görüşleriniz hakkında
+50
UlquioRRa
SheaN
Mahlas_Kafkef
meyday
Hitokiri
scoutcrawler
AnTiOkSiDaN
bLue-Dragon
cynthia
kordiseps
Desire
eczmeltem
özz
lafolya
S.Tensei
Squaw
tanoren
Unde®minE
sera myu
4sprz
alik1818
F.Chopin
Susano'o
blackgod
Kitiara
Ryoko Yoichi
Roronoa Zoro
Misafir
Rendan
deathlover
sakura hime
Voodoo_Baby
Sercan
muhtesemmatrix
Seifukusha
Unde®kaN
Sonvaynard
RoMe
RaJeV
Saber
savage garden
SeRKaN
CHOBiTS
rockchu
Godslayer
edemirci44
BladeSinger
axed_mind
new_cellie
spartiate
54 posters
1 sayfadaki 11 sayfası
1 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
görüşleriniz hakkında
bu başlık altında forum veya çeviriler konusuyla ilgili tüm önerilerinizi yazabilirsiniz. olumlu veya olumsuz olması hiç farketmez, burda hepimizin amacı daha güzeli elde etmek. lütfen görüşlerinizi yazmaktan çekinmeyin..
Geri: görüşleriniz hakkında
bayadır giremiyordum ben girmeyeli site ne kadar güzel olmuş .ellerinize sağlık ..Çeviriler almış başını gitmiş
not serkan sen adminmisin kii
not serkan sen adminmisin kii
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
sağol nesibe yok ben admin görünüşlü, mod bakışlı, çevirmen kıvamında anime delisiyim
not:burda kimseye nkivi olayından bahsetmiosun :suspect:
not:burda kimseye nkivi olayından bahsetmiosun :suspect:
burası senin mekan valla korkarım hocam :| ama cidden site süper olmuş artık daha sık uğrarım ( hmm hazıra konmak oluo biraz ama ) hmm burda da istediğimiz kadar cıvıtabilecekmiyizz acaba :twisted:
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
tabikide...hem biz asla cıvıtmıyoruz ki, sadece geyiğin dozunu biraz kaçırıyoruz o kadar. bu aradateşekkürler övgülerin için nes
admin dediin ciddi olur...alla alla
axed_mind- Çevirmen
sitenin kapı sekmesinde, kaspersky trojan buluyor . bilginize sevgili admin arklar ...
sanırım buttonlardan biri ,www.anime-topsite.com\button.php?id=579
sanırım buttonlardan biri ,www.anime-topsite.com\button.php?id=579
BladeSinger- Yeni Üye
Ruh Hali :
Evet kontrol ettim Trojen clicker Html.Iframe od
www.anime-topsite.com bu siteyği kaldıracağım arkadaşlardan bu siteye şimdilik girmemesini ricaedeceğim..
www.anime-topsite.com bu siteyği kaldıracağım arkadaşlardan bu siteye şimdilik girmemesini ricaedeceğim..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
affirmative :pirat:
BladeSinger- Yeni Üye
Ruh Hali :
Tamam sorun halledilmiştir..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
söylediğin için teşekkürederiz bladesinger, bedifeci sağolsun halletmiş zaten ben gelene kadar
bladesinger ne için war cnm
BladeSinger- Yeni Üye
Ruh Hali :
aklıma parlakbir fikir geldi . daha akıcı seri muhabbet etmek için , biras eski teknoloji olacak ama irc kanalı açsak nasıl olur ? hemde nostalji olur ??
BladeSinger- Yeni Üye
Ruh Hali :
Müzik bölümü açsanız grup tanıtımları yapsak güzel olmaz mı?
Godslayer- Yeni Üye
Ruh Hali :
müzik grupları apayrı birşey ha anime müzikleri dersen o olabilir ... ama ben bilmem admin bilir
BladeSinger- Yeni Üye
Ruh Hali :
aklıma parlakbir fikir geldi . daha akıcı seri muhabbet etmek için , biras eski teknoloji olacak ama irc kanalı açsak nasıl olur ? hemde nostalji olur ??
Müzik bölümü açsanız grup tanıtımları yapsak güzel olmaz mı?
öneriler için teşekkürler Herlkesten öneri bekledigimizi söylüyeyim.. irc
meselesi olabilirmi Serkanla konuşayım ama ben biraz olumsuz bakıyorum aslında sitemizde böyle buna benziyen özellik var dı onun aktif hale getirisem olur ama düşünmemz gerkir kuralları belirlememiz gerekiyor
Müzik bölümü konusu da olabilir ama müzik konusunda uzman serkana yine sormam lazımtopic açarız tabiiii
Fikirleriniz için teşekkürler.Başka hangi blümlerin açılmasını istersiniz sorusuna devam.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
bedifeci , irc üzerinden daha çok insanın ilgisini çekebilir site. ama siz bilirsiniz . yada çok karışmasın dersek kilitli kanal açılır falan filan ... site üzerindn olursa bence girilen entry saysında düşüş olur.
ama gene de ben bilmem siz bilirsiniz yada serkan bilir . serkan kimdi bu arada ?
ama gene de ben bilmem siz bilirsiniz yada serkan bilir . serkan kimdi bu arada ?
BladeSinger- Yeni Üye
Ruh Hali :
bedifeci , irc üzerinden daha çok insanın ilgisini çekebilir site. ama siz bilirsiniz . yada çok karışmasın dersek kilitli kanal açılır falan filan ... site üzerindn olursa bence girilen entry saysında düşüş olur.
SERKAN (spartiate) oluyor... BladeSinger neyse sen bilmessin meselesi degil tartışılması lazım bide gerçegi söylüyeyim ben fazla kullnmadım biraz da sevmiyorum bu yönetleri ama yinede olabilir...İlgin için teşekkürler..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
önemli değil görüş benimkisi . bende senin ilgin için teşekkür eerim
BladeSinger- Yeni Üye
Ruh Hali :
valla blade yav ben bu irc işine acaip şekilde yabancıyım.. hani 80 yaşında bi teyzeye "teyzecim msn'ini versene" derseniz size bir bakar ya şöyle, bende irc konusunda böyleyim aynenn
müzik konusuda olabilir aslında, şu an bir mp3 paylaşım bölümü var, onu müzik şeklinde değiştirip altbaşlıklar olarak gruplar, haberler, paylaşım vs. gibi bişeyler açabiliriz.. hallederiz kısaca
müzik konusuda olabilir aslında, şu an bir mp3 paylaşım bölümü var, onu müzik şeklinde değiştirip altbaşlıklar olarak gruplar, haberler, paylaşım vs. gibi bişeyler açabiliriz.. hallederiz kısaca
Biraz uçuk bir öneri yapayım hani olmayacağını biliyorum ama yabancı fansub grupları gibi bölümleri irc üzerinden dağıtın nasıl ama
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
rockchu sana izninle "yok artık lebron james" diyor ve saygılarımı sunuyorum
irc olayi icin hic heves bile etmeyin derim ulkemizde bir cok irc server bulunuyor ve hepside bombos ki burasi bir anime forumu oldugu icin anime severler az oldugu icin bom bos bi yer olmus olacak ve aylik ucretinde sorunlar yasanacaktir malum bir geliriniz yok buradan ( gelirinizin olmadigini tahmin ediyorum ).. irc den fansub dagitimi denilmis onun icinde imkansiz diyebilirim ) sonucta ircd bilgisi olan arkadaslarin neredeyse 24 saat ilgilenmesi lazim.. irc uzerinden paylasim yapilan yerlere cok saldiri olur..
gelelim onerime eger burasi anime seven ve anime sevenlerin ulkemizde cogalmasini isteyen bir yer ise forumun iceriginde anime disinda hic birsey olmasin derim yoksa geyik sinema vs. gibi bolumler oldugu zaman yogunluk ister istemez o bolumlere kayar ( malum geyik muhabbetlerini seven bir toplumuz ) ve onemli olan anime bolumlerine ilgi azalirmis gibime geliyor ( bence )
saygilar...
gelelim onerime eger burasi anime seven ve anime sevenlerin ulkemizde cogalmasini isteyen bir yer ise forumun iceriginde anime disinda hic birsey olmasin derim yoksa geyik sinema vs. gibi bolumler oldugu zaman yogunluk ister istemez o bolumlere kayar ( malum geyik muhabbetlerini seven bir toplumuz ) ve onemli olan anime bolumlerine ilgi azalirmis gibime geliyor ( bence )
saygilar...
SeRKaN- Isınan üye
Ruh Hali :
1 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
1 sayfadaki 11 sayfası