görüşleriniz hakkında
+50
UlquioRRa
SheaN
Mahlas_Kafkef
meyday
Hitokiri
scoutcrawler
AnTiOkSiDaN
bLue-Dragon
cynthia
kordiseps
Desire
eczmeltem
özz
lafolya
S.Tensei
Squaw
tanoren
Unde®minE
sera myu
4sprz
alik1818
F.Chopin
Susano'o
blackgod
Kitiara
Ryoko Yoichi
Roronoa Zoro
Misafir
Rendan
deathlover
sakura hime
Voodoo_Baby
Sercan
muhtesemmatrix
Seifukusha
Unde®kaN
Sonvaynard
RoMe
RaJeV
Saber
savage garden
SeRKaN
CHOBiTS
rockchu
Godslayer
edemirci44
BladeSinger
axed_mind
new_cellie
spartiate
54 posters
7 sayfadaki 11 sayfası
7 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Geri: görüşleriniz hakkında
Kurallara hakaret de eklensin lütfen saygı var ama bir de hakaret için bir bölüm ayırsanız hiç fena olmaz.
Ven sonuçda ortada hakaret olunca bazen cevap vermemiz gereken yerde veriyoruz çünkü buna kimse dayanamaz hakarete kimsenin kayıtsız kalacağına inanmıyorum insanı zorluyor onun için hakareti yapan kişinin cezalandırılması gerekiyor ve özellikle hakaretin geçtiği bölüm silinmemeli.
Ven sonuçda ortada hakaret olunca bazen cevap vermemiz gereken yerde veriyoruz çünkü buna kimse dayanamaz hakarete kimsenin kayıtsız kalacağına inanmıyorum insanı zorluyor onun için hakareti yapan kişinin cezalandırılması gerekiyor ve özellikle hakaretin geçtiği bölüm silinmemeli.
Aslında bi konu daha var burda kişilerin kendi isimlerini kullanamıyoruz ama bir sorun var kişiler burdaki nickimizi smn yada başka bir şeyi kullanarak hakaret edebiliyor bu konudaki önerilerinizi alabilir miyi lütfen.
Bu rep olayi kotu olmus. Tamam hakkiyla rep alacak olanlar kesin vardir ama `benim repim senden daha fazla` veya `seni hic sevemedim al sana eksi rep` gibi cumleler surekli dondugunden hic sevmiyorum bu rep olayini.
Forum olarak bu gibi sözlere taviz vermeyeceğiz. Engin ve abi diğer arkadaşlarda böyle düşünür. Hep rep olayında benim bildiğim yanında birşeylerde yazardın ama burada öyle birşey yok direk veriyorsun.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Forumların en sevmediğim şeyi şu rep olayı. Bir çok forumdan bu yüzden hesabımı sildirmişliğim vardır. Eski hali daha iyiydi kanımca.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
Belki kaldırılabilir ama yeni geldi bu Engin abi ve ya Serkan bakar
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Heralde rep olayını ben yapmadım .Sitenin kendine has güncelemeleri var.O gerçekleşmişitir belkide, icabına bakarız.Serkan yada beyazm yapmadıysa.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Vay be foruma bak
-Fikrimi söyliyeyim rep olayı sevmediğim birşeydir, + -'ler kırmızı yeşil çizgiler hiç de göze güzel gelmiyor.. Bi mesajda var bir mesajda yok falan ne bileyim görüntü açısından güzel değil .. Diğer adminler yapılmadıysa karar sizin elinizde tabiki de
-Fikrimi söyliyeyim rep olayı sevmediğim birşeydir, + -'ler kırmızı yeşil çizgiler hiç de göze güzel gelmiyor.. Bi mesajda var bir mesajda yok falan ne bileyim görüntü açısından güzel değil .. Diğer adminler yapılmadıysa karar sizin elinizde tabiki de
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Şahsen bir süre sonra her mesaja rep vermekten bıkacağız şahsen her mesaja rep veremeyiz bazı forumlardaki gibi mod'lar konu başlığını açana iyise + , flood ve de hakaret edene de - rep verseler hem de yetkililerde olur bu hak
Ben de sevmiyorum Rep olayını,kaldırılırsa daha samimi oluyor,öbür şekilde herkes bir yarış içerisinde gibi bir ortam.da hissediyor kendisini,ben de kaldırılması taraftarıyım tabi ki son kararı admin'ler verecektir....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben repin ne olduğunu anlamış değilim çok olunca ne oluyor
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
az ya da çok olunca bişey olduğunu sanmıyorum sera. ama belki insanların arasının açılmasına neden olabilir. ama olgun bireyler gibi davranıp bunun olmamasını sağlamak bizim görevimiz. olsun ya da olmasın benim için farketmez.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Spartiate adminimiz dün akşam 8 gibi rep olayı çıktı sağ köşede ama sonra bu sabah yokoldu
scoutcrawler demiş ki:Spartiate adminimiz dün akşam 8 gibi rep olayı çıktı sağ köşede ama sonra bu sabah yokoldu
bendne çekinir o rep sistemi, geldiğimi görünce kaçmıştır:) neyse, bu konu halloldu böylece
Kurallar başlığında 4 tane ünlem işareti biraz fazla değil mi? Ünlem işaretleri silinmeli bence, yoksa çok soğuk geliyor orası insana.
Bana da biraz öyle geliyor. Aslında pek takılacak bir nokta değil ama, sitenin profil'i için önemli bir detay.
Bana verdiği izlenim; Birinin bana "Kurallar" diye bağırması.
Bana verdiği izlenim; Birinin bana "Kurallar" diye bağırması.
"Bugün hangi animeyi izlediniz" başlığı biraz gereksiz değil mi? Millet yazıp çıkıyor, kimseye yararı dokunmuyor. Diyeceğim ki, izleyenler izlediği bölüm hakkında yorum yapsın orada. Ama o da anime tartışma bölümünde yapılıyor. Ben kaldırın derim de, siz bilirsiniz.
Seifukusha'ya katılıyorum, eğer; insanlar izledikleri hakkında yorum yapmak ve diğer insanların görüşlerini almak istiyorlarsa bunu animenin kendi başlığı altına konuşmaları daha uygundur.
Kurallar kısmındaki "ünlem" işaretleri kaldırılmıştır. Ancak üyelerin birbirlerinin ne izlediğini anı anına takip edebilmelerini sağlayan "Bugün hangi animeyi izlediniz" başlıklı konunun kalması uygundur.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Forum buluşmaları bölümü açılsa hoş olur,buluşma tarihi,yapılacak buluşma için bildiri ve de buluşma ile ilgili fotoğrafları yayınlayabiliriz...
Mesela Ankara buluşması yapılmış konusu da açılmış ama Konu Dışı kısmında yayınlanmış bence Forum Buluş'maları adı altında toparlansa,üyeler de bu başlık adı altında buluşma tarihi ile ilgili bildirim yaparsa daha rahat farkedilecektir...
Mesela Ankara buluşması yapılmış konusu da açılmış ama Konu Dışı kısmında yayınlanmış bence Forum Buluş'maları adı altında toparlansa,üyeler de bu başlık adı altında buluşma tarihi ile ilgili bildirim yaparsa daha rahat farkedilecektir...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Üstteki sol'a doğru kayan yazı...
O yazıdaki "NEW" butonunu hiç beklemezdim. Burası bir türk anime forumu ve ben o yazının, butonun türkçe olmasını öneriyorum size.
Pek yakışıklı bir hareket değil.
O yazıdaki "NEW" butonunu hiç beklemezdim. Burası bir türk anime forumu ve ben o yazının, butonun türkçe olmasını öneriyorum size.
Valla ben yaptım.Yeni butonu hazırlayacak fırsatım olmadı.Gözüme çarpan butonu ekledim.Buldugum yada yaptıgım zaman degiştirilecektir.Haklısın
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Ben başta kapı olmak üzere forum genelinde başlık, haber, tarih ve benzeri yazıların standartları, normları olmasını istiyorum. Bakıyorum bazısı küçük harflerle başlıyor, bazısının renkleri benzerlerine göre farklı, bazısında tarih yazarken benzerlerinde yazmayabiliyor, kimileri gereksiz yazılarla fazlaca yer kaplamış vb.
Forumun vitrin kısmı daha düzenli olmalı, boşluklarına kadar itina gösterilmeli.
Teşekkürler...
Forumun vitrin kısmı daha düzenli olmalı, boşluklarına kadar itina gösterilmeli.
Teşekkürler...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
7 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
7 sayfadaki 11 sayfası