Umineko no Naku Koro ni
+11
juvenil
SheaN
AreaOfEffect
LordCha
Skullchukka
Unde®minE
gundamaster
Walrus
S.Tensei
bLue-Dragon
meyday
15 posters
3 sayfadaki 7 sayfası
3 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Geri: Umineko no Naku Koro ni
Valla zamanım olsa bende başlayacağım.Tanıtımına baktım da güzele benziyor
Katsura- Süper Animeci
Ruh Hali :
Güzel mi? Ben higurashi sevmeyen biriyim ve şunu diyorum 'umineko kesinlikle harika'.Akıl oyunlarına çeviren bir gizem ve işlenişi tamamen harika.Higurahi de hiç birşey söylenmeden başa dönüyordu ama bunda daha ilk turda cadının gücüyle başladığını görüyoruz.Daha açıklardım ama spoiler a girer ve sende bir an önce başla.Bölümler peşpeşe izlendiğinde kesinlikle daha çok sarıyor
Tamam oke xD piştt ben Sora Kaze xD hatırlamadınmı xD
Katsura- Süper Animeci
Ruh Hali :
askerdeyim şuan bile her hafta takip ediyorum.Tr alt yazılı olmuyor belki herşeyi anlamıyorum ama hala çok zevkli bir seri.
CHOBiTS demiş ki:askerdeyim şuan bile her hafta takip ediyorum.Tr alt yazılı olmuyor belki herşeyi anlamıyorum ama hala çok zevkli bir seri.
Altyazıları SRT olarakda veriyoruz
CHOBiTS demiş ki:askerdeyim şuan bile her hafta takip ediyorum.Tr alt yazılı olmuyor belki herşeyi anlamıyorum ama hala çok zevkli bir seri.
http://www.sarangni.info/tt1450620
hem türkçe altyazıları ayrı olarak hemde türkçe fansubu var.Ben altyazılı izliyorum raw ile
Bende indirmeye başladım
Katsura- Süper Animeci
Ruh Hali :
Maden yeni indirmeye başladınız Fabsub olarak indirmenizi öneririm.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bildiğin site varmı?Yada link
Katsura- Süper Animeci
Ruh Hali :
Tabi ki...
http://turkfansub.com/forum/fansub-projelerimiz/f8/umineko-no-naku-koro-ni/t88.html
Üye olup rapid ve torrent linklerine ulaşabilirsin.
Bu forumda da sayfaları var
https://animemangantr.yetkin-forum.com/turk-fansub-takymlary-f32/turk-fansub-tf-amt-toradora-01-1280x7209e778e88-t2312.htm
http://turkfansub.com/forum/fansub-projelerimiz/f8/umineko-no-naku-koro-ni/t88.html
Üye olup rapid ve torrent linklerine ulaşabilirsin.
Bu forumda da sayfaları var
https://animemangantr.yetkin-forum.com/turk-fansub-takymlary-f32/turk-fansub-tf-amt-toradora-01-1280x7209e778e88-t2312.htm
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Teşekkürler hemen indiriyim
Katsura- Süper Animeci
Ruh Hali :
Katsura-san, Higurashi'yi önceden izlemiş olmanı (ilk 3 sezon) tavsiye ederiz. ^^Katsura demiş ki:Teşekkürler hemen indiriyim
Bu onun ikinci serisi gibi bişeymi?
Katsura- Süper Animeci
Ruh Hali :
Tanıtım başlığında Skullchukka demiş ki:Lütfen bu seriyi Higurashi no naku koro ni Sezon 1, 2 ve 3'ü bitirmeden izlemeyiniz. Aksi taktirde geri dönüşü olmayan büyük spoilerlar yiyebilirsiniz.
# 03.09.2009 | 16:30 Umineko 10 çevirisi başladı. (Beatrice hayranlarının tapacağı bölüm)
Bölüm10 = O_O
Kendinizi havasına sokmak için Worldend Dominator dinleyin.
https://www.youtube.com/watch?v=DZrSUvrXRc4
Kolay gelsin, Worldend Dominator dinleyince sabırda kalmadı bilesin.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Higurashi no naku koro ni izliyim o zaman ilk önce
Katsura- Süper Animeci
Ruh Hali :
Evet, açıkça yazılmış zaten ^^
NOT : Herkes Skullchukka'nın önce Higurashi izlenmeli tavsiyesini dikkate almalı. Higurashi'den sadece 14 bölüm izleyip beğenmeyip bırakıp, Umineko ile hiç bağlantısı yok tarzında çok bilir, konuya vakif olmuş tavsiyelerde bulunulmamalı.
NOT : Herkes Skullchukka'nın önce Higurashi izlenmeli tavsiyesini dikkate almalı. Higurashi'den sadece 14 bölüm izleyip beğenmeyip bırakıp, Umineko ile hiç bağlantısı yok tarzında çok bilir, konuya vakif olmuş tavsiyelerde bulunulmamalı.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
10. bölüm
Ne bölümdü ama \^_^/
5. bölümden sonra en zevk aldığım bölüm bu oldu. Dop-doluydu, birkaç defa daha izlemem gerek bunuda. Beatrice doyamıyorum o da ayrı mesele.
@Skullchukka; çevirilerin harika, kelime seçimlerin, cümlelerin seriyle ahenk içinde
Yalnız gg sürümü ile bir daha izlemem gerekecek o aradaki süprizi çok merak ettim Skullchukka sayesinde dayanamadım ama fansubu ile de izlerim bir kez tam olur. ^^
Ne bölümdü ama \^_^/
5. bölümden sonra en zevk aldığım bölüm bu oldu. Dop-doluydu, birkaç defa daha izlemem gerek bunuda. Beatrice doyamıyorum o da ayrı mesele.
- Spoiler:
- Kazığın bu sefer komik kombolar yapmadan işini görmesi rahatlattı beni ^^ yine de potansiyelleri çok daha fazla.
@Skullchukka; çevirilerin harika, kelime seçimlerin, cümlelerin seriyle ahenk içinde
Yalnız gg sürümü ile bir daha izlemem gerekecek o aradaki süprizi çok merak ettim Skullchukka sayesinde dayanamadım ama fansubu ile de izlerim bir kez tam olur. ^^
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hoho teşekkürler efenim. Genellikle bir seriyi çevirirken o konuya hakim olursan (bu yalnızca anime olmak zorunda değil, başka herhangi bir şey de olabilir elbette) ortaya daha "tatmin edici" şeyler çıkıyor sanırım. ^^
[gg] Sürümünde 10. bölümde 2 bölüm arasında giren reklamı da koymuşlar. Ben de çevirimi ona göre yaptım. Bildiğin bizdeki calgon reklamları gibi, yalnızca kadınlar bir sonbahar sezonunu tanıtıyor (giysi sanırım ) Adamlar bildiğin RAW'a onu koymuşlar, ortaya çok geyik bi durum çıkmış.
Ben animesukide puan veriyorum her bölüme, 5. ve 10. bölüme 10 puan vermişim. ^^ Hatta bakayım kaç kaç vermişim hepsini yazayım.
Bölüm 1: 8/10
Bölüm 2: 7/10
Bölüm 3: 8/10
Bölüm 4: 7/10
Bölüm 5: 10/10
Bölüm 6: 8/10
Bölüm 7: 8/10
Bölüm 8: 8/10
Bölüm 9: 8/10
Bölüm 10: 10/10
Aslında üstünden zaman geçip düşününce 8 verdiğim bazı bölümlerin 9'u hakettiğini düşünüyorum. Sezon (ya da arc) bitsin her bölümü Furude Project'te detaylı inceleyeceğim, VN ile karşılaştırma yaparak [üni de açılıyor bu pazartesi, bakalım ne kadar boş vaktim olacak T_T]
Edit: Tam 00:00'da atmışım mesajı xD
[gg] Sürümünde 10. bölümde 2 bölüm arasında giren reklamı da koymuşlar. Ben de çevirimi ona göre yaptım. Bildiğin bizdeki calgon reklamları gibi, yalnızca kadınlar bir sonbahar sezonunu tanıtıyor (giysi sanırım ) Adamlar bildiğin RAW'a onu koymuşlar, ortaya çok geyik bi durum çıkmış.
Ben animesukide puan veriyorum her bölüme, 5. ve 10. bölüme 10 puan vermişim. ^^ Hatta bakayım kaç kaç vermişim hepsini yazayım.
Aslında üstünden zaman geçip düşününce 8 verdiğim bazı bölümlerin 9'u hakettiğini düşünüyorum. Sezon (ya da arc) bitsin her bölümü Furude Project'te detaylı inceleyeceğim, VN ile karşılaştırma yaparak [üni de açılıyor bu pazartesi, bakalım ne kadar boş vaktim olacak T_T]
Umineko 1-9 izledim ama hiç spoiler görmedim.Sadece birinci adımda kanon kendini korumak için eline aldığı satır rena'Nın kullandığıydı.Başka higurashiyi anımsatan birşey görmedim.Eğer varsa yazabilirmisiniz.Ben higurashide sadece 1-14 izledim ilk sezonun ve daha fazla izleyemedim, çünkü sevmedim.Kanlı,aşırı,küçük kızlara olan davranışlar falan... Ama umineko tamamen başka direk gizem ve aklı düşünmeye zorluyor.Higurashi sevmeyenlerede sevdirmek için herşeyi değiştirilip geliştirilen ve yepyeni olarak çıkan devam niteliğinde yeni bir seri.
Skullchukka demiş ki:Hoho teşekkürler efenim. Genellikle bir seriyi çevirirken o konuya hakim olursan (bu yalnızca anime olmak zorunda değil, başka herhangi bir şey de olabilir elbette) ortaya daha "tatmin edici" şeyler çıkıyor sanırım. ^^
O değilde bizim msnde çeviri ve bölüm üzerine yaptığımız geyiği şuraya yazsak; millet gülme krizine girer herhalde
LordCha demiş ki:Umineko 1-9 izledim ama hiç spoiler görmedim.Sadece birinci adımda kanon kendini korumak için eline aldığı satır rena'Nın kullandığıydı.Başka higurashiyi anımsatan birşey görmedim.Eğer varsa yazabilirmisiniz.Ben higurashide sadece 1-14 izledim ilk sezonun ve daha fazla izleyemedim, çünkü sevmedim.Kanlı,aşırı,küçük kızlara olan davranışlar falan... Ama umineko tamamen başka direk gizem ve aklı düşünmeye zorluyor.Higurashi sevmeyenlerede sevdirmek için herşeyi değiştirilip geliştirilen ve yepyeni olarak çıkan devam niteliğinde yeni bir seri.
Spoiler Elbette göremezsin. Çünkü seriyi bitirmemişsin. Biz boş yere söyleyip durmuyoruz, aradaki bağ o kadar büyük ki, Higurashi'yi izlemeden Umineko izlerseniz, sonra Higurashi'ye bir şans tanımak isterseniz İZLEMEZSİNİZ. Bu kadar büyük. Şöyle açıklayayım.
Higurashi 1, 26 bölüm.
Higurashi 2, 24 bölüm.
Higurashi 3, 5 bölüm.
1. Sezonda ("Soru bölümleri" deniyor adına) sana bir takım cinayetler veriliyor. Bunları akıl yoluyla ya da sağduyunla seriyi izlerken senin düşünüp bulman bekleniyor. Mesela 4. bölümün sonundaki cinayet niçin işlendi? Niçin 5. bölümün başında öyle bir olay oldu?
Higurashi spoiler
- Spoiler:
- Niçin dünyalar kendini tekrar ediyor??
2. Sezonun ismi ise "Cevap Bölümleri". Bu sezonda, 1. sezonda olan neredeyse her şey açıklanıyor. Ancak "cevap", kesinlikle tahmin etmen mümkün olmayan bir şey. Gerçeği öğrendiğinde de Lost'un sonunu öğrenmiş gibi oluyorsun. Kafan rahatlıyor, adı üstünde, "cevap" alıyorsun. Senin yaptığın şey Lost sezon 1'i izlemek gibi bir şey.
2. Sezonun sonunda bir şahıs beliriyor. Sen, bunu doğal olarak başka bir şahıs sanıyorsun. Ancak değil. Bu şahıs yine bütün bu olaylarla bağlı olan birisi, hatta aradaki bağı öğrendiğinde tekrardan şok olup bütün tüylerin diken diken oluyor. Bu bağ, Umineko'nun temellerinden birisi.
3. Sezonda ise sana bir "sorunsal" öneriliyor. Aslında cevap gibi gözüken şey sana kocaman bir "soru işareti" bırakıyor. Umineko izlemeye devam edersen (bölüm 11-12 civarında) Higurashi'den asla zevk alamayacaksın.
Spoiler Elbette söyleyemeyeceğim, benden tavsiye Umineko'yu sevdiysen Higurashi'yi izlemen. Çünkü öbür türlü yalnızca hikayenin bir kısmını öğreniyorsun. Aradaki bağ 2-3 aynı eşya falan değil, düşünemeyeceğin, çok ÇOK büyük bir şey.
Ayrıca dipnot; Higurashi 2. sezon 1'e göre çok az daha kanlı. Daha çok dedektiflik olayına dönüyor. Bence Higurashi gibi bir şahesere bir şans daha tanı. Higu da Umi de aynı insanın kaleminden çıkmış hikayeler sonuçta.
Hito demiş ki:O değil de bizim msnde çeviri ve bölüm üzerine yaptığımız geyiği şuraya yazsak; millet gülme krizine girer herhalde
Adamlar bildiğin reklam koymuş ya.
Eknot: Gözümden kaçmış.
Şu anki Higurashi bilginle böyle bir yorum yapamazsın, çok komik kaçıyor. Gerçekten çok komik yani.LordÇa demiş ki:Higurashi sevmeyenlerede sevdirmek için herşeyi değiştirilip geliştirilen ve yepyeni olarak çıkan devam niteliğinde yeni bir seri.
Her iki seri de aynı anda yazıldı desem?
Takip etmek gerektiğini genel olarak düşünürken higurashi için tamamen katılmıyorum malesef.Umineko da olayların farklı başlangıncı çok net açıklanırken meydan okumyı görüyoruz ve neden sonuç ilişkisinde gidiyor.Higurashi de ise sadece öldürme ve kötü bir şekilde delilik üzerine.Bi hikaye biterken diğeri kanlı ve doğaüstü olay tarafından saçmalaşıyor
Umineko'da bunu kırıp izlemeyen izleyici kitlesinide izletmek için bu değiştirilip yeniden yapılmış.Tüm herşey değişirken karakter çizimleri,kıyafetlerden ve ortaya çıkan cadılardan bu anlaşılır ve zevkli.
- Spoiler:
- yeni gelen çocuğun düşman gördüğü herkesin öldürülmesi ve sonunda adadan onun kurtularak adanın vollkan tarafından bitirilmesi
Umineko'da bunu kırıp izlemeyen izleyici kitlesinide izletmek için bu değiştirilip yeniden yapılmış.Tüm herşey değişirken karakter çizimleri,kıyafetlerden ve ortaya çıkan cadılardan bu anlaşılır ve zevkli.
Mesajlarında biraz mantık gözeterek yazsan da benim gecelerimi zehir etmesen.LordCha demiş ki:Umineko 1-9 izledim ama hiç spoiler görmedim.Sadece birinci adımda kanon kendini korumak için eline aldığı satır rena'Nın kullandığıydı.Başka higurashiyi anımsatan birşey görmedim.Eğer varsa yazabilirmisiniz.Ben higurashide sadece 1-14 izledim ilk sezonun ve daha fazla izleyemedim, çünkü sevmedim.Kanlı,aşırı,küçük kızlara olan davranışlar falan... Ama umineko tamamen başka direk gizem ve aklı düşünmeye zorluyor.Higurashi sevmeyenlerede sevdirmek için herşeyi değiştirilip geliştirilen ve yepyeni olarak çıkan devam niteliğinde yeni bir seri.
50 küsür bölüm olan Higurashi'den sadece 14 bölüm izleyip nasıl bu kadar abudik yorumlar yapabiliyorsun. Yani sana olan umurumda değilde başkalarını bu yönde etkileme bari. Mantıksızlığının sınırı yok ki nereden başlıyayım. Higurashi ve Umineko ile alakalı her türlü eseri okuyan kırmızı harflerle Umineko'yu Higurashi serilerini bitirmeden izlemeyin diyor sen neler diyorsun. Kalan 30 küsür bölümü rüyanda hatmettin sanırım da yeni eski ne varsa bilirim edasıyla utanmadan yazmaya devam ediyorsun.
Şimdi ben sana 40. bölümde şu oldu desem Umineko ile orada bağlantısı var desem anlama ihtimalim var mı sence, biraz mantık!!!
Tavsiye ettiğin insanlar Umineko ile başlayıp sonra Higurashi izlemeye kalksalar bu ne tür sıkıntılara neden olur bilebilir misin?!!
Herşeyi geçtim Higurashi'ye böyle yorum yapan senle aynı başlığa yazıyor olmak ve abuk sabuk mesajlarını okuyor olmaktan rahasızlık duyuyorum. İnsanın izlememiş ama izleme ihtimali olan kişilere hatırı olmalı ki böyle tavsiyede bulunmasın.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
3 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
3 sayfadaki 7 sayfası