Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli
+21
hione
Unde®minE
blackhydra
silentwarior
Squaw
Ozey
zhenya
Kitiara
scoutcrawler
bLue-Dragon
SheaN
Ryoko Yoichi
RoMe
sera myu
özz
pikeruchan
sakura hime
Exile Falcon
Akuma_Blade
meyday
LordCha
25 posters
6 sayfadaki 11 sayfası
6 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Geri: Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli
bu konu daha çooook tartışılır beni rahatsız eden bir olay var bu animede.
- Spoiler:
- lulu en başında bize gösterildiği kadarıyla intikam için yola çıktı. ve nerdeyse 2. sezonun sonuna kadar da bu devam etti. biz zannediyoruz ki lulu annesini öldüreni bulacak ve intikamını alacak, o kişi de büyük olasılıkla babası, hep bunu kanıtlamaya çalıştı. ama bir baktık ki annesi aslında ölmemiş, babası da bunu biliyormuş meğer ikisi dünyayı yıkıp yeni bir dünya kurmayı planlıyorlarmış... ve lulu bunu öğrendiğinde babasını öldürmeye çalışıyordu. peki lulunun gerçeği öğrendikten sonraki tepkileri normal miydi. yani yıllarca inandığın bir gerçeğin yalan olduğunu öğrendiğinde nasıl o kadar çabuk ve soğuk kanlı bir şekilde davranırsın aklım almıyor. bana sanki sona yaklaşıldığı için aceleye getirilmiş gibi geldi. bence bu gerçek biraz daha önce çıkmalı ve lulunun iç dünyasındaki çalkantı daha fazla verilmeliydi. bir bölüm sonra anime 180 derece döndü resmen. sanki lulu en başından beri japonyanın özgürlüğü için savaşıyormuşa getirdiler. hayır resmen en başta intikam ve kız kardeşini korumaktan başka bir düşüncesi yoktu.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya biri şu kala olayını anlatsın ne kalesinden bahsediyorsunuz
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@sakura o olaya sonra geçeriz
@özz
@özz
- Spoiler:
- Code geass'in senaristi bu proje için 5 yıl uğraştığını belirtmişti. O yüzden Lelouch'un kötülüğün simgesi olmayı üstlenerek fedakarlık yapacağı en başından tasarlanmıştı. 1.bölüm adı "Kötülüğün (Şeytanın) Doğduğu Gün". Lelouch'un ilk günden amacı güçlülerin zorbalığına son verme, dünyada savaşı durdurmak, intikamını almak. Hatırlarsan ilk bölümlerde Lelouch, CC'ye niyetini anlatırken Suzaku ile gelip giden görüntülerde bu belirtilmişti (dünyada savaşı durdurmak). Serideki gidişat Lelouch'un amacına uygun olarak (kötülüğü üstlenmek) yaptıklarını intikama bağladı hep, istemeden yaptığı kötülükleri bile üstlendi .
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ama sizi de rahatsız etmedi mi annesi ve babasıyla ilgili olan olay. tabi ben normal bir insanın gözünden bakıyorum lulu normal biri olmayabilir
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Seni bir tek o rahatsız ettiyse iyi atlatmışsın . Benim favorim Suzaku. Son bölümler olmasa antisuzakufanclup açıcam . Neyseki son bölümler var...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yaa çocuğun üstüne o kadar da gitmeyin o da iyi biri aslında. kendi doğruları var. ben luluyu pek sevmesem de onun için de üzülüyorum. ama öldürdükleri insan sayısına bakacak olursak ( millet ayrımı yapmaksızın) skor ortada..
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ya şimdi kale derken ne diyorsunuz anlamadım. Yok sonunda gidiyorlar falan nereye gittiği belli değil ki.
- Spoiler:
- Hatta o arabada ki Lelouch olup olmaması bile şüpheli. Youtubede araştırma yaptım video koyan kişi fake demiş.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Kale muhabbetini kaçırdım nerde o?
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya meyday şu benim kale olayına geri dön ve anlat finaleden sonra bir ova filan mı yayınlandı yoksa şu son çıkan dvd de kısa hikeye gibi bişi mi vardı biri bunu açıklığa kavuştursun
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bu kale ne ya bende şaşırdım
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bu kale'ye CC ne zaman varmış, başka gören olmuş mu?scoutcrawler demiş ki:
- Spoiler:
o bence lelouch ile alakasızdı çünkü kaleye geldiğinde yalnızdı at arbasındaki lulu olsa yanında gelirdi bence
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Normal Code Geass R2den sonra Code Geass - Hangyaku no Lelouch R2 Specials adlı 9 tane Picture Drama çıkmış ama ben seyretmedim daha.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Benim onlardan haberim varda, çıkmışta nerde. Ben önceden aramıştım ama maalesef.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kale'yi buldum .
"scoutcrawler" tahminlerini kesin birşeymiş gibi belirtmede bizi böyle yorma
"scoutcrawler" tahminlerini kesin birşeymiş gibi belirtmede bizi böyle yorma
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bir deli kuyuya taş atmış...
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ending deki c.c. nin baktığı kaleyi demek istedi galiba
Youtube'de yayınlanan v ler olarak geçen picture dramaları bulmak mümkün.Ben buldum ve izledim.Bölümlerde gösterilmeyen küçük parçalar.Yani büyük birşey değil ama isteyene video indirme linkide verebilirim.
Gelelim esas dvd de çıkan devam hikayelerine. 1 ve 2 tr olarak çevrildi ve forumda bulunmakta.3.üncü yani R2 den sonrasını anlatan bölüm bu ay çıkıcaktı.Kesin olarak hangi gün çıkcağını bilmediğimden 1 haziranda onu arayıp indiricem.
3'ün konusu
Bu arada tr ye çevrilen picture book serisinden 2.cisinin avi formatında nereden indirebileceğimi bilen var mı?(mkv'sinin harici demek istedim)
Youtube'de yayınlanan v ler olarak geçen picture dramaları bulmak mümkün.Ben buldum ve izledim.Bölümlerde gösterilmeyen küçük parçalar.Yani büyük birşey değil ama isteyene video indirme linkide verebilirim.
Gelelim esas dvd de çıkan devam hikayelerine. 1 ve 2 tr olarak çevrildi ve forumda bulunmakta.3.üncü yani R2 den sonrasını anlatan bölüm bu ay çıkıcaktı.Kesin olarak hangi gün çıkcağını bilmediğimden 1 haziranda onu arayıp indiricem.
3'ün konusu
- Spoiler:
- lelouch ve c.c.'nin finalden sonra beraber yaşantılarını ve neler olduğunu, daha doğrusu neler olucağını anlatıyor.
Babasının gücünü orada aldığından lelouch ölümsüz, tıpkı c.c. gibi ve at arabasını kullananda o.Malum yüzünü gösteremez pek, dünya'nın nefret ettiği bir kişinin yüzü oldu artık istediği gibi
c.c.'nin ve lelouch'nu kıyafetine dikkat etmişseniz nereye gidiceklerini biraz tahmin edersiniz.Sakin küçük bir dağ evi ya da kasabaya.Ama 'portakal'ın yanına portakal bahçesine gidicekleri diye bir resimli söylenti var.O da akla yatıyor aslında ama bunu 3.üncü ve yeni videoyu izlediğimizde hepimiz öğrenicez
Bu arada tr ye çevrilen picture book serisinden 2.cisinin avi formatında nereden indirebileceğimi bilen var mı?(mkv'sinin harici demek istedim)
- Spoiler:
- Bir deli taş atmış tahmini kesin söyleme diyorsunuz ama her tahmine fikre böle denilecekse tartışmanın ne anlamı var ki yani siz ölmemiş at arabasını kullanıyo diyosanız ben de ölmüş olabilir ve C.C. kaleye de gitmiş olabilir diyorum tartışmalarda ruh sağlığı ile ilgili[deyim bile olsa] laf edilecekse bu işin gideceği yer kilitlenen bir konudur arkadaşlar lütfen tahminlere saygı duyalım burası tartışma köşesi tabii ki sonu belirsiz bir animeyle ilgili tahminler olacak
ben de şunu diyorum portakal bahçesindeki üçüncü portakal aslında Diethard'dı aksini iddia edecek kanıtı olan söylesin şimdi biri çıksa hayır değildi dese benim de ona mı tahmini kesinmiş gibi gösterme deme hakkım mı olacak ^^ lütfen arkadaşlar
-Portakal yalnız bir örnektitr böle bir iddiam yoktur ^^
Ve de ben orada 'bence' ve 'belki' kelimesini kullanmışım ve de bunun kesinlik ifade etmediğini de biliyordunuz ve de o kaleye niçin varıyo merak ettim dedim ben düzgün okuyalım lütfen!!!
kusura bakma, hakaret olarak ettiğim bir laf değildi. tabiki herkes kendi fikrini söyleyebilir. sadece bu kale olayı o kadar ciddiye alındı ki herkes birbirine sormaya başladı ama cevap veren olmadı
"bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış" biri bir laf söyler ortaya o laf büyür büyür. ilk ağızdan çıktığından farklı şekillere gelir. benim söylemek istediğim buydu. kesinlikle kötü niyetli değildi. öyle algılanacaksa çok üzülürüm. en son istediğim şey insanların birbirine hakaretler yağdırdığı bir tartışma ortamıdır.
"bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış" biri bir laf söyler ortaya o laf büyür büyür. ilk ağızdan çıktığından farklı şekillere gelir. benim söylemek istediğim buydu. kesinlikle kötü niyetli değildi. öyle algılanacaksa çok üzülürüm. en son istediğim şey insanların birbirine hakaretler yağdırdığı bir tartışma ortamıdır.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hepsi eğitim sisteminin suçu ^^ gerçekten sınav var die erken çıktım dün ^^
Ama tahminlerimin kesin yargı gibi algılanması esas beni üzdü
Ama tahminlerimin kesin yargı gibi algılanması esas beni üzdü
Üzmeside lazım senin yüzünden son bölümü bir daha indirdim yahu
Kale aramaktan tabanlarım şişti
"özz" zaten kötü bir maksatla forumda yazı yazacak en son insanlardan biridir. Sende kendini düzgün, saygılı bir üslupla ifade etmişsin teşekkürler.
Şuna cevap vermem gerekiyor
Kale aramaktan tabanlarım şişti
"özz" zaten kötü bir maksatla forumda yazı yazacak en son insanlardan biridir. Sende kendini düzgün, saygılı bir üslupla ifade etmişsin teşekkürler.
Şuna cevap vermem gerekiyor
- Spoiler:
- ölmemiş diyen biri olarak kendi tahminim değil birkaç ay önce okuduğum bir haberi yazdım (Haber yanlışsa karışmam) Bunuda her zaman belirttim. Tartışma aynı kişilerle devam ettiği için tekrara lüzum görmedim . Yoksa sağlıklı bir diyalog için tahminlerde "bence" veya "olabilirli" cümleler kullanmak en güzelidir . Tartışılanın karakter davranışı veya hikayede geçen bir olayın yorumu olması farklı, olmamış bir olayın olması farklı. Ama tartışma ortamında anlık yazılarda bunlarda olabiliyor. Senin bizi nereyi kaçırdık acaba dedirten "kale" cümlelerinin suçu da varscoutcrawler demiş ki:o bence lelouch ile alakasızdı çünkü kaleye geldiğinde yalnızdı at arbasındaki lulu olsa yanında gelirdi bencescoutcrawler demiş ki:c.c. o kaleye gidiyo ya sonunda o kale ne ben onu merak ediyorum esasscoutcrawler demiş ki:
Bide Lelouch kodu almış olabilir çünkü animenin ucu bence açık bitti C.C.^nin vardığı ova gibi yerdeki kale ile ilgisi olabilir Lelouch'un belki Lelouch'un saklandığı kraliyet kalesidir
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
scoutcrawler, daha hikayenin devamını öğrenene kadar hiç kimse(bende dahil) kesin konuşamayız.
Neyse ki merak bu ay bitiyorda 3.kısa devam öyküsü çıkıyor
Neyse ki merak bu ay bitiyorda 3.kısa devam öyküsü çıkıyor
DVD de çıkan, 1 ve 2 si tr çeviririp forumda bulunan hikaye ile ne kastediyorsun onu izah etsene bir...LordCha demiş ki:
Gelelim esas dvd de çıkan devam hikayelerine. 1 ve 2 tr olarak çevrildi ve forumda bulunmakta.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
O kale resmi ve de Meyday'in eklediği resim sanırım final'in kapanışında sonlara doğru kapanış müziği ile beraber veriliyordu görüntü hatta beni de düşündürmüştü bitirdikten sonra tamamen; ''Bir mesaj mı acaba bu serinin devamı gelme konusunda'' diye düşünmüştüm ayrıca...
Yani ben devamı gelmemesi taraftarıyım ki o final bence seriye çok yakışan bir finaldi,bence tadına bir son hazırlanmış,devamı gelmesini istemiyorum açıkçası,gelirse devamı çok büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağım =(
Kısa öykü de olsa uzun seri de olsa ben devam istemiyorum bu seri ile,bence bu şekilde kaldığı için beni cezbediyor,her şey tadında kalmalı diyorum ^^
Yani ben devamı gelmemesi taraftarıyım ki o final bence seriye çok yakışan bir finaldi,bence tadına bir son hazırlanmış,devamı gelmesini istemiyorum açıkçası,gelirse devamı çok büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağım =(
Kısa öykü de olsa uzun seri de olsa ben devam istemiyorum bu seri ile,bence bu şekilde kaldığı için beni cezbediyor,her şey tadında kalmalı diyorum ^^
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
6 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
6 sayfadaki 11 sayfası