Claymore
+40
zhenya
LordCha
somebody
Lovemaster
isobel
kanade
Lyzard
Unde®minE
esteban
darthminot
Sora Kaze
blackhydra
wiL-
kordiseps
riflem@n
claymore
Rendan
Darklight
Desire
yashamaru
rcatalkaya
AkumA
silentwarior
Kermbey
gundamaster
Elfen Lied
Exorcist
RaJeV
lantis
Rotea
savage garden
MetatroN
rockchu
RoMe
Godslayer
aoshi
CHOBiTS
Exile Falcon
spartiate
edemirci44
44 posters
8 sayfadaki 9 sayfası
8 sayfadaki 9 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Geri: Claymore
Belli bir bölüme kadar Türkçe mangası var.Sanırım Animenist yapıyordu.Ama tam emin değilim.
CHOBiTS demiş ki:Belli bir bölüme kadar Türkçe mangası var.Sanırım Animenist yapıyordu.Ama tam emin değilim.
Yok yaaa onlar bırakmış sanırım...
Dağıldılar diye biliorum ben onları...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Animanist uzun süredir manga ile ilgilenmiyor. Claymore projesi de yarım kaldı haliyle. Ama yakında projeyi onlardan devralmak gibi bir planımız var, izlemede kal
Lyzard demiş ki:Animanist uzun süredir manga ile ilgilenmiyor. Claymore projesi de yarım kaldı haliyle. Ama yakında projeyi onlardan devralmak gibi bir planımız var, izlemede kal
Tamam! Sen hangi gruptasın?
Onu söylersen takip edebilirim!!!
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben de ederim ben de =D Şöyle güzelinden bir başlık da açarsınız, bol bol yürekten teşekkürlerimizi eder saygılarımızı da sunarız size.. =))
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
https://animemangantr.yetkin-forum.com/manga-download-f13/mnaki-smiyle-aklnz-alan-manga-eviri-grubu-t2946.htm
Burdan takip edebilirsiniz.
Yalnız konunun çok dısına cıktık sanırım..
Burdan takip edebilirsiniz.
Yalnız konunun çok dısına cıktık sanırım..
Toradora bitirip biraz kendimi zorlarım.
(Gerçi ben bitirmemek için kendimi zor tutuyorum )
(Gerçi ben bitirmemek için kendimi zor tutuyorum )
darthminot- Yeni Üye
bitti sanırım, ama ben de bittim. o neydi öyle, ben böyle şey görmedim, kelime haznemde claymore u anlatacak bir kelime yok. kalp hastası fln olsam ölmüş olurdum herhalde şimdi :s bir yandan clare a tezahürat yaparak, bir yandan pişşt raki veledi çekil aradan diye bağırmaktan, kendimi o kadar kaptırmışım ki ablam odama maç mı izliyorum diye bakmaya geldi^_^" yanlız bittiğine inanamıyorum, o son son değildi, devamı gelicek mi bilen biri var mı?
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
Devamı gelir diye umuyoruz mangası baya ilginç çünkü
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Begenmene sevindim ama gelgörki yasadıgın heyecan gerçek hikayede yok tamamen uydurma.Raki ve Clare 7 yıldır görüşmüyorlar.Ama çok yaklaştılar mangada yakında bir araya gelecekler.kanade demiş ki: bitti sanırım, ama ben de bittim. o neydi öyle, ben böyle şey görmedim, kelime haznemde claymore u anlatacak bir kelime yok. kalp hastası fln olsam ölmüş olurdum herhalde şimdi :s bir yandan clare a tezahürat yaparak, bir yandan pişşt raki veledi çekil aradan diye bağırmaktan, kendimi o kadar kaptırmışım ki ablam odama maç mı izliyorum diye bakmaya geldi^_^" yanlız bittiğine inanamıyorum, o son son değildi, devamı gelicek mi bilen biri var mı?
mangaya başlasam iyi olacak galiba...
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
YAa mangası ingilizceymiş yaa! Yoksa bn şimdiye başlamıştım.
YAaa ben animede bi claymore vardı yaa şöyle kolunu 20 kez çevirip saldırı yapiodu. Ona bayılıyodum. Jean miydi neydi adı!
Ne diodu: İndu ,gundi.pira,zuru
YAaa ben animede bi claymore vardı yaa şöyle kolunu 20 kez çevirip saldırı yapiodu. Ona bayılıyodum. Jean miydi neydi adı!
Ne diodu: İndu ,gundi.pira,zuru
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kendini Clare için adamış olan Claymore mu ? Jean sanırım onun adı doğru. =D
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Aslında mangayı bende baştan okumadım serinni bittiği yerden başaldım.Jean nasıl ölüyor bilgim yok aslında merak edip hiç bakmadımda.
orta yerde bitmeyen bi anime olsaydı daha iyi olurdu tabi gene de manganın tanıtımını yapmak (aslında biraz da zorla okutmak) için iyi bi taktik
isobel- Isınan üye
Beyler ben manga'yı turkce olarak okumak istiyorum acaba indirebilecegim bir link verebilirmisiniz ? sadece 55. bölüme kadar bulabildim. gerisinin cevirisi yapıldımı ?
Lovemaster- Yeni Üye
Ruh Hali :
Lyzard demiş ki:Animanist uzun süredir manga ile ilgilenmiyor. Claymore projesi de yarım kaldı haliyle. Ama yakında projeyi onlardan devralmak gibi bir planımız var, izlemede kal
devralmayı hala düşünüyor musunuz yoksa rafa mı kaldırdınız? [ne kadar izlemede kalalım? ]
somebody- Mesaj Sayısı : 6
Ruh Hali :
LordCha demiş ki:D.Gray Man gibi o da mangadan devam ı ediyor hikayesi şu anda?
evet ama Claymore'un zaten son 3-5 bölümü mangadan farklıydı(yani sonu animedeki gibi bitmiyor çok şükür )
+ bi yerde okudum; Claymore'a 2. sezon çekilcekmiş ama 2011'den önce 2. sezonunun çıkması zor gözüküyormuş.. .
somebody- Mesaj Sayısı : 6
Ruh Hali :
sondan 4. bölümde farklılıklar başlıyor ...ama son 2 bölüm direk fillil di claymore
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Animanistin bıraktıgı yerden biri devralsa çok iyi olur. Böyle bir manganın çevirilmemesi ayıp:D
1lluminati- Mesaj Sayısı : 12
Çok ilginç ve güzel bir haber bunlar doğrusu.Ama claymore'un mangasına başlarında baktım animesini bitirdikten sonra ve pek beğenmedim.Son birkaç bölümün farklı olması mangada pek birşey değiştirmez nitelikte.
2011 de animesinin devam haberi güzel ama daha çok ben bu sonbahar'da da bekliyorum.Beklemekten başka yapıcak birşey kalmıyor.Ama animede sonu yetersiz olmasına karşın güzel yapılmıştı.
2011 de animesinin devam haberi güzel ama daha çok ben bu sonbahar'da da bekliyorum.Beklemekten başka yapıcak birşey kalmıyor.Ama animede sonu yetersiz olmasına karşın güzel yapılmıştı.
claymore sezon 2 için oylama
arkadaşlar martın 31 ine kadar yapılan oylama sonucu sezon 2 çıkıcak yada çıkmayacak oylama işlemi oldukça basit 5 dk bile sürmüyor yapmanız gerekenler;
1-http://hi.baidu.com/hber2007/blog
2-resimdeki kırmızı linke tıkla
3- https://2img.net/h/oi38.tinypic.com/2usz6vk.jpg(ne yapılacağını açıklayan bir resim)
hepsi bu kadar en az 10000 oy gerekiyorki şuanda 10000 in üzerinde bir oy var ama 20000 olursa kesinlikle sezon 2 yi görebilirz biraz gayret
1-http://hi.baidu.com/hber2007/blog
2-resimdeki kırmızı linke tıkla
3- https://2img.net/h/oi38.tinypic.com/2usz6vk.jpg(ne yapılacağını açıklayan bir resim)
hepsi bu kadar en az 10000 oy gerekiyorki şuanda 10000 in üzerinde bir oy var ama 20000 olursa kesinlikle sezon 2 yi görebilirz biraz gayret
avenger99- Mesaj Sayısı : 1
2.sezonunu merakla beklediğim animedir.
müzikleri ve çizimleri harikulade, karakterlerin anime içinde kişikleri ve kurgu enfes, şiddet ve kan sahnesinin bol olması sizi rahatsız etmiyorsa bu animeyi mutlaka izleyin!
müzikleri ve çizimleri harikulade, karakterlerin anime içinde kişikleri ve kurgu enfes, şiddet ve kan sahnesinin bol olması sizi rahatsız etmiyorsa bu animeyi mutlaka izleyin!
8 sayfadaki 9 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
8 sayfadaki 9 sayfası