Zaten kanda'yı en başında gördüğümüzde sesinin bir erkek sesi olduğu çok açık.Ayrıca dövüş sahnelerinde üstü yırtılmışken ki sahnelere daha dikkatli bakın eğer bir şüpheniz varsa.
Şİmdi bu yanlış anlamanın çıktığı yere gelelim.Anime ve mangalarda özel bölgeler gösterilmez.Karakter tamamen çıplak olsa bile o bölge sansür nedeniyle yok sayılarak yapılır.En basitinden digimon tamers da insanla digimon birleştiğinde insan çıplak ama sadece o bölge hariç gösteriliyordu.Bu da en basitinden, sonuçta bu bir işim olmaz değil ve gösterilmez.
Yani allen'ı bile bir kadın seslendiriyor ama kandayı erkek.Başka karakterleri sapıklaştıracak soru var mı acaba?XDDD
Fate stay night'ın filmide hala çıkmadı.Bir trailer bile yok ortada doğru düzgün.Konusunu 'unlimited codes'dan aldığından saber altar,zero lancer gibi 4-5 tane yeni karakter gerçekten heyecanlandırıyor.Özelliklede sakura'nın yeni hizmetkarının saber altar olduğunu bilmek bile yetiryor.
Zaten kanda'yı en başında gördüğümüzde sesinin bir erkek sesi olduğu çok açık.Ayrıca dövüş sahnelerinde üstü yırtılmışken ki sahnelere daha dikkatli bakın eğer bir şüpheniz varsa.
Şİmdi bu yanlış anlamanın çıktığı yere gelelim.Anime ve mangalarda özel bölgeler gösterilmez.Karakter tamamen çıplak olsa bile o bölge sansür nedeniyle yok sayılarak yapılır.En basitinden digimon tamers da insanla digimon birleştiğinde insan çıplak ama sadece o bölge hariç gösteriliyordu.Bu da en basitinden, sonuçta bu bir işim olmaz değil ve gösterilmez.
Yani allen'ı bile bir kadın seslendiriyor ama kandayı erkek.Başka karakterleri sapıklaştıracak soru var mı acaba?XDDD
Fate stay night'ın filmide hala çıkmadı.Bir trailer bile yok ortada doğru düzgün.Konusunu 'unlimited codes'dan aldığından saber altar,zero lancer gibi 4-5 tane yeni karakter gerçekten heyecanlandırıyor.Özelliklede sakura'nın yeni hizmetkarının saber altar olduğunu bilmek bile yetiryor.
sırıno resimler var 3üne ait ama onların aslı yok yanı fanart çalışması
@lord cha napiim şaka kurbanı oldum
@lord cha napiim şaka kurbanı oldum
Ruh Hali :
ah yuuki daha dikkatli izle d.gray man ı çünkü burda lord cha ya katılıyorum dövüş sahnelerinde üstü yırtılıyor..
onegai teacher izledim bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum bir seriyi izlerken sırf başladığım için bitirdim diyebilirim. karakterler daha belirgin olabilirdi. çizmler desen pek başarılı bulmadım ...
fruts basket komik ve eğlenceli bir seriydi d.gray man gibi uzun bir seriden sonra iyi geldi diyebilirim.. hatta mangasını bile okuyabilirim.
zhenya hep sen bulaştırdın beni bu manga işine ... çünkü d.gray man ın mangasına da başlıyacam artık... ah keşke loveless in mangasıda türkçeye çevrilseydi. ilk önceliğim o olurdu..
şuan nigth wizart serisine başladım ilk 4 bölümdeyim bakalım şimdilik daha başlarda olduğu için pek birşey söylüyemiyecem ama hoşuma gitti denelebilir...
onegai teacher izledim bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum bir seriyi izlerken sırf başladığım için bitirdim diyebilirim. karakterler daha belirgin olabilirdi. çizmler desen pek başarılı bulmadım ...
fruts basket komik ve eğlenceli bir seriydi d.gray man gibi uzun bir seriden sonra iyi geldi diyebilirim.. hatta mangasını bile okuyabilirim.
zhenya hep sen bulaştırdın beni bu manga işine ... çünkü d.gray man ın mangasına da başlıyacam artık... ah keşke loveless in mangasıda türkçeye çevrilseydi. ilk önceliğim o olurdu..
şuan nigth wizart serisine başladım ilk 4 bölümdeyim bakalım şimdilik daha başlarda olduğu için pek birşey söylüyemiyecem ama hoşuma gitti denelebilir...
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
LordCha demiş ki:Fate stay night'ın filmide hala çıkmadı.Bir trailer bile yok ortada doğru düzgün.Konusunu 'unlimited codes'dan aldığından saber altar,zero lancer gibi 4-5 tane yeni karakter gerçekten heyecanlandırıyor.Özelliklede sakura'nın yeni hizmetkarının saber altar olduğunu bilmek bile yetiryor.
Trailer Comiket'te yayınlandı buyrunuz efenim : https://www.youtube.com/watch?v=cSQsOUzxELw
Oyundaki UBW açılşı : https://www.youtube.com/watch?v=rIwdTxrLwC8&feature=related
Unlimited codes değil unlimited blade works senaryosunu konu alıyor film yeni bir servant yok Archer,Shirou ve Rin üzerine yoğunlaşan bir film olucam.23 Ocak'ta vizyona giricek film üstüne bide altyazı gruplarının DVD-Bluray riplerini beklemelerini katarsak filmi 1 seneden aşağı izleyemeyiz.
En son Walrus tarafından Salı 25 Ağus. - 18:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Walrus- Yeni Üye
Ruh Hali :
bir kurban dahalafolya demiş ki:zhenya hep sen bulaştırdın beni bu manga işine ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
furubanın mangası süper gidio şu ara
yaw şaka yaptım yok yanlış anlaşılma falan
doğruları açıklıorm
kanda kız değil (bizzat laviyle elele tutuşarak haremime giriş yapmış bir erkektir )
laviyle kandanın ilişkileri yok (daha )
miranda allenin kızı değil
sorun kalmadı artık heralde
yaw şaka yaptım yok yanlış anlaşılma falan
doğruları açıklıorm
kanda kız değil (bizzat laviyle elele tutuşarak haremime giriş yapmış bir erkektir )
laviyle kandanın ilişkileri yok (daha )
miranda allenin kızı değil
sorun kalmadı artık heralde
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Şakayı devam ettirmiştim yav benim gibi biri yanlış analr mı hiç XD
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
aslında kısa keşmişsiniz şakayı biraz daha ilerletseydik ve beden katılsaydım dedim bir ara
zhenya ewet bir kurban daha bakalım umarım bu hevesim kırılmazda okurum diyorum artık...
yuuki daha baş bölümlerden ben 70 bölğme gelene kadar sıkılmıştım ondan sonra seri biraz daha ilgiçleşiyor sana spoiler vermeden bu kadarını söyletebilirim. istersen sonunu söylesemmi ...
zhenya ewet bir kurban daha bakalım umarım bu hevesim kırılmazda okurum diyorum artık...
yuuki daha baş bölümlerden ben 70 bölğme gelene kadar sıkılmıştım ondan sonra seri biraz daha ilgiçleşiyor sana spoiler vermeden bu kadarını söyletebilirim. istersen sonunu söylesemmi ...
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
bozulmasa daha ne hikayeler çıkardı baştan yazıoduk ne güzel ama neyse
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
tamam seracım desene gerisi diğer serilere artık ne yapalım ama bence noahlar çıkınca bu kanda ve lavi aşkı biraz söner diyorum ama tabi benim düşüncem bu. çünkü ben seri başlayıp bitene adar ne kandayı nede lavi yi pek ilgi duymadım o yüzden... zaten o zamana kadar seride pek birşey olmuyor yada pek bir gelişme yok...
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Aynen çok hikaye çıkardı ya
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
kandanın kız olduğu mevzusu geçen gece kabuslarıma girdi, o kadar diyorum..
amaa ne diyim süper şakaymış, netten lavi-kanda fotolarına bakıp aa evet bak burda benziyor, burda sevgili gibiler diye yorumlaşmıştık ezgiyle hatta o resmi buraya da koyiyim, içimden geldi
xxxholic te yeni bir olay olmayacak galiba, hep aynı çizgide ilerliyor, sıkılmaya başladım...
amaa ne diyim süper şakaymış, netten lavi-kanda fotolarına bakıp aa evet bak burda benziyor, burda sevgili gibiler diye yorumlaşmıştık ezgiyle hatta o resmi buraya da koyiyim, içimden geldi
- Spoiler:
xxxholic te yeni bir olay olmayacak galiba, hep aynı çizgide ilerliyor, sıkılmaya başladım...
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
kanda ve lavi aşkı moe ateşi ve doujinler olduğu sürece yaşayacaktır
lafolya bu imzandakiler kim ga rei die sıksam tutarmı
lafolya bu imzandakiler kim ga rei die sıksam tutarmı
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya siz hayran resimlerine bakıosanız ben önünüze öle resimler koyarımki ağzınız açık kalır
xxx holic i bitir xxx holic keiye geç derim sana bölüm sayısı 1.sezonun yarısı kadar ama çok daha güzel bence
xxx holic i bitir xxx holic keiye geç derim sana bölüm sayısı 1.sezonun yarısı kadar ama çok daha güzel bence
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ıı şakayı ben bozmuş oldum biraz sanki gomen gomen
ve evet o resim hiç bişey ben bu konuda çok gerçekçi doujinshilerle karşılaşmıştım
ve evet o resim hiç bişey ben bu konuda çok gerçekçi doujinshilerle karşılaşmıştım
Lyn- Yeni Üye
Ruh Hali :
36 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
36 sayfadaki 40 sayfası