genel anime tartışma başlığı
+49
Lyn
kanade
ademania
halvah(J)
muhtesemmatrix
resurgam
Ozey
Hitokiri
4sprz
DarkeLia
bLue-Dragon
blackgod
Servet
Unde®kaN
Spinel Sun
aoshi
savage garden
CHOBiTS
Kitiara
wiL-
AnTiOkSiDaN
Zax
doumeki
Sora Kaze
SheaN
Ryoko Yoichi
özz
scoutcrawler
gundamaster
kordiseps
DicLonius
ecursed
riflem@n
Exile Falcon
lantis
Susano'o
sera myu
blackhydra
hione
sakura hime
yuuki_cross
zhenya
Squaw
Unde®minE
bluetear
meyday
lafolya
S.Tensei
LordCha
53 posters
24 sayfadaki 40 sayfası
24 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
166'da dövüşüyorlar Ichigo ve Grimmjow. Bleach'in efsane kavgası. Zaten o kavgadan sonra bir daha toparlayamadı kendini
hadi ya bir günde o kadar bölüm indirmem mümkün değil artık pazartesiye kaldı nese bugün 140 lara geliyim yeter bana ama o dövüşü görmek için sabırsızlanıyorum keşke pazartesi sınavım olmasa izlerdim yarın son çıkan fiilerler iyiymiş yani zampaktoularla ilgiliymiş sanırım en güzel fiiler olcak diyolar ama bilemiyorum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet güç emen sahte zampoktoularla ilgili ama iyi değil.Ama yinede filler olduğundan söylüyorum;onunda son iki bölümünü izle.188-189 u yani.Çünkü bu bölümde ichigo maskesiyle rukia ve büyük kumandanın önünde çok güçlü bir kaptanla sadece hollow güçlerini kullanarak dövüşüyor.Filler olduğundan bunları söyledim ama o maskeyi görenlerin yüz ifadeleri süperdi XD(özellikle rukia'nın).Birde unutmadan söyliyim fillerde hangi olaylar yaşanmış ve geçmiş olursa olsun normal hikayede bunlar yoktur.Yani rukia fillerde maskeyi gördü ama normal hikayeye dönüldüğünde 230 da bile maske olayını bilmiyor özetle
Kara no Kyoukai 3-4-5. Bu gün bu üç filmi izledim. Üçüncü filmdeki mücadele mükemmeldi. Beden bükme meselesi gerçekten çok iyi'ydi. Dördüncü film hareketsiz sayılırdı. Son bölümler kurtardı ama tabi. Ryougi Shiki çok gaz bir karakter. haha
Ve kapanış müziği çok güzeldi.
Beşinci film ise bana muhteşem geldi. Müziklerdi, karakterlerdi, dövüş sahneleriydi. Bunlar gerçekten de güzeldi. Öldürme sahneleri pek tatmin etmemişti. Bakın, bu yorumlarımda dövüş sahnelerini saymıyorum. Oradaki olaylar tartışmasız mükemmel zaten.
Beşinci filmde en çok dikkatimi çeken şey, sahne geçişleri. Kapı açılışı, kapak açılışı ve yere damlayan kan ile, başka bir yerde yere damlayan su şeklinde sahne geçişleri.
Görsel bakımdan baya zengin göründü. Hikaye olarak "kaçınılmazlık gerçek" vardı. Bu da farklı bir hava verdi bana. Son dakikalar harikaydı. Kapanış müziğinin ardındaki o "Anahtar..." olayından söz edemiyorum bile. O kısımlar gerçekten güzeldi.
Ve kapanış müziği çok güzeldi.
Beşinci film ise bana muhteşem geldi. Müziklerdi, karakterlerdi, dövüş sahneleriydi. Bunlar gerçekten de güzeldi. Öldürme sahneleri pek tatmin etmemişti. Bakın, bu yorumlarımda dövüş sahnelerini saymıyorum. Oradaki olaylar tartışmasız mükemmel zaten.
Beşinci filmde en çok dikkatimi çeken şey, sahne geçişleri. Kapı açılışı, kapak açılışı ve yere damlayan kan ile, başka bir yerde yere damlayan su şeklinde sahne geçişleri.
Görsel bakımdan baya zengin göründü. Hikaye olarak "kaçınılmazlık gerçek" vardı. Bu da farklı bir hava verdi bana. Son dakikalar harikaydı. Kapanış müziğinin ardındaki o "Anahtar..." olayından söz edemiyorum bile. O kısımlar gerçekten güzeldi.
Hadi geçmiş olsun sana da : )
5. filmin sonundaki anahtar olayı benim bittiğim anlardandır. Shiki'yi her zaman öyle göremezsin
5. filmin sonundaki anahtar olayı benim bittiğim anlardandır. Shiki'yi her zaman öyle göremezsin
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Zhenya nasıl geciktirdin 6. filmi bu kadar, bende izlemişsindir diye 2 gün önce mesaj yazmıştım
meyday demiş ki:@Zhenya : O kadar çok bekledik ya çıktı sonunda Kara no Kyoukai 6 Valla ben doyamıyorum izlemeye, şimdiden başladım kalan filmleri beklemeye
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
memleket ziyareti sözkonusuyduda 3 gündür internete bile girmedim haliyle kaçırdım ....ama bu sabah foruma girer girmez direk indirdim ... tabi o filmin üstüne haruhi nin 8. bölümü izledim aptal gibi ama ümitliyim konuyu harika bi finalle bağlıycaklar ...yada silicem haruhi namına ne varsa
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ümitlenme zhenya harika bir final olamaz. Olsa da anlamı olmaz. Şuan izlediklerimiz filler. Romanlarında böyle bir senaryo yok. Yani Orijinal senaryoya bunun hiçbir etkisi olmayacak
tüh...neyse bu hayalkırıklığını 1 hafta sonra yaşamaktansa şimdiden hazır olmak daha iyi...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Benim Haruhi'li fillere bir itirazım yok hatta çok da sevinirim... ama gel gelelim aynı bölümü vere vere işi bu denli sulandırmaları mideye zarar... kodakawa nın bu zeka yüklü çalışması yüzünden Haruhi'den vazgeçilmez ya
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ya geçen bu topic de Neon Genesis geçen diyaloglar görmüştüm ve baktım bende inmiş
Şimdi başlayacağım -hatta resmi olarak başladım - mecha sevmem :|
Biri bana sıradan mechalardan olmadığını söylesin lütfen
Şimdi başlayacağım -hatta resmi olarak başladım - mecha sevmem :|
Biri bana sıradan mechalardan olmadığını söylesin lütfen
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Evet değil ^^ ... Aklına voltron falan mı geliyor bilmiyorum ama konu ilerledikçe içerik ve felsefesi netleşecek, artık beğenip beğenmemek sana kalmış ... Bitirince mecha dermisin bilmiyorum... : )
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ya hayır makinalar bana itici geliyor diyim sana
Ama bi Code Geass öyle gelmemişti mesela
Sırf Mecha diye Gundam a başlayasım gelmiyor
Saol bu arada zaten indi boşa gitmesi başlatacağız
Bu arada 2 sozun mu anime ? Bende sadece ilk sezon var
Ama bi Code Geass öyle gelmemişti mesela
Sırf Mecha diye Gundam a başlayasım gelmiyor
Saol bu arada zaten indi boşa gitmesi başlatacağız
Bu arada 2 sozun mu anime ? Bende sadece ilk sezon var
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Meyday benim izlemekten vazgeçmeyi düşündüğüm ama senin yarı yoldan döndürüp de izleme fikrine geri döndürdüğün Shingetsutan Tsukihime serisinin ilk bölümünü izledim bugün ve de iyiki yolumdan döndürmüşsün diyorum çünkü okuduğum Melty Blood mangasıyla paralel giden bir seriymiş şu anda olaylar ve de karakterler mangasından esinlenilmiş
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
26 bölüm tv serisi ama şimdiden "Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion" filmi hazır olsun benden söylemesi
Sıkılıp bırakma (ben sıkılmanın anlamını bile bilmem bu seri namına) gerçek bir başyapıt bana göre
Sıkılıp bırakma (ben sıkılmanın anlamını bile bilmem bu seri namına) gerçek bir başyapıt bana göre
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:Meyday benim izlemekten vazgeçmeyi düşündüğüm ama senin yarı yoldan döndürüp de izleme fikrine geri döndürdüğün Shingetsutan Tsukihime serisinin ilk bölümünü izledim bugün ve de iyiki yolumdan döndürmüşsün diyorum çünkü okuduğum Melty Blood mangasıyla paralel giden bir seriymiş şu anda olaylar ve de karakterler mangasından esinlenilmiş
@Squaw : Hehe okumaya başlarken fırçalıycak dedim ya
İzle bir an önce ne Kara no Kyoukai'ye başla, onun hakkında da sohbet edelim.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
meyday demiş ki:26 bölüm tv serisi ama şimdiden "Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion" filmi hazır olsun benden söylemesi
Tamamdır eyv
Baktım 26 bölümde var
Filmi de listeye ekledim
Çok saol
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Rica ederim ^^
@Squaw : müziklerini beğendin mi ?
@Squaw : müziklerini beğendin mi ?
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet Meyday ben de zaten daha önceden müzikleri varmış birkaç tane o serinin beğenerek dinliyordum ama bu seriye ait olduğunu bilmiyordum özellikle de açılış müziği çok güzel süper his'ler veriyor insana dinlerken ^__^
Konusu içinse daha yorum yapacağım merak etme izlemeye yeni başladım bugün o da bir ilk bölüme bakayım da beğenmezsem bir an önce Meyday'i azarlayayım diye izledim ama çok iyi oldu yahu hem manga hem de anime paralel gidicek ayrıntıları da manga.dan takip ederim
Bu bitince Kara no Kyoukai'ye de başlayacağım onu da laflarız merak etme bitince ^__^ ayrıca Mai HIME izliyorum şimdi umduğumdan daha iyi bir kurguya sahip bir yapımmış,sürükleyici oldukça....
Konusu içinse daha yorum yapacağım merak etme izlemeye yeni başladım bugün o da bir ilk bölüme bakayım da beğenmezsem bir an önce Meyday'i azarlayayım diye izledim ama çok iyi oldu yahu hem manga hem de anime paralel gidicek ayrıntıları da manga.dan takip ederim
Bu bitince Kara no Kyoukai'ye de başlayacağım onu da laflarız merak etme bitince ^__^ ayrıca Mai HIME izliyorum şimdi umduğumdan daha iyi bir kurguya sahip bir yapımmış,sürükleyici oldukça....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Benim seri içinde sürekli çalan melodi de çok hoşuma gitmişti. Genelde okuduğum kadarıyla izlerken sıkılanın çok olduğu bir seri ama ben hiç sıkılmadan 1 günde izlemiştim Kara no Kyoukai ile bağlantısını görmem tabi extra motive etti : )
Yine de beğenmezsen oluşacak memnuniyetsizliklerden müessesemiz sorumlu değildir
"Mai Hime" ya ben ne zamandır izliycem onu ^^ mangasını okumuş, animesinde 2-3 bölüm izlemiştim. Çizim ve karakterler hoşuma gitmişti. Listemdeki önemli birkaç seriden sonra bende başlayabilirim.
Yine de beğenmezsen oluşacak memnuniyetsizliklerden müessesemiz sorumlu değildir
"Mai Hime" ya ben ne zamandır izliycem onu ^^ mangasını okumuş, animesinde 2-3 bölüm izlemiştim. Çizim ve karakterler hoşuma gitmişti. Listemdeki önemli birkaç seriden sonra bende başlayabilirim.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Mai HIME oldukça sürükleyici bu ara fantastik serileri kovalar gibi oldum arka arkaya fantastik öğeli yapımları izliyorum
Karakterler iyi tasarlanmış ve de müzikleri çok güzel Mai HIME'nin özellikle de seri içinde yer alan melodiler dövüş esnasındaki fonda çalan melodi oldukça güzel benim çok hoşuma gitti...
Ama her zamanki gibi bakalım sonu nasıl olacak bazı yapımlar da gidişat süper olup da son tamamen bir rezalet olabiliyor maalesef =(
Yok yok Shingetsutan Tsukihime kötü olursa ekşicem başına yok şakası bir yana da ben ilk bölümden sıkılmadım açıkçası bakalım hatta merak edicem derdim de oilk bölümde çıkan kızı az buçuk biliyorum amacı nedir neden oralardadır yoksa meraklanır heyecan yapardım açıkçası sıkılmadım izlerken sıkılacağımı da düşünmüyorum ama daha erken konuşmak için seri bitsin de yorumlarımı da yaparım
Karakterler iyi tasarlanmış ve de müzikleri çok güzel Mai HIME'nin özellikle de seri içinde yer alan melodiler dövüş esnasındaki fonda çalan melodi oldukça güzel benim çok hoşuma gitti...
Ama her zamanki gibi bakalım sonu nasıl olacak bazı yapımlar da gidişat süper olup da son tamamen bir rezalet olabiliyor maalesef =(
Yok yok Shingetsutan Tsukihime kötü olursa ekşicem başına yok şakası bir yana da ben ilk bölümden sıkılmadım açıkçası bakalım hatta merak edicem derdim de oilk bölümde çıkan kızı az buçuk biliyorum amacı nedir neden oralardadır yoksa meraklanır heyecan yapardım açıkçası sıkılmadım izlerken sıkılacağımı da düşünmüyorum ama daha erken konuşmak için seri bitsin de yorumlarımı da yaparım
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
izledim şimdi kakashinin bölümünü keşke bu kısmın mangasını okumasaymışım çokdaha eğlenceli olurdu ozaman ama güzeldi çizim olarakda güzeldi hikaye olarakda güzeldi amaaaa
konohanın sarı şimşeğinin yüzünü bebek poposu renginde yapan zihniyet : allah belanı versin
konohanın sarı şimşeğinin yüzünü bebek poposu renginde yapan zihniyet : allah belanı versin
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:izledim şimdi kakashinin bölümünü keşke bu kısmın mangasını okumasaymışım çokdaha eğlenceli olurdu ozaman ama güzeldi çizim olarakda güzeldi hikaye olarakda güzeldi amaaaa
Ney?! Ne oldu, Minato mu çıktı ? Kakashi Gaiden ?
kakashi gaiden özel bölümüydü ya bu hafta o yüzden birleşik 2 bölüm verdilerS.Tensei demiş ki:sera myu demiş ki:izledim şimdi kakashinin bölümünü keşke bu kısmın mangasını okumasaymışım çokdaha eğlenceli olurdu ozaman ama güzeldi çizim olarakda güzeldi hikaye olarakda güzeldi amaaaa
Ney?! Ne oldu, Minato mu çıktı ? Kakashi Gaiden ?
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
one piece 411 ne biçimdi ya :s çizimöler çok cansızlaşıyor :3 mangasına devam ediyorum bu sebeple :3
24 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
24 sayfadaki 40 sayfası