portakalyolu (Bu siteyi es geçmeyin)
+26
meyday
SheaN
özz
Deddo
demokan36
digigirl
bonjour
Mss. Pretty Queen
bLue-Dragon
bluetear
muhtesemmatrix
sakura hime
sera myu
Engel
Servet
Hitokiri
Shiniko
ozman
resurgam
Misafir
CHOBiTS
RoMe
Exile Falcon
spartiate
mavilynx
edemirci44
30 posters
6 sayfadaki 11 sayfası
6 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Geri: portakalyolu (Bu siteyi es geçmeyin)
Anitolia Grubu tarafından şuan, Ranma 1/2'nin mangası çevriliyor.
Animesine el atan olmadı...
Inuyasha'yı şuan Meiji Grubu altyazı olarak veriyor.
Animesine el atan olmadı...
Inuyasha'yı şuan Meiji Grubu altyazı olarak veriyor.
Teşekkür ederim Hitokiri. Arkadaşlar yeni grup sayımız ile bu isteğiniz de olur. Fakat çabuk olmaz biraz vakit alır. Ben size Ranma 1/2 için, şu tarihlerde başlayacağız diyeceğim. Ama büyük bir ihtimal Urusei Yatsura ile aynı anda götürebiliriz.
çooook güzel olur eski klasiklerin çevrilmesi zaten çok uzun oldukları için cesaret edende çıkmadı bende üzülüyordum ranma,urusei yatsura,candycandy,maison ikkoku,slam duk,kenshin,berusaiyu no bara,magic knight rayearth,sailor moon,card captor sakura,space adventure cobra,lady georgie,fushigi yuugi hadi utenada olsun 1970-2000 arası pekçok anime çevrilmiş olacak benim aklıma gelenler şimdilik bunlar ama sizin dediğiniz serileri çeviren çıkmazdı belki çıksada yarım bırakırdı heralde o yüzden çok sevindim güvenilir bir grubun çeviriyi yapıyor olmasına ama sizi epey yorucak heralde kolay gelsin
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
magic knight rayearth zaten çevrildi
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bende zaten çevrilen ve çevrilmekte olan serileri yazdım bir eksiğimiz tsubasa kaldı
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
tamam ben hızlı hızlı okuduğum için yanlış okumuşum
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Lucky Star 4. Bölüm hazır, özellikle açıklamaları kendim yapmaya çalıştım. Umarım böyle hoşunuza gider.
http://www.portakalyolu.com/component/content/359?task=view
http://www.portakalyolu.com/component/content/359?task=view
Çevirilerinizden Kamisama Kazakuyu seyrettim çok güzel ve eğlenceliydi. Sizden seyrettiğim ilk anime olarak çok güzeldi.Hepinize teşekkür eder çalışmanızda başarılar dilerim
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
http://www.portakalyolu.com/component/content/359?task=view[/quote[/url]]Servet demiş ki:Lucky Star 4. Bölüm hazır, özellikle açıklamaları kendim yapmaya çalıştım. Umarım böyle hoşunuza gider.
[url=http://www.portakalyolu.com/component/content/359?task=view
teşekkürleeer ben uyurken ne güzel şeyler olmuş
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
izlemeyi bitirdim çok güzel bir bölümdü teşekkürler death note da koptum
animenin her sahnesinden ayrı bi gönderme çıkıyor :twisted:
animenin her sahnesinden ayrı bi gönderme çıkıyor :twisted:
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hadi bakalım Servet abi Azumanga Daioh güncellemesi bekliyorum ben de İndirebileceğimden değil de olsun Antalya'ya dönünce indiririm.Amaç stok.İzleyecek bişiler çıksın
sera myu demiş ki:çooook güzel olur eski klasiklerin çevrilmesi zaten çok uzun oldukları için cesaret edende çıkmadı bende üzülüyordum ranma,urusei yatsura,candycandy,maison ikkoku,slam duk,kenshin,berusaiyu no bara,magic knight rayearth,sailor moon,card captor sakura,space adventure cobra,lady georgie,fushigi yuugi hadi utenada olsun 1970-2000 arası pekçok anime çevrilmiş olacak benim aklıma gelenler şimdilik bunlar ama sizin dediğiniz serileri çeviren çıkmazdı belki çıksada yarım bırakırdı heralde o yüzden çok sevindim güvenilir bir grubun çeviriyi yapıyor olmasına ama sizi epey yorucak heralde kolay gelsin
Slam Dunk, Magic Knight Rayearth çevrildi.
Sailor Moon, Card Captor Sakura, Space Adventure Cobra ve Fushigi yuugi şuanda çeviriliyor..
Teşekkürler, ve portakal yolu gibi bir siteyi bize sunduğunuz için de ayrıca teşekkürler.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
ben zaten oraya çevrilenleri ve çevriliyor olanları yazdım dikkatli okursanız görürsünüzbonjour demiş ki:sera myu demiş ki:çooook güzel olur eski klasiklerin çevrilmesi zaten çok uzun oldukları için cesaret edende çıkmadı bende üzülüyordum ranma,urusei yatsura,candycandy,maison ikkoku,slam duk,kenshin,berusaiyu no bara,magic knight rayearth,sailor moon,card captor sakura,space adventure cobra,lady georgie,fushigi yuugi hadi utenada olsun 1970-2000 arası pekçok anime çevrilmiş olacak benim aklıma gelenler şimdilik bunlar ama sizin dediğiniz serileri çeviren çıkmazdı belki çıksada yarım bırakırdı heralde o yüzden çok sevindim güvenilir bir grubun çeviriyi yapıyor olmasına ama sizi epey yorucak heralde kolay gelsin
Slam Dunk, Magic Knight Rayearth çevrildi.
Sailor Moon, Card Captor Sakura, Space Adventure Cobra ve Fushigi yuugi şuanda çeviriliyor..
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kusura bakma yanlış anlamışım...
İş yüzünden kafam dağıldı...
İş yüzünden kafam dağıldı...
ben yine araya dalıcağm umm.. ben bu siteden manga çizim hakkındaki dosyaları indiriodum.. 7ç kitap ı tam indiriorum viruslu diye silioyo bilg. iki kere denedm bi daha deniorum ne yapmalıyım ?
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
dosyaların boyutu 70 +mb 9.kitap 4 mb boyutunda onu sana maille gönderebilirim ama dierleri gmaille falan gelirmi bilmiyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kolay gelsin, Ah! My Goddess a bakmıştım galiba ilk sezonu değil...
bonjour demiş ki:Kolay gelsin, Ah! My Goddess a bakmıştım galiba ilk sezonu değil...
İlk sezonu değil derken? Serinin çevirileri daha yayınlanmaya başlamadı.
ühü 7. ci kitabı hala indiremiorum
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
digigirl demiş ki: ühü 7. ci kitabı hala indiremiorum
Sorunu ayrıntılı olarak anlatabilir misin?
tam indiriliyo gozukurken birden duruyo virüs prıgramım çalışıyor daha sonra bu program virüslüdür yazısı gözüküyor ardından indirme kapanıyor.
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
Şu var ki, pdf dosyaları virüslü olabilir mi bilmiyordum. Fakat şurayı okuyunca fikrim değişti ; http://www.enfocus.com/kb.php?id=981
Dosya da gerçekten virüs var mı yok mu kontrol edeceğiz ve eğer virüs varsa temizleyip siteye tekrar koyacağız. Şimdilik 7. sayıya erişimi durduruyorum.
Dosya da gerçekten virüs var mı yok mu kontrol edeceğiz ve eğer virüs varsa temizleyip siteye tekrar koyacağız. Şimdilik 7. sayıya erişimi durduruyorum.
Server'da ki, dosyayı az önce çeşitli virüs programları ile tarattık. Hiçbir virüs bulunamadı. Host zaten virüslü dosya veya script barındırdığımız zaman bize haber veriyor çünkü kendileri için de risk oluşturuyormuş.
6 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
6 sayfadaki 11 sayfası