görüşleriniz hakkında
+50
UlquioRRa
SheaN
Mahlas_Kafkef
meyday
Hitokiri
scoutcrawler
AnTiOkSiDaN
bLue-Dragon
cynthia
kordiseps
Desire
eczmeltem
özz
lafolya
S.Tensei
Squaw
tanoren
Unde®minE
sera myu
4sprz
alik1818
F.Chopin
Susano'o
blackgod
Kitiara
Ryoko Yoichi
Roronoa Zoro
Misafir
Rendan
deathlover
sakura hime
Voodoo_Baby
Sercan
muhtesemmatrix
Seifukusha
Unde®kaN
Sonvaynard
RoMe
RaJeV
Saber
savage garden
SeRKaN
CHOBiTS
rockchu
Godslayer
edemirci44
BladeSinger
axed_mind
new_cellie
spartiate
54 posters
3 sayfadaki 11 sayfası
3 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Geri: görüşleriniz hakkında
Bu foruma bir de japonca öğrenmek için bir başlık açalım.Mesela gramer yapıları nasıl zaman kip'leri nelerdir.Filleri,yüklemleri nelerdir bunları öğrenelim.En azından animeyi izlerken azda olsa kulak aşinalığmız olur.
Başlık açacak kişi konuları yavaş yavaş eklesin hepsini tamamlıyacam diye sıokıntıya sokmasın bu kişi hem böylelikle daha özenli olur, ve de o kişi çabuk sıkılmaz.
Başlık açacak kişi konuları yavaş yavaş eklesin hepsini tamamlıyacam diye sıokıntıya sokmasın bu kişi hem böylelikle daha özenli olur, ve de o kişi çabuk sıkılmaz.
Sercan- Isınan üye
Ruh Hali :
Bende yardım edebilirim.Güzel olur aslında.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
böyle bir bölüm güzel olur... anak şöyle bir durum var arkadaşlar biliyorsunuz sitemizin yanındaki kaydırma çubuğu gitgie uzuyor yani site aşağı doğru genişliyor... onun için yeni bölüm açarken kılı kırk yarmaya başlamamız gerekiyor... şimdilik eğitim bölümünde bu japonca derslerine başlayabiliriz, daha sonra konular aratrsa burda bir alt bölüm açma yoluna gidebiliriz...
o.0 Oda olabilir ben o zaman paylaşım yapayim hemen
Ruh Hali :
offf gerçekten çok güzel olur ya!!! bu arada Ertan sen Japonca biliyor musun_??
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
o.0 Hayır ama elimde cok guzel bir site var bir cok dil mevcut.Bir çok dil derken Turkce bile var. Daha ben okuyamadım her eyi baya guzel anlatıyor.Ben bunu egitim bolumune koyayim. :)Bir cok kişinin işini gorebilir gercekten iyi bir site cunku ama siteyi direkt olarak mı koysam yoksa bolum bolum mu koysam onu hala şey edemedim.
Ruh Hali :
Bunu soracak başka başlık bulamadım, başlık açmak da istemedim.
Hep dikkatimi çekiyor, sitenin adı neden animemangantr? Yani animemangatr daha iyi olmaz mıydı?
Hep dikkatimi çekiyor, sitenin adı neden animemangantr? Yani animemangatr daha iyi olmaz mıydı?
Ohayou Gozaimaaaaaaaasss... Dare kaa?? Kimse yok mu arkadaşlar?
Neyse o soru önemsizdi, onu boşverin.
Programlar bölümünde geziniyordum. Sağolsun, bedifeci abi orada faydalı yazılımlar tanıtıyor ama keşke tanıtımlar Türkçe olsa diyordum.. Öyle daha güzel olurdu. Hadi ben anlıyorum ama belki o yazılımlara ihtiyacı olan ama ingilizce bilmeyen kullanıcılar vardır.
Teşekkürler.
Neyse o soru önemsizdi, onu boşverin.
Programlar bölümünde geziniyordum. Sağolsun, bedifeci abi orada faydalı yazılımlar tanıtıyor ama keşke tanıtımlar Türkçe olsa diyordum.. Öyle daha güzel olurdu. Hadi ben anlıyorum ama belki o yazılımlara ihtiyacı olan ama ingilizce bilmeyen kullanıcılar vardır.
Teşekkürler.
8 ay önce o programların çogunlugunu koydum.Yani bir çogunun linki ölmüştür.Orayı yakında silecegim onun yerine yavaş yavaş ANİME SEVERİN PROGRAM DEPOSU topicin düzenleyecegiz..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Sağol abi, kolay gelsin.
İyi geceler bu arada... Ben gidiyorum yavaş yavaş.
İyi geceler bu arada... Ben gidiyorum yavaş yavaş.
Raw anime bulmak zor iş. Ne dersiniz, sitemizde bu işi bilen bir ekip, raw anime dağıtan bir internet sitesi kursa ya da forumda onun için bir bölüm açılsa olur mu?
Ssadece bir fikir. Eleştirileri ve fikirleri bekliyorum.
Seifukusha demiş ki:Raw anime bulmak zor iş. Ne dersiniz, sitemizde bu işi bilen bir ekip, raw anime dağıtan bir internet sitesi kursa ya da forumda onun için bir bölüm açılsa olur mu?
Bence gayet güzel ve yararlı bir fikir Daha önce kimsenin aklına gelmemesi de tuhaf. Böyle bir çalışma olmasa da tebrik ediyorum(şahsen) aklına böyle bir fikir geldiği için
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
bencede harika bir fikir özelliklede benim gibi aradığını bulamayan biri için
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
İlk başta animeyi bize sevdirdiginiz için ve itinalı çalişmalarınız için tşkler.. açıkcası benim sorunum rapidshare,kıl oluyorum beklemeye bi bölümü 2-3 partta indirmeye.. zamaniniz oldugunda alternatif linkler vermeniz mümkün olursa sevinirim özellikle tek link olursa uçarim
şimididen tşkler
şimididen tşkler
deathlover- Mesaj Sayısı : 2
Yönetici arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum raw anime için. Böyle bir bölüm açılırsa ve herkes elindeki raw animeleri gönderse çok güzel olur.
Rapidshare'e büyük boyutlu dosyalar da gönderilebiliyor. www.rapidshare.com 200mb, www.rapidshare.de 300 mb sınır veriyor hatırladığım kadarıyla. Dosyalar tek parça halinde de gönderilebilir. Torrent kullanmayan arkadaşlara yardım için; dosya 200 mb'ta büyükse yarısını rapidshare.com, yarısını da rapidshare.de adresine gönderelim. İkisinden aynı anda indirebilirler böylece.
Rapidshare'e büyük boyutlu dosyalar da gönderilebiliyor. www.rapidshare.com 200mb, www.rapidshare.de 300 mb sınır veriyor hatırladığım kadarıyla. Dosyalar tek parça halinde de gönderilebilir. Torrent kullanmayan arkadaşlara yardım için; dosya 200 mb'ta büyükse yarısını rapidshare.com, yarısını da rapidshare.de adresine gönderelim. İkisinden aynı anda indirebilirler böylece.
raw konusu hakkaten önemli bir konu... bu aralar yeni 2-3 bölüm açmayı planlıyoruz ama zamanı ne zaman olur bilmem.. anime download bölümünü altına açarız, sağad solda kim neye rastlarsa linkini buraya koyar, güzel bir uygulama olur...
Sitedeki başlıkların solunda yer alan simge hepsinde aynı. En azından ana sayfa için her başlığa farklı simgeler yerleştirilirse güzel olur.
Bu arada ben, Sakura ve Dragon Ball için raw video linkleri göndermeyi düşünüyorum yakında. İlgilenen arkadaşlara duyrulur.
Bu arada ben, Sakura ve Dragon Ball için raw video linkleri göndermeyi düşünüyorum yakında. İlgilenen arkadaşlara duyrulur.
spartiate demiş ki:raw konusu hakkaten önemli bir konu... bu aralar yeni 2-3 bölüm açmayı planlıyoruz ama zamanı ne zaman olur bilmem.. anime download bölümünü altına açarız, sağad solda kim neye rastlarsa linkini buraya koyar, güzel bir uygulama olur...
Benim elimdeki animelerin sayısı, biraz titiz olmaya çaıştığımdan, sınırlıdır. Bide biraz eski yapım oluyorlar. Ama isteyen olur, sizinde onayınızla şu paylaşım işi olursa, azar azar elimdekileri paylaşıma açarım. Tabi azar azar dediğim, rapid veya artık hangi alternatif dosya transfer sitesi, yükleme zamanı olarak nekadar uğraştırısa.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Daha önce yazıldımı bilmiyorum ama imzalara düzenleme gelse iyi olmaz mı????
İmzaların çoğu büyük sayfalar biraz karıştırıyor gibi....
İmzalara belirli bir standart getirilse....
İmzaların çoğu büyük sayfalar biraz karıştırıyor gibi....
İmzalara belirli bir standart getirilse....
Roronoa Zoro- Soul of Anime
Kurallarımız varda pek okuyan yok.Ama çokta büyük bir sorun degil.Bu sorunu tatlı dille aşacagız inş.İlgin için teşekkürler.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
hepsini okudum sanıodum ama imzalarla ilgili bölümü atlamışım galiba.Neyse benimki uyuyo herhalde
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Önceki sayfaları okuyamadım, özür diliyorum. Bir sorum var. Site genişlik açısından çok büyük görünüyor bende. Sayfayı sağa çekmek zorunda kalıyorum tamamını görebilmek için. Bu herkeste böyle mi yoksa aşağıdaki sayfa çubuğu sadece bana mı özel?
3 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
3 sayfadaki 11 sayfası