görüşleriniz hakkında
+50
UlquioRRa
SheaN
Mahlas_Kafkef
meyday
Hitokiri
scoutcrawler
AnTiOkSiDaN
bLue-Dragon
cynthia
kordiseps
Desire
eczmeltem
özz
lafolya
S.Tensei
Squaw
tanoren
Unde®minE
sera myu
4sprz
alik1818
F.Chopin
Susano'o
blackgod
Kitiara
Ryoko Yoichi
Roronoa Zoro
Misafir
Rendan
deathlover
sakura hime
Voodoo_Baby
Sercan
muhtesemmatrix
Seifukusha
Unde®kaN
Sonvaynard
RoMe
RaJeV
Saber
savage garden
SeRKaN
CHOBiTS
rockchu
Godslayer
edemirci44
BladeSinger
axed_mind
new_cellie
spartiate
54 posters
10 sayfadaki 11 sayfası
10 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Geri: görüşleriniz hakkında
bu banner çok güzel olmuş daha sonrakileride yaptığınız projelerden seçseniz daha anlamlı olur bence
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
şuanki banner zaten NANA, yaptığımız projelerden birisi kim yaptıysa ellerine sağlık, gerçekten çok güzel.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Bir öncekine alışmıştım.
O bana bakıyor, ben ona. 40 dakika bakışıyoruz karakterle. Var mı böyle aksiyon ? haha
O bana bakıyor, ben ona. 40 dakika bakışıyoruz karakterle. Var mı böyle aksiyon ? haha
resimlerin ve müziklerin yükleneceği bir galeri açılsın hatta arkadaşların çizimleri de içinde olsun.
Üyelerin açılmış olan bir konuyu tekrar açmasını önlemek için her bölüme bir indeks eklerseniz herkes için büyük kolaylık olacaktır. Bu öneriyi daha önce de dile getirmiştim.
Forumun teması değişsin xD Cidden bir buçuk sene oldu hala aynı tema. Güzel bir tema değişikliği ilaç gibi gelecektir siteye.
@Zax
ben çok alıştım böyle ya değişirse bir afallama dönemi yaşarım herhalde. ama ben sitemizi şuanki haliyle çok sevdim. sırf değişsin diye değiştirmeyelim bence.
ben çok alıştım böyle ya değişirse bir afallama dönemi yaşarım herhalde. ama ben sitemizi şuanki haliyle çok sevdim. sırf değişsin diye değiştirmeyelim bence.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
İyi hoşta hep aynı temayla da olmaz ki xD En iyisi oylama yapılması. Bir anket oluşturulup belirli bir süre verilebilir. O süre sonucunda değiştirilmesi yanında oy daha fazlaysa değişitirilir değilse değiştirilmez. Demokrasi'e başvuralım xD
Sıkıldınız demek.Kolay sanıyorsunuz heralde düzeni Bu düzenle şimdilik idare edin.
Bu iş baya uğraştırır beni.Yardım edecek olursa olabilir.
Üyelerin açılmış olan bir konuyu tekrar açmasını önlemek için her bölüme bir indeks eklerseniz herkes için büyük kolaylık olacaktır. Bu öneriyi daha önce de dile getirmiştim.
Bu iş baya uğraştırır beni.Yardım edecek olursa olabilir.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
anlasaydım yardım ederdim ama
bir öm atıcam okur musun bedifeci az önce gönderdiğin alt yazı ile ilgili
bir öm atıcam okur musun bedifeci az önce gönderdiğin alt yazı ile ilgili
ben sıkılmadım bedi kalsın böyle.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
evet böyle kalsın :3 ben ilk kayıt olurken böyleydi böyle devam etsin istiyorum :3
Ana sayfadaki forum başlıkları altında her bölümdeki bilgi amaçlı düşülen notlar'ın hepsinde ayrı bir renk kullanılması çok göz rahatsız edici olmuş benim fikrime göre nedeniyse daha sade ama renkli yani hepsi ayrı renk olmayıp 2-3 rengi kullanmak daha çekici daha güzel gösterebilir sayfa düzenini...
Mesela ''Ana başlıklar- Koyu bir renk '', ''Ara başlıklar - Farklı bir renk tonunda ama -ara başlık olan başlıkların hepsi- aynı renkte koyuluğu az olacak şekilde tasarlanabilir diye düşünüyorum ve bence o şekilde olduğunda daha da özenli görüneceği konusunda daha artı yönde düşünceye sahibim...
Umarım anlatmak istediğimi kelimelere dökebilmişimdir
Mesela ''Ana başlıklar- Koyu bir renk '', ''Ara başlıklar - Farklı bir renk tonunda ama -ara başlık olan başlıkların hepsi- aynı renkte koyuluğu az olacak şekilde tasarlanabilir diye düşünüyorum ve bence o şekilde olduğunda daha da özenli görüneceği konusunda daha artı yönde düşünceye sahibim...
Umarım anlatmak istediğimi kelimelere dökebilmişimdir
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:Ana sayfadaki forum başlıkları altında her bölümdeki bilgi amaçlı düşülen notlar'ın hepsinde ayrı bir renk kullanılması çok göz rahatsız edici olmuş benim fikrime göre nedeniyse daha sade ama renkli yani hepsi ayrı renk olmayıp 2-3 rengi kullanmak daha çekici daha güzel gösterebilir sayfa düzenini...
Katılıyorum. Renklerde düzensizlikten rahatsız olmaktayım ben de.
Gördüğüm üzre 5-6 gün peşpeşe banner değişti Hepsi de süperdi bence Ama en güzeli bu sonuncusu. Daha değişmeyin =)
+ temanın değişmesini ben de istiyorum. =)
+ temanın değişmesini ben de istiyorum. =)
burda benimle ilgili kişisel görüşklerinizi yazmıyorsunuz arkadaşlar. Eğer varsa bir sıkıntınız admin beylere bildiriniz lütfen.
En son Desire tarafından Salı 1 Eyl. - 18:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Diğer topiğe yazdıklarımın aynısı burası için de geçerli ve uyarıyı buraya da yapıştırıyorum. Kilidi de kaldırıyorum.
Sizler ne yaptığınızı sanıyorsunuz, bu sitede bu işler böyle mi yürüyor, nasıl yani üyeler toplanıp bir mod'u, kim olduğu önemli değil, forumdan yazarak mı uyarıyor, böyle bir şey var mı kurallarda, bunu yapan herkes cezalandırılacaktır. Bir derdiniz varsa bunu foruma yansıtmayacaksınız, bunu öm ile adminlere bildireceksiniz, bunu 40 kere mi söyleyeceğiz. Anlamıyorsanız bu foruma girme hakkınızı kayberdersiniz, ve artık anlamasanız da olur.
Şimdi kilidi açıyorum ve eğer topig konusu dışında herhangi bir şey yazan olursa açıklama yapmaksızın direkt banlayacağım.
Katsura demiş ki:Zax senin gibi birinden bunu beklemezdim.Biz üyeler olarak küçük bir uyarı yapıyoruz ve dikkate alınmıyor üstüne üstlük haksız yere taraf alınıyoruz
Sizler ne yaptığınızı sanıyorsunuz, bu sitede bu işler böyle mi yürüyor, nasıl yani üyeler toplanıp bir mod'u, kim olduğu önemli değil, forumdan yazarak mı uyarıyor, böyle bir şey var mı kurallarda, bunu yapan herkes cezalandırılacaktır. Bir derdiniz varsa bunu foruma yansıtmayacaksınız, bunu öm ile adminlere bildireceksiniz, bunu 40 kere mi söyleyeceğiz. Anlamıyorsanız bu foruma girme hakkınızı kayberdersiniz, ve artık anlamasanız da olur.
Şimdi kilidi açıyorum ve eğer topig konusu dışında herhangi bir şey yazan olursa açıklama yapmaksızın direkt banlayacağım.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
evet o bir sitede daha vardı ama unuttum
Favori Anime:
Favori Manga:
şeklinde yazıyordu hatırladığım kadarıyla.Öyle birşey olabilir.
Favori Anime:
Favori Manga:
şeklinde yazıyordu hatırladığım kadarıyla.Öyle birşey olabilir.
Katsura- Süper Animeci
Ruh Hali :
Asıl konuyu bulamadım ama benim ingilizce bilen bir arkadaşım var yardımcı olmak istiyor yani çevirilere
burasi bedava servis (forum ziyaretci defteri vs..) veren bir sitenin forumu. istediginiz eklentiler yada degisiklikler kolay olmuyor yada hic yapilamiyor zaten forum yonetimi ellerinden geleni yapiyor.bugune kadar da izin verilen degisiklikleri(istekleri) yaptilar fazla ustlerine gitmemek lazim bence..
saygilar...
(bu islerden biraz anladigim icin yaziyorum yanlis anlasilmasin)
saygilar...
(bu islerden biraz anladigim icin yaziyorum yanlis anlasilmasin)
SeRKaN- Isınan üye
Ruh Hali :
Bizde sadece önerdik.Yani üstlerine gitmek gibi olmasın diye tekrardan söyleyeyim.Sadece bir öneriydi.
Katsura- Süper Animeci
Ruh Hali :
10 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
10 sayfadaki 11 sayfası