görüşleriniz hakkında
+50
UlquioRRa
SheaN
Mahlas_Kafkef
meyday
Hitokiri
scoutcrawler
AnTiOkSiDaN
bLue-Dragon
cynthia
kordiseps
Desire
eczmeltem
özz
lafolya
S.Tensei
Squaw
tanoren
Unde®minE
sera myu
4sprz
alik1818
F.Chopin
Susano'o
blackgod
Kitiara
Ryoko Yoichi
Roronoa Zoro
Misafir
Rendan
deathlover
sakura hime
Voodoo_Baby
Sercan
muhtesemmatrix
Seifukusha
Unde®kaN
Sonvaynard
RoMe
RaJeV
Saber
savage garden
SeRKaN
CHOBiTS
rockchu
Godslayer
edemirci44
BladeSinger
axed_mind
new_cellie
spartiate
54 posters
9 sayfadaki 11 sayfası
9 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Geri: görüşleriniz hakkında
Benim görüşüm şuan şudur. Forum sayfasında süzülen son çıkardığımız fansublar zaten kapıya yazılıyor o yüzden oraya biraz daha büyük olarak anime dünyasında son gelişmeleri yazsak nasıl olur?
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
bLue-Dragon demiş ki:Benim görüşüm şuan şudur. Forum sayfasında süzülen son çıkardığımız fansublar zaten kapıya yazılıyor o yüzden oraya biraz daha büyük olarak anime dünyasında son gelişmeleri yazsak nasıl olur?
bunu biraz daha detaylanırır mısın özkancım? benim kafamda tam olarak canlanmadı? nerede olsun? nasıl görünsün?
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Şimdi forum anasayfada üstte son çıkardığımız fansublar süzülerek geçiyor. Kapıdada zaten son durumlar yazılmış bunları iki ayrı yazmak yerine. Kapıdaki kalsın forum anasayfasına güncel anime haberleri koyulsun demek istediğim bu
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
hmm, şimdi anladım güzel olabilir, tabii anime dünyasını yakından takip eden haber ekibimizin yardımlarıyla.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Kafaya göre mesaj editlemek veya silmek serbest midir?
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
lafın bana shean nedenini söleyeyim boşu boşuna mesaj kirliliği yaratmak istemedim onun için yaptığın yanlışı ordan ilettim.
Yani? Özel mesajla at o zaman. Ne hakla mesajımı editliyorsun? İlla o başlıktata kavga mı çıkarmak istiyorsun amacın bu mudur? Yaşasın moderatör çocuğu
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
bu ne şimdi :S ne kavgasından bahsediyorsun sen shean mesajını editlememin nedenini söyledim ve istersen kendi amacını bana öm ile yaz tartışma çıkaracak şeyler yazma buraya.SheaN demiş ki:Yani? Özel mesajla at o zaman. Ne hakla mesajımı editliyorsun? İlla o başlıktata kavga mı çıkarmak istiyorsun amacın bu mudur? Yaşasın moderatör çocuğu
Burdaki aşırı davranışın adminlere iletilmiştir.
Bilgilerine.
En son Desire tarafından Paz 2 Ağus. - 13:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bir moderatör kafasına göre mesaj editliyip silemez. Gerekirse ö.m'den uyarır. Der böyle böyle mesajını editlermisin. En sinir olduğum şeylerden biri mesajımın kendi isteğim dışında editlenmesi veya silinmesi. Başlıkta cetvel getircem,derin konulara inelim,yanımda "adam" getircem. Çok süper! Harika ötesi kavga başlatma kelimeleri.
İletilsin lütfen. Bilgine....
İletilsin lütfen. Bilgine....
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Konu kısa süreliğine kilitlenmiştir.SheaN demiş ki:Bir moderatör kafasına göre mesaj editliyip silemez. Gerekirse ö.m'den uyarır. Der böyle böyle mesajını editlermisin. En sinir olduğum şeylerden biri mesajımın kendi isteğim dışında editlenmesi veya silinmesi. Başlıkta cetvel getircem,derin konulara inelim,yanımda "adam" getircem. Çok süper! Harika ötesi kavga başlatma kelimeleri.
Önceklikle şunu söyleyeyim bir moderator gerek görürse, site kurallarına uymayan bir mesajı editleyebilir, sizin durumunuzun ve mesajınızın neden editlendiğini bilmiyorum ama gönderilen mesaj Türkçe dilbilsiniye uyumsuz ya da kurallarda bahsedilen üyelerin gönderemeyeceği şekilde olan mesajlar kapsamına giriyorsa mod'lar tarafından ediltlenmeli veya silinmelidir. Konu tekrar açılmıştır,ve daha fazla konu kirliliği istemiyorum.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Mahsuru olmazsa benim şöyle bir önerim olacak. Forum anasayfasının en alt kısmına en son atılan mesajlar eklenebilir.
UlquioRRa- Mesaj Sayısı : 13
Görmemişim. Teşekkür ederim s. garden. Çok işime yarayacak.
UlquioRRa- Mesaj Sayısı : 13
bedifeci bu banner için hangi ölçüleri kullanıyorsun söyleyebilir misin lütfen.
1090*270
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
bunu buraya mı yazmalıyım bilmiyorum ama sitenin şu anki logosu çok güzel olmuş
gezz+- Soul of Anime
Ben de tam aynı şeyden bahsedecektim.
Üst tarafa koyulan resimlerin hepsini çok beğendim. İlk izlenimde bu resimleri görmek gerçekten etkileyici oluyor. Sitenin karizması artıyor desem kısa yoldan anlatmış olurum herhalde.
Yapan arkadaşın eline sağlık.
Üst tarafa koyulan resimlerin hepsini çok beğendim. İlk izlenimde bu resimleri görmek gerçekten etkileyici oluyor. Sitenin karizması artıyor desem kısa yoldan anlatmış olurum herhalde.
Yapan arkadaşın eline sağlık.
Aaa, resim gene değişti.
Ama öncekiler de çok güzeldi, biraz daha kalsaydı keşke.
Haa, periyodik olarak kendiliğinden değişiyorsa, yani slayt gösterisi gibiyse zamanını biraz uzatın derim
Ama öncekiler de çok güzeldi, biraz daha kalsaydı keşke.
Haa, periyodik olarak kendiliğinden değişiyorsa, yani slayt gösterisi gibiyse zamanını biraz uzatın derim
Şimdiye kadar olanlar içinde en çok bunu beğendim bu Banner.ı görene kadar dünkü Banner.ı beğeniyordum ama NANA'ya ait bir Banner görünce bu dedim,çok güzel olmuş,yapanın emeğine sağlık...
NANA her daim en sevdiğim serilerden birisi olarak yerini almıştır ben de bir de Banner.da Blast olunca zevkime değmesin kimse siteye girdiğimde
NANA her daim en sevdiğim serilerden birisi olarak yerini almıştır ben de bir de Banner.da Blast olunca zevkime değmesin kimse siteye girdiğimde
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
şu sabahkini alamadım ya iyidi o
gezz+- Soul of Anime
9 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
9 sayfadaki 11 sayfası