Claymore
+40
zhenya
LordCha
somebody
Lovemaster
isobel
kanade
Lyzard
Unde®minE
esteban
darthminot
Sora Kaze
blackhydra
wiL-
kordiseps
riflem@n
claymore
Rendan
Darklight
Desire
yashamaru
rcatalkaya
AkumA
silentwarior
Kermbey
gundamaster
Elfen Lied
Exorcist
RaJeV
lantis
Rotea
savage garden
MetatroN
rockchu
RoMe
Godslayer
aoshi
CHOBiTS
Exile Falcon
spartiate
edemirci44
44 posters
2 sayfadaki 9 sayfası
2 sayfadaki 9 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Geri: Claymore
Ben terassalı sahneyi begenmemiştim.tekrar izledigimde o sahneleri sardırıp geçtim.Ama cok güzel bir seri.Mangasını takip ediyorum ama daha bu ayın bölümü cıkmadı yada bana denk gelmedi.ikinci sezon baya bir özel bölüm içeriyor.Terassalı bölümler gibi.
Evet, merakla bekliyoruz.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
CHOBiTS demiş ki:Ben terassalı sahneyi begenmemiştim.tekrar izledigimde o sahneleri sardırıp geçtim.Ama cok güzel bir seri.Mangasını takip ediyorum ama daha bu ayın bölümü cıkmadı yada bana denk gelmedi.ikinci sezon baya bir özel bölüm içeriyor.Terassalı bölümler gibi.
80. bölüm çıktı..
- Spoiler:
- Raki aşmış resmen yaa..Sıradan bir Claymore kadar güçlü gibi gözüküyor
Godslayer- Yeni Üye
Ruh Hali :
vay bak buna sevindim; düzensiz okusamda manganın en son çıkan bölümünü okuyayım......Raki ha....
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Saol cok iyi oldu bu.Hemen bakayım.Godslayer demiş ki:CHOBiTS demiş ki:Ben terassalı sahneyi begenmemiştim.tekrar izledigimde o sahneleri sardırıp geçtim.Ama cok güzel bir seri.Mangasını takip ediyorum ama daha bu ayın bölümü cıkmadı yada bana denk gelmedi.ikinci sezon baya bir özel bölüm içeriyor.Terassalı bölümler gibi.
80. bölüm çıktı..
- Spoiler:
Raki aşmış resmen yaa..Sıradan bir Claymore kadar güçlü gibi gözüküyor
yuuh..! az önce mangasının 80. bölümüne şöle bi baktım ve orda rakiyi claymore olarak gördüm sanki.. Raki resmen claymore a dönüşmüş.acayipte yakışıklı olmuş 8) .. aşmış kendini.. ee artık Clare ile bi düğün yaparlar diye düşünüyorum
En son metatron tarafından Perş. 19 Haz. - 22:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
Raki için tahmin ettgim senoryonun gerçekleşmesi hoş....
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
evet bencede gerçekleşmesi iyi olmuş yoksa çok silik bir karakter olarak kalıcaktı.. böylece yeni sezon benim için beklemesi daha da işkence bi hale geldi..
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Exile Falcon demiş ki:Çoğu animede olan bir olay var.Büyük bir savaş patlama gibi birşey olur ve anakarakter ortadan kaybolur.Ertesi bölüm başladığında aradan bilmem yıl ay gün herneyse geçmiştir ama ana karakter ortaya çıkmamıştır.Sonra birden ortaya çıkar anime kaldığı yerden devam eder.Aynısı Claymore'dada olabilir.Clare ortadan kaybolur.Aradan yıllar geçer Raki büyür sağlam olur delikanlı olur.Deli gibi kılıç kullanmaya başlar.Sonra Clare ortaya çıkar.İşte o zaman bir ClarexRaki görebiliriz.Aksi takdirde yaş
Bunu yazalı kaç ay oldu Geleceği gördüğümü itiraf ediyorum arkadaşlar 8)
- Spoiler:
- Raki ana karakter olmadıki hep silikti ilk seride.İlk uyanmış varlık avından sonra Raki den cok helen ,denev ve miria ana karakter oldular.Cok geçte olsa Raki yi bu halde görmek güzel.Uyanmış bir varlıga akrsı sansı olabilecegini sanmıyorum.Yoma gücü yok.Sonradan kazanırsa o başka.Ben daha cok yomaları bulmak için kullandıgı yanındaki kızı merak ettim.81. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
47 numara clarise cıktı kızılsaçlı bide ona anne diyen süper bir savaçcı daha var.Galeteaya üzüldüm kolu ve gözü yok.
bu anime hakkındaki en sevdiğim,en üzüldüğüm ve en akılda kalıcı olay "CARDA NEGRA" - KARA KART. O gözlüklü adamın ismini bilmiorum. clare'a carda negrayı fırlattığı an içim cız etti ki anlatamam size. sonrasında olanları görünce zaten ben uçmuştum ...
kara kart verilen claymore adı Elena.elanın seslendirmesini yapan FSN deki Saber in seslendirmesini yapan kişiyle aynı.Kawasumi, Ayako cok ünlü bir seiyu sesini sonderece begeniyorum.
CHOBiTS demiş ki:kara kart verilen claymore adı Elena.elanın seslendirmesini yapan FSN deki Saber in seslendirmesini yapan kişiyle aynı.Kawasumi, Ayako cok ünlü bir seiyu sesini sonderece begeniyorum.
celal sana otaku demek sana hakaret olur.. sen otakuların efendisisin.. master of otaku...
Saol Serkan aklımda bir sürü soru var Tsubasa ile sana sorayım MKr ile ilgili.MKR karakterlerini unuttugum için ilk iki bölümdeki mkr karakterlerini söylermisin.
- Spoiler:
- ilk bölümdeki kötü adam ve kadını başka animelerden hatırlamıyorum.Ya mkr den yada Angelic layerden.( ama angelic layerde olması mümkün degil gibi)ikinci bölüm su kudonu efendisi ve diger taraftaki hindi kılıklı kişi ve bide gözleri yok gibi duran çocuk tanıyonmu
claymore'daki kılıçların üzerindeki işaretlerin özelliklerini çok merak ediyorum nedense (:
işaretlerin savaşçıları simgelemekten başka bi anlamı yok sanırsam..
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
off ben de bekliyorum ama yeni sezonun çıkmasına nerden baksan 2 yıl olduğu düşünülüyor..daha mangasının 2. sezonu bile tamamlanmamış.. uyusak uyansak bi baksak yeni sezon hazır..nerdee..
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Animeyi niye bekliyosunuz başlayın mangasına :twisted:
- Spoiler:
- Başlıkta örgütten hiç bahsedilmemiş sanırım..Ne kadar uyuz tipli varlık bunlar böyle insan da değil..Bence bu örgüt üyelerinin her biri en az uyanmış olanlar kadar güçlü
Godslayer- Yeni Üye
Ruh Hali :
- Spoiler:
- bencede, eğer uyanmış varlıklar kadar güçlü olmasalar onlara karşı rakipte olamazlardı diye düşünüorm..dediğin gibi insan olsalar zaten uyanmışlara rakip olamazlar.. ilerki sezonlarda onlarında ne olduğunu gösterirler umarım..
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Mangayı okuyunca heyecanı kacırmassınız.manga üç beş kara resimden ibaret.animenin 1/10 bile degil.
Bu arada Teressa nın işareti yanlış Deneve le degişmeli.Ben öyle hatırlıyorum.Clare ninkini tam tersi olması lazımdı cünkü.
Bu arada Teressa nın işareti yanlış Deneve le degişmeli.Ben öyle hatırlıyorum.Clare ninkini tam tersi olması lazımdı cünkü.
işaretlerin doğru mu yanlış mı olduğunu anlamak için Claymore un açılış videosuna baktım az önce.. tabloda bi yanlışlık yokmuş..
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
İkinci sezon boşuna beklemeyim animesi ile manga 24 bölümde olması lazım ayrıldı anime alakasız bitti mangayı takip edenler ne demek istediğim anlar kısacası ikinci sezon gelmiyiçek.MetatroN_D demiş ki:aslında mangasına başlamalı..ama mangaya bakıp animesinin heyecanını kaçırmak ve ne olacağını bilmek de istemiyorum..en iyisi beklemek yahu
- Spoiler:
bencede, eğer uyanmış varlıklar kadar güçlü olmasalar onlara karşı rakipte olamazlardı diye düşünüorm..dediğin gibi insan olsalar zaten uyanmışlara rakip olamazlar.. ilerki sezonlarda onlarında ne olduğunu gösterirler umarım..
Rotea- Isınan üye
Ruh Hali :
Rotea bu gif hangi bölümlerinde vardı.
Ben yeni sezonun gelecegine inanıyorum bir kaç yıl sonra tabi.
Ben yeni sezonun gelecegine inanıyorum bir kaç yıl sonra tabi.
bencede 2 yıl sonra yeni sezon gelicek.. bekleyip görüces :|İkinci sezon boşuna beklemeyim animesi ile manga 24 bölümde olması lazım ayrıldı anime alakasız bitti mangayı takip edenler ne demek istediğim anlar kısacası ikinci sezon gelmiyiçek.
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
2 sayfadaki 9 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
2 sayfadaki 9 sayfası