görüşleriniz hakkında
+50
UlquioRRa
SheaN
Mahlas_Kafkef
meyday
Hitokiri
scoutcrawler
AnTiOkSiDaN
bLue-Dragon
cynthia
kordiseps
Desire
eczmeltem
özz
lafolya
S.Tensei
Squaw
tanoren
Unde®minE
sera myu
4sprz
alik1818
F.Chopin
Susano'o
blackgod
Kitiara
Ryoko Yoichi
Roronoa Zoro
Misafir
Rendan
deathlover
sakura hime
Voodoo_Baby
Sercan
muhtesemmatrix
Seifukusha
Unde®kaN
Sonvaynard
RoMe
RaJeV
Saber
savage garden
SeRKaN
CHOBiTS
rockchu
Godslayer
edemirci44
BladeSinger
axed_mind
new_cellie
spartiate
54 posters
8 sayfadaki 11 sayfası
8 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Geri: görüşleriniz hakkında
Forumun tüm içeriğini görebilmek için lütfen üye olunuz..Üye olmak için Tıklayınız.
AnimeManganTR Forumlarına hoşgeldiniz Sayın Desire
en baştaki mesaj bence gereksiz zaten giriş yapmışım ekstradan neden üye ol diyor bana sadece üye olmayanlar görsün.
en baştaki mesaj bence gereksiz zaten giriş yapmışım ekstradan neden üye ol diyor bana sadece üye olmayanlar görsün.
Bunun sebebi şu sanırım; üye olmayanlar foruma girdiğinde de "Hoşgeldin Anonymous" yazıyor. Eğer üyelerin görmemesi için kalkarsa, üye olmayanlar da göremez gibi bir mantık kurdum ama ..
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Üye olmayanlar:
Forumun tüm içeriğini görebilmek için lütfen üye olunuz..Üye olmak için Tıklayınız.
AnimeManganTR Forumlarına hoşgeldiniz Anonymous
Üye olanlar:
AnimeManganTR Forumlarına hoşgeldiniz Anonymous
Üye olanlar:
Sadece ben de mi oluyor ki diye düşündüğüm bir sorun var.. Forum sanki yavaş.. Bir de şu var:
Sadece orası değil bütün forum neredeyse ben de bu şekilde görünüyor, ifade ekleme butonu diye bişey göremedim Resim ekleyemiyorum anca img'leri elle yazıyorum Benim browser'da falan sorun var dicem ama değil iki browser'da daha denedim.. Benim net hızında sorun var desem o da değil, youtube'a bile girdim artık belki benim net yavaştır diye ama gayet hızlı. İndirme hızında da sorun yok.. Yakında resimler de gözükmeyecek diye korkmaya başladım açıkçası..
Sadece orası değil bütün forum neredeyse ben de bu şekilde görünüyor, ifade ekleme butonu diye bişey göremedim Resim ekleyemiyorum anca img'leri elle yazıyorum Benim browser'da falan sorun var dicem ama değil iki browser'da daha denedim.. Benim net hızında sorun var desem o da değil, youtube'a bile girdim artık belki benim net yavaştır diye ama gayet hızlı. İndirme hızında da sorun yok.. Yakında resimler de gözükmeyecek diye korkmaya başladım açıkçası..
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bende o üst kısım normal görünüyor undermine şu an, aynı şekilde diğer butonlarda yerli yerinde duruyor:S
2 bölüm izledim tekrar girdim, düzelmiş şimdi ayrıca hız da yerine gelmiş .. Umarım tekrar aynı sorunu bir daha yaşamam Kabus gibiydi
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tecrübelerim internet üzerinde benzer şeyleri ele alan kişilerin çoğunlukla büyük tepki aldığını bana öğretse de yine de söylemeden edemeyeceğim. Türkçenin kullanımına biraz daha dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Son derece güncel olan bir başlıktan örnek vereyim: "Hangi Animeleri Download Ediyorsunuz?" başlığı beni çok rahatsız ediyor mesela. Neden download etmek? Oysa internetle haşır neşir olan birçok insanın sıkça kullandığı "indirmek" diye bir kelimemiz var. Farklı başlıklarda da "dl ettim" tarzında ifadelerle karşılaşıyorum. Biraz daha özen göstersek olmaz mı?
haklısın, o başlığı değiştiriyorum.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Evet doğru bir öneri ne yazıkki başlıgın geçmişi baya var.Dikkatimden kaçmış.Güzelim Türkçemizi kullanmalıyız.Yaptıgımız ve yapılan hataları belirten arkadaşlara teşekkürler.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ya benim önerim sitenin fansub bölümü hakkında öncelikle kimseye bişey ima etmeye çalışmıyorum bunu belirteyim yanlış anlaşılma olmasın
eski çevirmen arkadaşlarla birlikte yenilerde siteye katılıyor artık dolayısıyla projelerin sayısında ciddi bi artış var tabiiki güzel bişey bu ama benim önerim sonuçta burdaki projeler animemangantr adı altında yayınlanıyor bir projeye başlanıldığı zaman en azından elde ilk birkaç bölümün altyazısı olması bu serinin uzunluğuna göre değişebilir mesela 12 bölümlük bir seriye başlanılacaksa proje açıklnmadan önce çevirmenin elinde atıyorum ilk 3 bölümün altyazısı sunulmaya hazır bi şekilde bulunsun çünkü bi hevesle başlanılan proje çevirmen sıkılınca yarım kalıyor böylece çevirmen de devam edip etmeyeceğine karar verir ama atıyorum 50 bölümlük bi animedir o zaman ilk 10 bölüm çevirisi tamamlanana kadar beklenilsin ha nolur projeyi 1-2 hafta geç izlemeye başlarız ama en azından yarım bırakılmış proje olma ihtimali düşer
eski çevirmen arkadaşlarla birlikte yenilerde siteye katılıyor artık dolayısıyla projelerin sayısında ciddi bi artış var tabiiki güzel bişey bu ama benim önerim sonuçta burdaki projeler animemangantr adı altında yayınlanıyor bir projeye başlanıldığı zaman en azından elde ilk birkaç bölümün altyazısı olması bu serinin uzunluğuna göre değişebilir mesela 12 bölümlük bir seriye başlanılacaksa proje açıklnmadan önce çevirmenin elinde atıyorum ilk 3 bölümün altyazısı sunulmaya hazır bi şekilde bulunsun çünkü bi hevesle başlanılan proje çevirmen sıkılınca yarım kalıyor böylece çevirmen de devam edip etmeyeceğine karar verir ama atıyorum 50 bölümlük bi animedir o zaman ilk 10 bölüm çevirisi tamamlanana kadar beklenilsin ha nolur projeyi 1-2 hafta geç izlemeye başlarız ama en azından yarım bırakılmış proje olma ihtimali düşer
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Değiştirilmiş olduğunu yeni fark ettim ''Sitenize hoşgeldiniz'' çok hoş duruyor benceDesire demiş ki:Forumun tüm içeriğini görebilmek için lütfen üye olunuz..Üye olmak için Tıklayınız.
İlginiz için teşekkürler.
Sahi ben de şimdi sen söyleyince fark ettim. Güzel olmuş, teşekkürler.
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Anime Tanıtımları-İncelemeleri başta olmak üzere birçok bölüme bir indeks eklense nasıl olur? Bir anime tanıtımı yapmak istiyorum(z) mesela, bütün sayfalara bakmak yerine aynı konunun daha önce açılıp açılmadığını ordan kontrol edebilirim(z).
Diclonius sakin ol. Bu konuyu büyütmeye gerek yok. Saygıya davet ediyorum her iki tarafı da. Saçma tartışmalara girmeyelim. Kişisel olanlara hiç girmeyelim.
Tek bir mesaj daha atmanı istemiyorum Diclonius ve kişisel görüşlerini foruma taşıma.
Kitiara demiş ki:Anime Tanıtımları-İncelemeleri başta olmak üzere birçok bölüme bir indeks eklense nasıl olur? Bir anime tanıtımı yapmak istiyorum(z) mesela, bütün sayfalara bakmak yerine aynı konunun daha önce açılıp açılmadığını ordan kontrol edebilirim(z).
Harika bir fikir.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
bedifeci sen mi yapıyorsun bunları bilmiyorum ama en son eklenen imza gibi şey hoş olmamış ama üsteki yazı iyi tabii
şöle olabilir:
Sitenize hoşgeldiniz herkese tatlı bir yaşam ve animeli günler dileriz.
şöle olabilir:
Sitenize hoşgeldiniz herkese tatlı bir yaşam ve animeli günler dileriz.
Deneme amaçlı........................
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
bedifeci demiş ki:Deneme amaçlı........................
sana ve oraya ben başka bir şey düşünüyordum =_= yerimi kaptın yaaa
8 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
8 sayfadaki 11 sayfası