Umineko no Naku Koro ni
+11
juvenil
SheaN
AreaOfEffect
LordCha
Skullchukka
Unde®minE
gundamaster
Walrus
S.Tensei
bLue-Dragon
meyday
15 posters
4 sayfadaki 7 sayfası
4 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Geri: Umineko no Naku Koro ni
LordCha demiş ki:Takip etmek gerektiğini genel olarak düşünürken higurashi için tamamen katılmıyorum malesef.Umineko da olayların farklı başlangıncı çok net açıklanırken meydan okumyı görüyoruz ve neden sonuç ilişkisinde gidiyor.Higurashi de ise sadece öldürme ve kötü bir şekilde delilik üzerine.Bi hikaye biterken diğeri kanlı ve doğaüstü olay tarafından saçmalaşıyorHerşey direk ölüme dayandırılıyor ve karmaşık gibi gösterilmesine karşın sadece ölüm,acı ve kan hedef alınıyor.
- Spoiler:
yeni gelen çocuğun düşman gördüğü herkesin öldürülmesi ve sonunda adadan onun kurtularak adanın vollkan tarafından bitirilmesi
Umineko'da bunu kırıp izlemeyen izleyici kitlesinide izletmek için bu değiştirilip yeniden yapılmış.Tüm herşey değişirken karakter çizimleri,kıyafetlerden ve ortaya çıkan cadılardan bu anlaşılır ve zevkli.
Soru: Kakera'nın ne olduğunu bilmiyorsun ve Umineko izliyorsun?
Hayır dersen cevabını vermeyeceğim. İzle higurashi'yi gör.
Higurashi 2. sezonu izlemeden lütfen genelleme yapma. Higurashi'nin ana teması arkadaşlık ve birbirine güven desem ne düşüneceksin? Çünkü öyle.
Umineko'da neden sonuç ilişkisinde gitmiyor. Çünkü hiçbir şey bilmiyorsun. ^^
Doğaüstü olay tarafından saçmalanıyor diyorsun, o sadece sana sunulan bir teori. Ayrıca cadılar pek mi gerçekçi?
Neyse, konu dağılacak, kısaca şunu söyleyip sonlandırıyorum.
Bütün Higurashi ve Umineko serilerini ezberlemiş birisiyim. Övünmeyi sevmem, ama öyleyim. İyi niyetimle Higurashi ile Umineko'nun nasıl bağları olduğunu söylemeye çalıştım ancak nasıl becerdiysen duymak istediğini duyup bütün yazdıklarımı gözardı etmişsin. Keyfin bilir, hayat senin, sana şunu izle diyemeyiz. Ancak iyi niyetle bu kadar uyardık. Yeri gelicek uminekoda bir çok şey anlamayacaksın. Bu da seriden seni soğutacak. O zaman gelince hatırlarsın bizleri.
Saygılar, iyi akşamlar.
Selam dostum avrupa'da hayat nasıl gidiyor.Biraz tartışma olmuş ama Lordcha'nın üzerine daha fazla gitme.o öyle biri takılıyor kendi halinde.biz onun için kulüp bile kurmuştuk ama neyse .Çalışmalarında başarılar en yakın zaman başlayacağım okumaya
muhtesemmatrix- Soul of Anime
10. bölümü şimdi izledim yay!!
- Spoiler:
- harikaydı ya bende 10 veriyorum,cok can alıcı bi noktada bitti ama sinir oldum neyse,yaa arkadaşlar ben seyi anlamadım,bu kanon a noldu kolundan falan kılıç çıkmalar,9. bölümdeki durum,beatrice nin kontrolu altında galiba ama tamda anlamadım:S:S yoksa aceleci mi davranıyorum :D
juvenil- Aktif üye
Ruh Hali :
juvenil demiş ki:10. bölümü şimdi izledim yay!!
- Spoiler:
harikaydı ya bende 10 veriyorum,cok can alıcı bi noktada bitti ama sinir oldum neyse,yaa arkadaşlar ben seyi anlamadım,bu kanon a noldu kolundan falan kılıç çıkmalar,9. bölümdeki durum,beatrice nin kontrolu altında galiba ama tamda anlamadım:S:S yoksa aceleci mi davranıyorum :D
Süperdi di mi?!
- Spoiler:
- Şimdi, Kanon nasıl oldu da birden kılıç falan çıkardı? Dikkat ettiysen, o sahnede Kanon kılıcı çıkarınca "Hmm, demek çıkarttın, Kinzo en azından mobilya yapımında ayağımın seviyesine ulaşabilsin." diyor Beato.
Ek: muhtesemmatrix, iyilik sağlık saolasın. www.furude.com dan takip edebilirsin beni
Skullchukka demiş ki:juvenil demiş ki:10. bölümü şimdi izledim yay!!
- Spoiler:
harikaydı ya bende 10 veriyorum,cok can alıcı bi noktada bitti ama sinir oldum neyse,yaa arkadaşlar ben seyi anlamadım,bu kanon a noldu kolundan falan kılıç çıkmalar,9. bölümdeki durum,beatrice nin kontrolu altında galiba ama tamda anlamadım:S:S yoksa aceleci mi davranıyorum :D
Süperdi di mi?!
- Spoiler:
Şimdi, Kanon nasıl oldu da birden kılıç falan çıkardı? Dikkat ettiysen, o sahnede Kanon kılıcı çıkarınca "Hmm, demek çıkarttın, Kinzo en azından mobilya yapımında ayağımın seviyesine ulaşabilsin." diyor Beato.
Ek: muhtesemmatrix, iyilik sağlık saolasın. www.furude.com dan takip edebilirsin beni
hmmmm
- Spoiler:
- heheh skullchukka saolasında ben biraz daha düşiniyim bunun üzerinde,kinzo da mı büyücü gibi bişi yani:S:S
juvenil- Aktif üye
Ruh Hali :
Skullchukka demiş ki:Bilmem ki? Mümkün... Her şey mümkün.
yok yok:D
- Spoiler:
- bence büyücü ;D,yoksa mobilya yapımı falan ne iş,zaten büyülerle bayaa bi haşır neşir kendisi tabi bu bnm grşm ;D
juvenil- Aktif üye
Ruh Hali :
Skullchukka demiş ki:Mümkün... Her şey mümkün.
Ben de ne zaman diyecek diye bekliyordum, işte bu, beni deli eden cümle işte bu ! >.<
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hata verdi ! T_T Hau.. T_T
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@Skullchukka : Bu yapılırmı şimdi daha 1 hafta varken çıkmasına. T.T Amacına ulaştın, salya-sümük karıştı sayende. v^^
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben hala izleyemedim T_T
Yalnız bunu bir yere yazmazsam içim rahat etmeyecek:
- Spoiler:
- O Gohda nedir öyle ya, ceketle kelebek savuşturuyor, ahah, gülmekten Beato'nun geldiğini bile görmedim !
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Of of umineko higurashiye göre biraz daha hafifletilmiş yine bu inkar edilemez neyse ki.Tamam uminekoyu izlemeden higurashilerin hepsini izlemek tam bir blgi kaynağı olacaktır yalnız eğer higurashi sevilmezse uminekoya geçişin iptali kısmı yanlış.Uminekoya her şartta geçilebilir yalnız higurashi izlenirse bilig,bilgi ve bilgi sahibi olunur özetle.
Higurashi yinede ağır bir seri altını çizerek söylüyorum.
Umineko sadece ilk bölümlerde tekli izlenebiliryor o da farklı başlayıp biraz rahat olduğundan ama ondan sonra bir bölüm izlendiğinde diğer bölümü görmek için insan yanıp tutuşuyor.Zaten tahmini olarak 22-26 bölüm arası olduğunu düşünürsek bu duyguyu daha çok yaşayacağız.
Higurashi yinede ağır bir seri altını çizerek söylüyorum.
Umineko sadece ilk bölümlerde tekli izlenebiliryor o da farklı başlayıp biraz rahat olduğundan ama ondan sonra bir bölüm izlendiğinde diğer bölümü görmek için insan yanıp tutuşuyor.Zaten tahmini olarak 22-26 bölüm arası olduğunu düşünürsek bu duyguyu daha çok yaşayacağız.
Böyle önemsiz şeyler Beatrice'le arama giremez. (Nerden bulursun bunları )Unde®minE demiş ki:Ben hala izleyemedim T_T
- Spoiler:
O Gohda nedir öyle ya, ceketle kelebek savuşturuyor, ahah, gülmekten Beato'nun geldiğini bile görmedim !
Meraktan gg sürümü ile indirip bir daha baktım ve cidden kızlar güzel değil
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
meyday demiş ki:Böyle önemsiz şeyler Beatrice'le arama giremez. (Nerden bulursun bunları )Unde®minE demiş ki:Ben hala izleyemedim T_T
- Spoiler:
O Gohda nedir öyle ya, ceketle kelebek savuşturuyor, ahah, gülmekten Beato'nun geldiğini bile görmedim !
Meraktan gg sürümü ile indirip bir daha baktım ve cidden kızlar güzel değil
AreaOfEffect'in dediği gibi, Gohda direk Türk! Ceketle dalıyor adam "höyt höyt" diye
Not: Beatrice'le değil, Beatrice'yle olmalı
Okunuşu "Beatriçe" çünkü "Beatriss" değil
Heheh... Ben onu farkettim de ne olacak dedim kalsın Demek dememeliymişim
Seride bir karaktere Türk yakıştırması da yapıldı demek. Ben mangal ateşini ceketiyle yellediğini görene kadar buna katılamam. (ciddi yazmıyorum tabi ^^)
Seride bir karaktere Türk yakıştırması da yapıldı demek. Ben mangal ateşini ceketiyle yellediğini görene kadar buna katılamam. (ciddi yazmıyorum tabi ^^)
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben beklerim adam aşçı nasılsa:D
Sahiden ama AreaOfEffect haklıymış, Türk'tür o kesin, o sahneyi asla unutamam artık ben.
@Meyday: O çok büyük bir ayrıntıdır, çok dikkat edilmeli, Beatris değil T_T Hatta Maria-chan çok daha tatlı söylüyor: Beatoriçe !
Ayrıca Maria-chan beni de öp, Battler'ı başkası öpsün ^^
Sahiden ama AreaOfEffect haklıymış, Türk'tür o kesin, o sahneyi asla unutamam artık ben.
@Meyday: O çok büyük bir ayrıntıdır, çok dikkat edilmeli, Beatris değil T_T Hatta Maria-chan çok daha tatlı söylüyor: Beatoriçe !
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Unde®minE demiş ki:Ben beklerim adam aşçı nasılsa:D
nihahah dilek müsadenle Battler'ı ben öpebilirim XD
juvenil- Aktif üye
Ruh Hali :
Battler'ı kazıklar öper sana noluyor Banane Battler'dan hem, yaşasın Maria, Happy Maria !
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Unde®minE demiş ki:Battler'ı kazıklar öper sana noluyor Banane Battler'dan hem, yaşasın Maria, Happy Maria !
bu durumda maria kazık mı oluyo henammm yoksa yoksa dilekkk
juvenil- Aktif üye
Ruh Hali :
Ben birşey bilmiyorum, spoiler vermedim, tarama her cümlemi o_O
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bölüm 10u sonunda seyredebildim. Dileğin güldüğü gibi Gohdanın ceketini sallamasına hiç mi hiç gülmedim. Gohdada silah yok birşey yok ne yapıcaktı ki başka. Aklına anca bu gelmiş.
- Spoiler:
Sonunda 9 bölümdür beklediğim olay gerçekleşecek. Battler akıllandı Kitabeyi çözmeye başlayacaklar. Egemen resmen salyam aktı 11.bölümdeki neydi o öyle. Rika değil miydi o
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Ahh... Öyle bir preview koydu ki oraya 1 haftada akacak salyalarımızla çorak çöllerde ot bitiririz Özkan
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
4 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
4 sayfadaki 7 sayfası