görüşleriniz hakkında
+50
UlquioRRa
SheaN
Mahlas_Kafkef
meyday
Hitokiri
scoutcrawler
AnTiOkSiDaN
bLue-Dragon
cynthia
kordiseps
Desire
eczmeltem
özz
lafolya
S.Tensei
Squaw
tanoren
Unde®minE
sera myu
4sprz
alik1818
F.Chopin
Susano'o
blackgod
Kitiara
Ryoko Yoichi
Roronoa Zoro
Misafir
Rendan
deathlover
sakura hime
Voodoo_Baby
Sercan
muhtesemmatrix
Seifukusha
Unde®kaN
Sonvaynard
RoMe
RaJeV
Saber
savage garden
SeRKaN
CHOBiTS
rockchu
Godslayer
edemirci44
BladeSinger
axed_mind
new_cellie
spartiate
54 posters
2 sayfadaki 11 sayfası
2 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Geri: görüşleriniz hakkında
Serkan ben başlı başına server satın alalım demiyorum ki ? mesela ttnet gibi bir serverda bir kanal açalım, bu sitenin kanalı olsun . sadece bu siteye üye olan 3-5 kişi bile gelse olur.
BladeSinger- Yeni Üye
Ruh Hali :
ya bence fansub yapılacaksa dağıtımda DDL e geçin www.aksunucu.net sınırsız alan sınırsız bw aylık 20 lira
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Anime serveri fikri güzel.Yalnız sitemizde anime önceligini koruyor.geyik olarakda Serkan müthiş buluşu 2000 oyunu var.Ordada zaten anime geyigi yapıyoruz.bide arasıra erken kalkan arkadaşlar günaydım diyor.
Neyse Serkan sana artık yag yakmayacagım yaga 6 ayda %146 zam geldi ve devamde ediyor.Hayırlısı bakalım.
Neyse Serkan sana artık yag yakmayacagım yaga 6 ayda %146 zam geldi ve devamde ediyor.Hayırlısı bakalım.
ya forum konuşmalarında " iyi akşamlar sonra görüşürüz" cinsinden yazılar var. bu tip değil de sonra görüşürüz dense bence daha mantıklı. saygılar.
ben sonra görüsürüz demem hiç aklıma gelmedi.İyi aksamalr yada günaydın derim sadece.
heralde anlamadın ne demek istediğimi (: forum sayfalarında "iyi geceler" yazıldı zaman sabahları açıp siteye baktıgımda iyi akşamlar yazısı bana pek mantıklı gelmiyor.
Öncelikle forum sayfaniz hayirli olsun, henüz yeni haberim oldu. Forum sayfasindaki arkaplan tema ile uyumsuz kaliyor, beyaz veya gri temaya uygun sade bir renk olsaydi daha hos dururdu. Bir diger görüsüm, forumdaki fazla bölümler olacak. Bazi seyler tek genel bir bölümde toplanilabilir diye düsünüyorum, bu sayede fazla kalabalik olmaz.
Bu iki nokta disinda gayet iyi bir forum sayfasi, yeniden basarilar.
Sevgilerle.
Bu iki nokta disinda gayet iyi bir forum sayfasi, yeniden basarilar.
Sevgilerle.
Öncelikle forumumuza hoşgeldin..İnşallah eğlenirsin...Önerilerin ve uyarılarını da not aldım ..Bakalım .ileriki zamanlarda genel bir düzenlemeye gidecegiz...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Ben de arkadaşa katılıyorum favai fişeklerde ne öyle Arka plan ya sade bir renk olsun gözü rahatsız etmeyecek şekilde ya da animelerle ilgili resimler olabilir tabi küçücük alana ne sığdırırsınız onu bilemem.
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
Tamam arkadaşlar üzerime gelmeyin Bilgi için teşekkürler..Düzeltmeye çalışacagım..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
benim pc nin bu siteye alaerjisi oluyor.arka planda başka resimler gördügüm cok oldu.
Bedi, sparti, site iyi hoş da "adminlerden" biraz daha ilgi istiyor bence. Yani biraz daha sık görünseniz de sizi özlemesek diyorum eğer mümkünse. özellikle sparti
RoMe- Admin
Ruh Hali :
İlgin için teşekkürler.Dogru söylüyorsun; ama yogunluk var bugünlerde biraz..Serkan da hakeza sürekli işte..Bunu birşekilde çözecegiz yeni görev dagılımımı bazılarını site de önemli yerlere getirerek mi bakacagım...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
beyaz demiş ki:Bedi, sparti, site iyi hoş da "adminlerden" biraz daha ilgi istiyor bence. Yani biraz daha sık görünseniz de sizi özlemesek diyorum eğer mümkünse. özellikle sparti
3 gündür evde değilim beyaz bugün geç satte ancak evde olucam, pazar günü şirket ektivitesi balık avı var.. umarım gelecek hafta daha çok buralarda olabilirim...
Serkan bende cok özledim seni.Üye olan ve animeden konusan herkesi görememek özlem yaratıyor bende.Ama işler affetmiyor herkesin kendince önemli işleri oluyor.Benim bahçe işleri kayısı köleligim yüzünden fazla giremiyorum.Ama haftaya rahatlıyorum bolca görüşürüz.
Bir öneri! Gerci anime sitesi fakat Ps2 böümü yada PS GENEL olarak bir bölüm acılması mümkün mü acaba? ? ?
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
olsa bile ilgilenmesi gereken birkaç mod gerekiyor :D Eğer çıkarsa mod bende isterim download bölümü falan çok güzel olur bence...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Moda ne gerek var yaw!User olarak PS2 bolumunde modlkuk yapacagıma emin olun. Her turlu yardımı edebilirim.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sİtede yeniyim. Çeviriler nasıl yapılıyor henüz bilmiyorum ama bir animeyi Türkçe'ye çevirirken en iyi yol Japonca'dan Türkçe'ye doğrudan çeviridir. Çoğunlukla animelerin İngilizce altyazılarından Türkçe'ye çeviri yapılıyor ama arada bir çok deyim, ifade buhar oluyor. Batının kültürünün farklı olması da bundaki önemli sebeplerden. Bir İngilizce altyazıda "Yeah, tell me about it" diyor, biz onu "Evet, bana anlat" diye çevirirsek yanlış olur. Onu "Yaa, ne demezsin!" şeklinde çevirmek gerek. Bir diğer örnek: "You'll never know.". Doğrudan çevirince "Asla bilemezsin." olur ama kastedilen şey "Hiç belli olmaz."dır.
Japonca'daki deyimler, kelimelere yüklenen anlamlar Türkçe'yle çok örtüşüyor. İngilizce'yi arada köprü olarak kullanılırsak anlamların çoğu bozulabilir. Doğrudan Jp-Tr çeviri yapabilirsek ne mutlu bize.
Bu konuda ben de yardımımı esirgemem. Çevirmenler grubuna alırsanız müteşekkir olurum.
Japonca'daki deyimler, kelimelere yüklenen anlamlar Türkçe'yle çok örtüşüyor. İngilizce'yi arada köprü olarak kullanılırsak anlamların çoğu bozulabilir. Doğrudan Jp-Tr çeviri yapabilirsek ne mutlu bize.
Bu konuda ben de yardımımı esirgemem. Çevirmenler grubuna alırsanız müteşekkir olurum.
hocam pm attım sana
muhtesemmatrix- Soul of Anime
Japonca ile Türkçe birbirine cok benziyor.Ne varki alt yazı işine gelince.direk japonca alt yazı bulamıyoruz bulsak direk cevirecek kimi bulacagız.Ülkemizde japonca yabancı dil olarak okullarda okutulsaydı eminimki bolca ceviri yapılırdı.İngilizce yabancı dil oldugu için İngilizce alt yazısını cevirmek daha mantıklı.
Efendim e-mule da adamalr dağıtıyor ingilizce japonca korece alt yazılar ki orjinalinden çevirmek her zaman için daha iyidir ing. çeviri kötü olduğunda sen istersen süper çevir adamın çevirdiği kadar kaliteli çevirebiliyorsun bu durumda adam gibi Japonca bilsek her halde çevirilerimiz daha güzel olur.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Yazılan yorumlar güzel.
muhtesemmatrix mesajını aldım, cevabı kontrol et.
CHOBITS ve rockchu çok haklı. Ama doğrudan Japonca altyazı bulabilirseniz bana gönderin. Okulda Japon arkadaşlarım ve Japon hocam var, onlar muhtemelen yardım ederler.
muhtesemmatrix mesajını aldım, cevabı kontrol et.
CHOBITS ve rockchu çok haklı. Ama doğrudan Japonca altyazı bulabilirseniz bana gönderin. Okulda Japon arkadaşlarım ve Japon hocam var, onlar muhtemelen yardım ederler.
tamam hocam bana ulaşmanı bekliyorum
muhtesemmatrix- Soul of Anime
2 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
2 sayfadaki 11 sayfası