Claymore
+40
zhenya
LordCha
somebody
Lovemaster
isobel
kanade
Lyzard
Unde®minE
esteban
darthminot
Sora Kaze
blackhydra
wiL-
kordiseps
riflem@n
claymore
Rendan
Darklight
Desire
yashamaru
rcatalkaya
AkumA
silentwarior
Kermbey
gundamaster
Elfen Lied
Exorcist
RaJeV
lantis
Rotea
savage garden
MetatroN
rockchu
RoMe
Godslayer
aoshi
CHOBiTS
Exile Falcon
spartiate
edemirci44
44 posters
3 sayfadaki 9 sayfası
3 sayfadaki 9 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Geri: Claymore
İkinci sezon gelecekmi gelmicekmi diye anket yapalım en iyisi.
Mangayı okuyan biri olarak.
Mangayı okuyan biri olarak.
- Spoiler:
- 7 yıllık bir ara koymuşlar.Animenin kaldıgı son savaştan sonra.Arada olanları göstermeyecekler.Onun yerine ilk sezonda kalan soru işaretlerini gidermek için hazırlanmış 12 kadar özel bölüm yayınladılar.Sonra Bizim Clare ve arkadaşlarına döndüler.Nihayet 18 chapterde Raki yi görebildik.Acaba nasıl olcak bundan sonrası.Animeden ayrılsa bile yapımcılar devam eden böyle bir yapıtı boşa atmaz bekledigimiz gibi olmasada bir anime hazırlarlar.Cok tutuldu bi kere ne yapsaalr peynir ekmek gibi satar
Ben manga okumayı sevmem zevk almıyorum çünkü okuduğum 2 3 manga var zaten oda sırf meraktan okudum.Mangası ayda birmi çıkıyor
Misafir- Misafir
öhh ya kocaman 1 ay.!!çok nazlılar yani... ilerde bi manga çıkarırsam 15 günde bi dağıtıcam piyasaya
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
MetatroN_D demiş ki:öhh ya kocaman 1 ay.!!çok nazlılar yani... ilerde bi manga çıkarırsam 15 günde bi dağıtıcam piyasaya
her zaman yhan ındayız o zaman yehuuu
saol desteğin için savage :>
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
sana katılıorm lantis :> bi magaya bakıyorsam sırf çizimleri için bakıyorum zaten ..lantis demiş ki >>Ben manga sevmiyorum, anime izlemesi daha eğlenceli ve güzel
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Claymore Manga Chapter 81
bu olaydan sonra 82 ikinci bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
- Spoiler:
- heyecan düzeyi pek yoktu ama bölüm Raki üzerine kuruluydu.Raki 7 yıl önce kovuldugu köyüne geri döner.Yanında bası kapalı küçük bir kızla.köyde yine bir yoma ortaya cıkmıştır.Köylü de bir claymore cagırırlar.6 nolu bir claymore.Bölüm Raki ve Claymore arası sohbetle geciyor.Raki yanındaki kücük kızın yardımı ile yomaları bulup avalamaktadır.Bir yandanda şehir sehir gezerek Clare yi bulmaya calışmaktadır.Raki nin yanındaki küçük kız sıradan bir insan degildir.Bunu fark eden 6 nolu Claymore o seni yiyecek der.Raki ise birakç yıldır bu kız benimle ve o günden beri kimseyide yemedi der.bu kıza claymore gittikten sonra Raki Prishiela diye sesleniyor.Kız ama Prishiela dan cok cok kücük fakat yüzü onun yüzüydü.
81 çıktımı ya hemen okuyayım.
Ben de pek sevmiyorum manga okumayı ama Claymore okumak lazım... Çok farklı animesiyle...
Ben de pek sevmiyorum manga okumayı ama Claymore okumak lazım... Çok farklı animesiyle...
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
CHOBiTS demiş ki:Claymore Manga Chapter 81
- Spoiler:
heyecan düzeyi pek yoktu ama bölüm Raki üzerine kuruluydu.Raki 7 yıl önce kovuldugu köyüne geri döner.Yanında bası kapalı küçük bir kızla.köyde yine bir yoma ortaya cıkmıştır.Köylü de bir claymore cagırırlar.6 nolu bir claymore.Bölüm Raki ve Claymore arası sohbetle geciyor.Raki yanındaki kücük kızın yardımı ile yomaları bulup avalamaktadır.Bir yandanda şehir sehir gezerek Clare yi bulmaya calışmaktadır.Raki nin yanındaki küçük kız sıradan bir insan degildir.Bunu fark eden 6 nolu Claymore o seni yiyecek der.Raki ise birakç yıldır bu kız benimle ve o günden beri kimseyide yemedi der.bu kıza claymore gittikten sonra Raki Prishiela diye sesleniyor.Kız ama Prishiela dan cok cok kücük fakat yüzü onun yüzüydü.
- Spoiler:
- Şok oldum ya... O kız kesin Pricilla bence... Dediğin gibi aksiyon olmasada güzel bir bölümdü... Raki bir Claymore kadar güçlü olması şaşırtıcı bir şey bence. Bir insan nasıl bu kadar güçlü olabilir ki. Hatırlarsanız Clare bile başlarda bir Youma'yı keserken az da olsa zorlanıyordu. Raki kolayca öldürebiliyor Youmaları. Bunda bir şey var gibi...
6. nolu Claymore yakalayan Rifuldu değil mi? Eğer Rifulsa Clare ile Raki arasında çok uzun bir mesafa yoktur galiba...
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
- Spoiler:
- Rifuldu başka kim eziyet cektirmek isterki.6 numaraya ya Raki yardım etcek yada oda uyanmış yaratık olcak.Belkide Miria ve ceteside cıkıp gelebilir.Dedigin gibi araları yakın ama.80 bölümde kutsal sehirdeki eski tanıdıklar bir kaç yıl önce Raki yi gördügünü söylemişti.Ardından Raki cıktı.Raki olayı belki gecmiş bir zamana aitte olabilir.Bu arada Clara karsılaşmak için güçlü olacagına söz vermişti.Raki ile Pricilla arasında bişeyler olmuş olabilir.Raki cok karizma durmasına akrsın sanki saç rengide degişmiş gibi geldi.Ama Pricilia vejeteryan olmuş.Uyanmışlar içinde en güçlüsüydü.Easley bile yenmişti.Acaba aralarında nasıl bir ilişki var abi kardeş tarzı bişey sanırım.
- Spoiler:
- Bir söz ile bu kadar güçlendiyse biraz saçma olmuş bence.
Raki Pricella arasında 7 yıl boyunca ne oldu merak ediyorum. Isleyle ile neler yaşadılar. Diğer bölümde bunları anlatasa iyi olur...
Miria ve takımı gelirse kesinlikle Raki ile karşılaşır. Ama böyle olacağını sanmıyorum. Galatea ile yaşananlardan sonra direk oraya gideceklerini sanmıyorum.
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
RaJeV demiş ki:
- Spoiler:
Bir söz ile bu kadar güçlendiyse biraz saçma olmuş bence.
Raki Pricella arasında 7 yıl boyunca ne oldu merak ediyorum. Isleyle ile neler yaşadılar. Diğer bölümde bunları anlatasa iyi olur...
Miria ve takımı gelirse kesinlikle Raki ile karşılaşır. Ama böyle olacağını sanmıyorum. Galatea ile yaşananlardan sonra direk oraya gideceklerini sanmıyorum.
- Spoiler:
- hala fazla güçlü oldugunu sanmıyorum.6 numara Raki nin yakasına yapıştıgında Pricilia araya giriyordu.Sanırsam her ne kadar yanında gelsede Raki yi asıl o koruyup kolluyor.Ufak işleri Raki ye veriyor.Dedigim gibi özel bişeylerde olmuş olabilir.İkisi arasında 60-70 arası chapterların birinde 1 sayfa vardı.Raki yemek pişiriyor.Pricilia pencerede Easleyi gözlüyordu.aynı catı altındada kalmış bunlar.lovelove(Mokona -Tsubasa Chronicle) hesabı.
Bide anime bittiginde Clare ve Raki birlikte yollarına devam edişyorlardı.Bunlar nasıl ayrıldılar daha düşünüyorum.
- Spoiler:
- Anime ile manga farklı değil mi? Bunlar zaten manga hiç birleştiler mi ki? Animede Raki Clare'yı Pieta savaşında buldu. Manga da böyle bir şey olmadı bildiğim kadarıyla...
En son RaJeV tarafından C.tesi 5 Tem. - 20:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
81 bende okuyayım
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
En sevdiğim animelerden biri.Favori karakterim Teresa of the fiant smile
Sonu dışında gayet güzel olan bir animeydi.2. sezonu mutlaka çıkmalı
bence.Müzikleri ve kurgusu çok güzel olmasına rağmen o kadar bölüme tüm
karakterlerin tanıtılmasını/geçmişlerini sıkıştırmaya çalışmışlar ki
doğal olarak bazıları olmamış çünkü bölüm sayısı az.İlk başta çizimleri ile sorun yaşadım biraz farklıydı ama sonra insan alışıyor
Sonu dışında gayet güzel olan bir animeydi.2. sezonu mutlaka çıkmalı
bence.Müzikleri ve kurgusu çok güzel olmasına rağmen o kadar bölüme tüm
karakterlerin tanıtılmasını/geçmişlerini sıkıştırmaya çalışmışlar ki
doğal olarak bazıları olmamış çünkü bölüm sayısı az.İlk başta çizimleri ile sorun yaşadım biraz farklıydı ama sonra insan alışıyor
Exorcist- Mesaj Sayısı : 9
bende şu an indirmeye başladım hadi bakalım
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
Geç kalmışın.
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
ee napalım geç olsunda güzel olsun
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
hehe sonunda Agustos ayıda geldi çattı.bu ayki manga bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum.
Evet çıksa da bi okusak.
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
Raki ,Raki, Raki, Raki ,Raki, Raki daha ne olsun cocuk cok karizma oldu bu bölümdede onu gösterirler umarım.
Miria'yı görmek istiyorum ama ben. :akalp:
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
3 sayfadaki 9 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
3 sayfadaki 9 sayfası