Claymore
+40
zhenya
LordCha
somebody
Lovemaster
isobel
kanade
Lyzard
Unde®minE
esteban
darthminot
Sora Kaze
blackhydra
wiL-
kordiseps
riflem@n
claymore
Rendan
Darklight
Desire
yashamaru
rcatalkaya
AkumA
silentwarior
Kermbey
gundamaster
Elfen Lied
Exorcist
RaJeV
lantis
Rotea
savage garden
MetatroN
rockchu
RoMe
Godslayer
aoshi
CHOBiTS
Exile Falcon
spartiate
edemirci44
44 posters
6 sayfadaki 9 sayfası
6 sayfadaki 9 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Geri: Claymore
bende ilk sezonu izledim şuan mangasını okuyom ancak 2. sezon başladığında heycanı kalmıycak olsun ayrıca zaten çizgi film mangayla tam uyumlu olarak gitmiyo son bölümden anlaşıldığı gibi.O bitince H2o 'ya başlıycam ounda çok iyi bir anime olduğunu söyluyorlar
silentwarior- Yeni Üye
Ruh Hali :
H2o güzeldir.3 aydır siteye tavsiye ediyorum son bir ayrdırda izlenme oranları baya arttı.Ama izledigine pişman olmayacagın bir anime.duygusal birisen göz yaşlarınada hakim olamayabilirsin.silentwarior demiş ki:bende ilk sezonu izledim şuan mangasını okuyom ancak 2. sezon başladığında heycanı kalmıycak olsun ayrıca zaten çizgi film mangayla tam uyumlu olarak gitmiyo son bölümden anlaşıldığı gibi.O bitince H2o 'ya başlıycam ounda çok iyi bir anime olduğunu söyluyorlar
claymore çok güzel bir seri gerçekten
kötü yanı yok gibi sadece sonu fillerle baglayıp priscillanın o kadar abudik bi şekilde yenilmesi kötü geldi bana
çünki mangada clare o kadar yoma gücünü kullanarak sadece rigardoyu yenebiliyordu,böyle düşününce priscilla rigardodan kat kat daha güçlü,bu durumda clarenin en azından o haliyle priscillayı yenmesi imkansızdı
mangasını takip etmeyenlere takip etmelerini tavsiye ederim,gerçekten harika gidiyor manga ancak rosario vampire gibi ayda bir chep çıkması tadını kaçırıyor yer yer
yinede kesinlikle tavsiye edebilicegim bir seri
kötü yanı yok gibi sadece sonu fillerle baglayıp priscillanın o kadar abudik bi şekilde yenilmesi kötü geldi bana
çünki mangada clare o kadar yoma gücünü kullanarak sadece rigardoyu yenebiliyordu,böyle düşününce priscilla rigardodan kat kat daha güçlü,bu durumda clarenin en azından o haliyle priscillayı yenmesi imkansızdı
mangasını takip etmeyenlere takip etmelerini tavsiye ederim,gerçekten harika gidiyor manga ancak rosario vampire gibi ayda bir chep çıkması tadını kaçırıyor yer yer
yinede kesinlikle tavsiye edebilicegim bir seri
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
eylülde pek bi olay olucagını sanmıyorum en azından aksiyon bi 5-6 chep sonra yani 5-6 ay sonra başlayacaktır,umarım en azından ilerde 2 haftada bir chep çıkar,yoksa düzgün savaş cheplerine gelene kadar yıllar geçicek
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
Aslında o kadar duygusal değilim.Ayrıca claymore 'un mangasını ingilizce okuyan arkadaşlarıma bir önerim olucak
http://be1234.blogspot.com/2008/07/claymore-manga.html
BU sitede claymore un 23. bölüme kadar olan mangaları var.(sanırasam).Güzel olan mangaların Türkçe olması.Ben ingilizce olarak 64'e kadar okudum.Ancak mangasının videosuyla ne kadar uyumlu olduğu merak edenler baksın.Bide daha çıkmayan bölümlerin türkçe mangasını bulursanız sevinirim.
http://be1234.blogspot.com/2008/07/claymore-manga.html
BU sitede claymore un 23. bölüme kadar olan mangaları var.(sanırasam).Güzel olan mangaların Türkçe olması.Ben ingilizce olarak 64'e kadar okudum.Ancak mangasının videosuyla ne kadar uyumlu olduğu merak edenler baksın.Bide daha çıkmayan bölümlerin türkçe mangasını bulursanız sevinirim.
silentwarior- Yeni Üye
Ruh Hali :
Seyrettigim en iyi animelerden biri, bana tavsiye eden arkadaşıma çok teşekkürler.2.sezonu merakla arzuluyorum manga yetmez bana
rcatalkaya- Isınan üye
2. sezonun çıkacagını düşünüyordum eskiden bende ama artık düşününce imkansız gibi geliyor
raki ve clare animede buluştular,mangada büyük ihtimal clare raki priscilla buluşucak yani manga biraz daha ilerledikten sonra işler daha çıkmaza giricek
ayrıca mangada savaştan çıkan 7 kşi orda saklanıyordu kendilerini göstermiyordu örgüte,ama bunda herkes dagılıyor+mangadaki diger 3ü nerde kimse bilmiyor
+animede savaştan çıkan herkes yaşıyor gibi clare vs rigardoda arada gösterirken herkes hafif hafif yaralanmış gibi gösteriyor rigardo 4 kişi öldürmüştü animede gitmeden öncede 4 yada 5 kişinin öldügünü söylüyordu orayı tam hatırlamıyorum,yani animede 10 kişiye yakının öldügü diger 14ün yaşadıgı söyleniyordu
hepsini toplayınca kolay kolay mangaya baglayamazlar tekrardan
raki ve clare animede buluştular,mangada büyük ihtimal clare raki priscilla buluşucak yani manga biraz daha ilerledikten sonra işler daha çıkmaza giricek
ayrıca mangada savaştan çıkan 7 kşi orda saklanıyordu kendilerini göstermiyordu örgüte,ama bunda herkes dagılıyor+mangadaki diger 3ü nerde kimse bilmiyor
+animede savaştan çıkan herkes yaşıyor gibi clare vs rigardoda arada gösterirken herkes hafif hafif yaralanmış gibi gösteriyor rigardo 4 kişi öldürmüştü animede gitmeden öncede 4 yada 5 kişinin öldügünü söylüyordu orayı tam hatırlamıyorum,yani animede 10 kişiye yakının öldügü diger 14ün yaşadıgı söyleniyordu
hepsini toplayınca kolay kolay mangaya baglayamazlar tekrardan
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
ama bence 2. sezonu çıkmalı bu kadar mükemmel bi yapım bitmemeli
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
bence de bu kadar güzel bi seri bitmemeli.
silentwarior- Yeni Üye
Ruh Hali :
bence 2. sezon için ümit var çünkü manga animeden epey bi önde 2. sezon gelecek inş
Ruh Hali :
manga önde ama anime serisi zaten animeyi bir sona bagladı
o sondan çıkıp yeniden seriye baglamaları çok zor bence o yüzden 2. sezon gelmez
demek istedigim eger clare rigardoyu yendikten sonra animeyi bitirselerdi,kesinlikle 2. sezon çıkacagına garanti verirdim ama son 2 bölüm tamamen animenin konusunu mahfediyor,mangayla arasındaki baglarıda kopartıyor tamamen alakasız birşey çıkıyor
o yüzden çıkabilir ama çok az bi ihtimal ve çok kıvırarak mangaya baglamaları gerekicek diye düşünüyorum
o sondan çıkıp yeniden seriye baglamaları çok zor bence o yüzden 2. sezon gelmez
demek istedigim eger clare rigardoyu yendikten sonra animeyi bitirselerdi,kesinlikle 2. sezon çıkacagına garanti verirdim ama son 2 bölüm tamamen animenin konusunu mahfediyor,mangayla arasındaki baglarıda kopartıyor tamamen alakasız birşey çıkıyor
o yüzden çıkabilir ama çok az bi ihtimal ve çok kıvırarak mangaya baglamaları gerekicek diye düşünüyorum
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
Bence manga cöpe atılmaz ikinci bir sezon cıkar.Ama bu ilk sezonun uydurma sonundan sonra ya araya baglantıyı saglamak için ova falan yaparlar yada.İkinci sezon bagımsız olur.İkiside zor gibi ama umut kesilmez.
öncelikle herkese merhaba diyorum claymore konusunda ise ben çok beğendim inşallah 2.sezonu çıkar
yashamaru- Mesaj Sayısı : 1
Hoşgeldin merhaba benimde uykum geldi.İyi geceleride ekliyeyim mesaja.Tanıtım bölümüne yer ayırsan ve tanıssak daha güzel olur.
ya clare tekrar teşkilata katılıyor birde miria falan teşkilatın sırlarını öğrenmek istiyor bence bu kadar konu yeter zaten birde 2. sezonda kesn raki büyümüş olarak karşımıza çıkacak clare falan aşk meşk meseleside olur
Ruh Hali :
Mangasına başladım bu gün sürer bişimişş animesini de izlemek istedim açıkcası en kısa sürede izlemeliyim izlemezsem çatlarım
83.chapterı nihayet bugün çıktı manganın ve bu sefer üç gün gecikti çıkması.
- Spoiler:
- Clare hala Raki yi arayış içerisinde.Bu serüveninde bu sefer yeni bir şehire geldi.İşin garip yanı oradaki Claymorelar neden yoki baskılayıcı ilaçlar almışlardı ve neden yanlarında ikitane siyah kıyafetli adamlar vardı.Mangada da dendiği gibi bu çok nadir olan bir durum. Acaba organizasyon Claymorelardan kurtulmak istiyor artık.
Asıl süpriz durum ruburu nun Clare in karşısına çıkması.Aralarında nasıl bir diyalog geçecek acaba.Malesef cevabı ekim sayısında
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
ben mangasını okumuorum ama kesin başlayacağım
Ruh Hali :
- Spoiler:
- Umarım Clare,Rubel'e saldırırda bu adamın nasıl bir güce sahip olduğunu görürüz..Ben bu organizasyondaki elemanlarının farklı güçlere sahip olduğunu düşünüyorum,hoş Yuma iki organizasyon üyesini anında indirdi ya orası da ayrı bir konu
Godslayer- Yeni Üye
Ruh Hali :
Çok güzel bir anime özellikle çizimler hoş ama kısa geldi bana devam etmesini umuyorum
Darklight- Yeni Üye
Ruh Hali :
Kısa gelmesi normal çünkü son 4 bölümü uydurma olup mangada hiç geçmedi. Mangası da hala son sürat devam ediyor. Belki bi kaç sene sonra 2. sezonunu çıkartırlar.
öyle söyletiler duydum bnde inş devam eder
En son Darklight tarafından Salı 16 Eyl. - 16:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Darklight- Yeni Üye
Ruh Hali :
ya birde 2. sezon şu sebepten çıkmaz bence
4 sene arayla sezon yayınlıcaklarını sanmıyorum(hemen yayınlanmıycagına göre 2 sene sonra desek 4 sene ediyor nerdeyse)
1. sene yada 2 sne normalde 4-5 sene arayla 2. sezon yayınlamaları garip olur,2 seneden erken yayınlayamazlar zaten manganın ilerlemesi lazım biraz daha duyurup yapmaya başlamalarıda falan zaten 1 sene sürer çok ugraştırır yani,onun yerine shagukan no shananın 3.sezonunu beklemeyi tercih ederim onda daha çok umut var
4 sene arayla sezon yayınlıcaklarını sanmıyorum(hemen yayınlanmıycagına göre 2 sene sonra desek 4 sene ediyor nerdeyse)
1. sene yada 2 sne normalde 4-5 sene arayla 2. sezon yayınlamaları garip olur,2 seneden erken yayınlayamazlar zaten manganın ilerlemesi lazım biraz daha duyurup yapmaya başlamalarıda falan zaten 1 sene sürer çok ugraştırır yani,onun yerine shagukan no shananın 3.sezonunu beklemeyi tercih ederim onda daha çok umut var
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
6 sayfadaki 9 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
6 sayfadaki 9 sayfası